Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Carsamba Tantuni (taksim) pati bulusması...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 20 Haziran 2005 01:16 tarihinde demiş ki:
deliyiz ama abiyiz

pardon abi opiyim elini

madalyalarını parlatıyım mı abi[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
said:
CusTodeM, 20 Haziran 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 20 Haziran 2005 01:16 tarihinde demiş ki:
deliyiz ama abiyiz

pardon abi opiyim elini

madalyalarını parlatıyım mı abi

adam lafı ciddiye aldı[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit tarafından 20 Haziran 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
en bişi yapmadım
herşeyi o yapyı[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
said:
elvyn, 20 Haziran 2005 01:24 tarihinde demiş ki:
Ne zaman bu, yarın mı?
çarşamba[signature][hline]ucanadam, 19 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
ben imam hatipte girdim sınava, bir sıranın üstünde "GÜLÜN AÇANI, KADININ KAPANANI GÜZELDİR" yazıyordu... çok güldüm :)
Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
rahmetlide sollardı..
Mesaj tarihi:
ya su kumru konusunda herkes tantuni falan dedi (sadece trgdy aslında:P) bizimde canımız cekti iste:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
bi günde insan kuru fasülye pilv buluşması yapar
sonra açılıcak topic velli
en iyi xxx osurdu
ben böyle bi osuruk grmedim diye
daha komedi olur bence deneyin n yani
yoksa gözünüz açık gider[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
abi amac tantuni deilki orda karnımız doyurcaz
istiklal caddesinde dolasıcaz fln...[signature][hline]ucanadam, 19 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
ben imam hatipte girdim sınava, bir sıranın üstünde "GÜLÜN AÇANI, KADININ KAPANANI GÜZELDİR" yazıyordu... çok güldüm :)
rahmetlide sollardı..
Mesaj tarihi:
amaç karın doyurmaksa evden yaptırın ekmek arası çökün bi kaldırıma oturun tıkının ne para verceniz boşu boşuna[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
kesinlere sturmde katıldı alexi gorursen dopici bi sturm uda ekler misin sagolasın:P solonor yarın belli olacak su an 4 kisiyiz hade hayırlısı=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
Benim kadar deli olan yoktur bu alemde.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
cok cılgın mayhem bulusma icin iste gelir sonra parasız kalır bursaya donemez patilerden yardım ister ve evine doner simdi tekrar gelmeyi dusunur ve tekrar parasız kalacaktır har har har[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
ben
elvyn
custodem
madafaka
trgdy
ucanadam(belki)
spidee(ikna edeblersem)
sturm
solonor
[signature][hline]ucanadam, 19 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
rahmetlide sollardı..

[Bu mesaj hellspe tarafından 20 Haziran 2005 02:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben
elvyn
custodem
madafaka
trgdy
ucanadam
spidee(ikna edeblersem)
sturm
solonor(belki)
bivirip
son hal budur arkadaşlar[signature][hline]ucanadam, 19 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
rahmetlide sollardı..
  • Yeni Oluştur...