CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 İlk once kadıkoy grubu bi kendini soylesin neyse:D simdi mandoo var ben varım sturm var baska kim gelecek kadıkoye ? Simdi olay 2 de olduguna gore 12 yarım gibi karakoy iskelesinde olalım yarım vapuruna binelim ordan tunele yururuz kısa zaten yol ordan da gs nin onun yururuz bitti bu kadar:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hadi şunu perşembe yapalım..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 abi çarşambe iyi ya[signature][hline]ucanadam, 19 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki: ben imam hatipte girdim sınava, bir sıranın üstünde "GÜLÜN AÇANI, KADININ KAPANANI GÜZELDİR" yazıyordu... çok güldüm :) Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 her sey uyarda tantunide bulusmayalm heykelde fln bulusuruz 30pati istiklalde yururuz :-)[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 perşembe olsa deli gelirim de..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben gelmiyom sınavlar var[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 abi tabela falan görürsem elinizde koşarak kaçarım ha! dengesizliğe gerek yok öle 0-12 yaş grubu gibi... Paticik.com yönetimi bize t-shirt yaptırıp sat!!![signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 şunu cuma akşamı falan yapsaydınız keşke[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 cuma'da yaparız serdar, rahat ol :p senle cumartesi bişiler döndürebiliriz zaten çaktırmadan :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 persembe paintball var :D neyse carsamba gunu geliriz gs onune ordan karnımızı doyururuz sonra biseyler ypaarız iste :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bu arada persembede bnm dogum gunum illede bisey alcaksaniz carsamba gunu orada verebilirsiniz[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: trgdy, 20 Haziran 2005 22:11 tarihinde demiş ki: bu arada persembede bnm dogum gunum illede bisey alcaksaniz carsamba gunu orada verebilirsiniz tmm hediyeni getiricem ama mutlaka gel...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 tamam ben ordaym guzel seyler almazsaniz terkederim trgdysiz bi tantuni gununu nasil gecireceginizi siz dusunun artik *!nihahahaha diye gulup ne alirlar acaba diye dusunmeye baslar*[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bu arada ark. hediye olarak gita amfisi istio :D[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. Slash 01 Slash 02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Birbirimizi tanımak sorun teşkil eder mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 o nası oluo ?[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Gelirken guzel bisi gorursem alırım yarın kasamam hade hade :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: hellspe, 20 Haziran 2005 23:13 tarihinde demiş ki: bu arada ark. hediye olarak gita amfisi istio :D fazla büyük bişi istemesin oda, sembolik bişiler alabilirim ancak, hatıra diye saklar (saklarsa) anfiyi samimi arkadaşları alsın :) Benimde doğum günüm geçen haftaydı bana da bişiler alın ! :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 abi hadi perş yapalım ben de geliim trgdy ye de doom günü hediesi ossun[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 gelin işte çarşamba ben onun hediyesini getircem zaten :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ii hadi pers yapalim hediye almamazlikta edemezler bu arada ben amfiyi ii arklardan istedm siz kucuk seylerlede gelebilirsiniz :D [Bu mesaj trgdy tarafından 21 Haziran 2005 09:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 beyler ben gelemiyorum kusura bakmayn kesin cevabım bu...[signature][hline]Yaş kaç bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 mandoo nolyuo boyle butun hepsinden kacıyosun bulusmaların[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Bivrip, 21 Haziran 2005 02:13 tarihinde demiş ki: abi hadi perş yapalım ben de geliim trgdy ye de doom günü hediesi ossun abi bi işim vardı carsamba perş. aldım şimdi tekrara ertelersem başka bi gune adama ayıp olcak abi sen kas gel işte[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace: :tebrikz: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 anlamadm carsambamı perşembemi olcak[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar