CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 2 saatitir geveliyoruz gidelim yapalım mı diye bende acıyorum dopici :P Simdi; Yer:Taksim Bulusulacak yer:Gs Lisesinin onu Saat:14:00 Kesin gelecekler -Ben (hadi be) -hellspe -trgdy Belki gelecekler -ucanadam -solonor Gidecegimiz yer 10-15 kisi gidebilecegimiz bi yermis Tantuni cafe galiba :D benim canım istedi acıkcası bide hellspeyle tanısmak isityorum (sevecem keretayı:P) hadi gelen gelsin goclar patiler!!! dipnot:eger az kisi olursak iptal soyliyim o yuzden gelsin bi 8-9 kisi.[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 helal olsun ya, pizza nargile bir yana, adamlar tantuni buluşması yapıyorlar ben mi? gelemeyecegim tabi ki=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 benm msn:[email protected] ayrıntıları msn'de konusrz[signature][hline]ucanadam, 19 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki: ben imam hatipte girdim sınava, bir sıranın üstünde "GÜLÜN AÇANI, KADININ KAPANANI GÜZELDİR" yazıyordu... çok güldüm :) Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 oha bnm neden gelcegmden haberım yok[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 azuhauha cıkartın cocugu zorla getiricekler[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 mayhem istanbula bekliyorz gene=) edit: ne fistanı bea=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 20 Haziran 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 trgdy nası bilmion : || Ë r m À Ñ ||-->hellspe<--: çarşamba saat 2'de x-mas goblin : ok[signature][hline]ucanadam, 19 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki: ben imam hatipte girdim sınava, bir sıranın üstünde "GÜLÜN AÇANI, KADININ KAPANANI GÜZELDİR" yazıyordu... çok güldüm :) Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bende geliyorum[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 gel gel, odun saklıyorum arkamda=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 o x-mas goblin ben trgdy :P ya sana bekle 2 dk. dedm dimi hrmrn oldu bittiye getrmşsn[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 20 Haziran 2005 01:07 tarihinde demiş ki: gel gel, odun saklıyorum arkamda=) cheesterı dövcem bende euheu[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Fistan, 20 Haziran 2005 01:06 tarihinde demiş ki: bende geliyorum cidden bi gün harbi kafaları çekelim ve atlayalm otobüse gidelim deliricem yoksa bunalımdayım sen de gelcen yoksa gitmem[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 agustos gibi gidelim uygun olursa bakalım kermit[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 abi cıvıtmayın kimler glıo şimdi sornadan katılanlardan (kesni)[signature][hline]ucanadam, 19 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki: ben imam hatipte girdim sınava, bir sıranın üstünde "GÜLÜN AÇANI, KADININ KAPANANI GÜZELDİR" yazıyordu... çok güldüm :) Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 inşallah şunları odunla döveriz görürler tantuni fln o zmn[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yeter Be Yeter!!! *!İsyan Eder* Allah'ım Neden İzmirdeyim ?!? :( Öhüüü Öhüü Not = Nasılda Cnm Tantuni Çekti[signature][hline]Yüzüklerin Efendisi ( Pati Version ) Durma Tık Tık Tık... Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bunun daha ilginç türevleri de çıkar yakında. Paticik seyyat satıcıdan mısır yeme buluşması gibi [signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 böle herkeşleri gorelim dovelim akalım orlarda[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bu arada cok kişşi olamayız aklınızda bulunsun max 20 fln[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight [Bu mesaj trgdy tarafından 20 Haziran 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 niye ki 2 kişiden ne çıkar bi fistan bide ben işte[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 tamam lan gelmiyoz alla allaa delimiyiz sehir dısına tantuni yemeye gidecek kadar[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 evet delisiniz[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 deliyiz ama abiyiz[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bi bira içtik yaptığınız muameleye bak ya gelmiyom bende küstüm[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 üzmeyin lan kermiti daaaayyytttt!1!! yok buluşma falan, dağılın...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar