CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Beyler burger king su meydanın ordaki mi oyleyse cok uzak cunku biz tunelin ordan gelecez kadıkoyluler olarak gs onu daha iyiydi:D birde cıkısta icmek isteyen varsa hay hay gideriz akdenize:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 akdeniz baymadı mı hala sizi. Ahaha liseli tayfasınız hepiniz galiba. Bütleri olan bi ben mi varım ya[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 evet meydanın onundeki burger king şimdi trgdy bi kaç kişi gelmicek dedi gelmeyenler burtaya acık acık yassın[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace:.....:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Yer:Taksim Bulusulacak yer:BURGER KING ÖNÜ Saat:14:00 Gelecekler: -ben bellow[belki] -bodrack[satma ihtimali yuksesk] -trgdy -custodem -ucanadam -elvyn -Madafaka -sturm -sheref -vesmor eevt herkez gelıo demi gelmeynler ise bildirsinler bana[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace:.....:horace: [Bu mesaj hellspe tarafından 21 Haziran 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben yarin %500000000000 geliyorum fevziyi çiplak taksimde dolastircammmm ..... :'([signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 tıkınacaz eylenecez... yüzmeye gitmiyorum sizle geliyorum..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hadi lann sen kimi dolastiriyosun soylemeyi unuttum foto mak. kim getiriyo?? [signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy [Bu mesaj trgdy tarafından 21 Haziran 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sturm getirodu sanırım[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace:.....:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Yapmayin etmeyin. Istanbul'da tantuni mi yenir :-p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bursa'da niye yapmıyoz böyle şeyler yaw ?[signature][hline]Server : Diez Nick : TemplerKnight Jog : Blade Level : 45 National Point : 0 :lol: İtems : Full chitin set +1 , +3 Philum Clan : Yok (Aranıyor) CaNsEl & Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: CusTodeM, 21 Haziran 2005 20:57 tarihinde demiş ki: Beyler burger king su meydanın ordaki mi oyleyse cok uzak cunku biz tunelin ordan gelecez kadıkoyluler olarak gs onu daha iyiydi:D Tramvaya atlar gelirsiniz. Bizden daha rahat gelirsiniz valla eheh. İçenleri biz gidecekleri yere kadar bırakıp kendi eğlencemize bakarız madem (Bizim eğlence de ne olacaksa lol).[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 gidiyoruz dimi? ben hazırım yani, flight smilator'den kafamı kaldırdım uykusuzluğumu atmak için bol kafein alıyorum :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 biz 11 gibi yola çikcaz 1 gibi taksimde oluruz geç kalmayi sevmiyorumda :P[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bende 1 de gelirim o zaman sabahlamış biri için zor iş beklemek :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 kad1koy tayfas1 dolmus durag1nda olun hala okuyabiliyorsan1z ordan taksime dolmusuna binip gidecez en kolay1[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar