Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Carsamba Tantuni (taksim) pati bulusması...

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

İlk once kadıkoy grubu bi kendini soylesin neyse:D simdi mandoo var ben varım sturm var baska kim gelecek kadıkoye ?

Simdi olay 2 de olduguna gore 12 yarım gibi karakoy iskelesinde olalım yarım vapuruna binelim ordan tunele yururuz kısa zaten yol ordan da gs nin onun yururuz bitti bu kadar:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

abi çarşambe iyi ya[signature][hline]ucanadam, 19 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
ben imam hatipte girdim sınava, bir sıranın üstünde "GÜLÜN AÇANI, KADININ KAPANANI GÜZELDİR" yazıyordu... çok güldüm :)
Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
rahmetlide sollardı..
Sosyal ağlarda paylaş

persembe paintball var :D neyse carsamba gunu geliriz gs onune ordan karnımızı doyururuz sonra biseyler ypaarız iste :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hellspe, 20 Haziran 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
bu arada ark. hediye olarak gita amfisi istio :D

fazla büyük bişi istemesin oda, sembolik bişiler alabilirim ancak, hatıra diye saklar (saklarsa) anfiyi samimi arkadaşları alsın :)

Benimde doğum günüm geçen haftaydı bana da bişiler alın ! :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News| Blog
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bivrip, 21 Haziran 2005 02:13 tarihinde demiş ki:
abi hadi perş yapalım ben de geliim
trgdy ye de doom günü hediesi ossun
abi bi işim vardı carsamba perş. aldım şimdi tekrara ertelersem başka bi gune adama ayıp olcak abi sen kas gel işte[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
rahmetlide sollardı..
[b]Everybody loves SLASH!
Slash 01
Slash 02
Slash's Official Fan Site

:horace: :tebrikz: :horace:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...