Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Carsamba Tantuni (taksim) pati bulusması...

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

2 saatitir geveliyoruz gidelim yapalım mı diye bende acıyorum dopici :P

Simdi;

Yer:Taksim
Bulusulacak yer:Gs Lisesinin onu
Saat:14:00

Kesin gelecekler

-Ben (hadi be)
-hellspe
-trgdy

Belki gelecekler

-ucanadam
-solonor

Gidecegimiz yer 10-15 kisi gidebilecegimiz bi yermis Tantuni cafe galiba :D benim canım istedi acıkcası bide hellspeyle tanısmak isityorum (sevecem keretayı:P) hadi gelen gelsin goclar patiler!!!

dipnot:eger az kisi olursak iptal soyliyim o yuzden gelsin bi 8-9 kisi.[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

benm msn:[email protected]
ayrıntıları msn'de konusrz[signature][hline]ucanadam, 19 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
ben imam hatipte girdim sınava, bir sıranın üstünde "GÜLÜN AÇANI, KADININ KAPANANI GÜZELDİR" yazıyordu... çok güldüm :)
Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
rahmetlide sollardı..
Sosyal ağlarda paylaş

azuhauha cıkartın cocugu zorla getiricekler[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

trgdy nası bilmion :

|| Ë r m À Ñ ||-->hellspe<--:
çarşamba saat 2'de
x-mas goblin :
ok[signature][hline]ucanadam, 19 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
ben imam hatipte girdim sınava, bir sıranın üstünde "GÜLÜN AÇANI, KADININ KAPANANI GÜZELDİR" yazıyordu... çok güldüm :)
rahmetlide sollardı..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 20 Haziran 2005 01:06 tarihinde demiş ki:
bende geliyorum

cidden bi gün harbi kafaları çekelim ve atlayalm otobüse gidelim deliricem yoksa bunalımdayım sen de gelcen yoksa gitmem[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

abi cıvıtmayın kimler glıo şimdi sornadan katılanlardan (kesni)[signature][hline]ucanadam, 19 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
rahmetlide sollardı..
Sosyal ağlarda paylaş

Yeter Be Yeter!!!

*!İsyan Eder*

Allah'ım Neden İzmirdeyim ?!? :(

Öhüüü Öhüü

Not = Nasılda Cnm Tantuni Çekti[signature][hline]Yüzüklerin Efendisi ( Pati Version ) Durma Tık Tık Tık...

Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...