Pluton Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 www.knightonlineranking.tk Arkadaşlar daha önce yazan olmutur belki aradım bulamadım bilmeyen arkadaşlarada iyi olur. Bu sitenin amamcı Knight Online World Deki 55+ Kullanıcıların itemlerini gösteriyo server server ayrı kaç tan 55 player kaç tane 56 player kaç priest felan var diye baya güzel bi site sizde girin 55+ iseniz çok zevkli oluyo bakmaıs tavsiye ederim![signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 70 Human_Champion --- Warrior El Morad Chitin Shell Pauldron +10/24 STR Chitin Shell Pads +10/24 STR Chitin Shell Helmet +10/24 STR Chitin Shell Gauntlet +10/24 STR Chitin Shell Boots +10/24 STR Defender of the Lord(+10) Hell Breaker(+10) Hell Breaker(+10) bu ne ya[signature][hline]Krwlng in my skiN [Bu mesaj Gladros tarafından 20 Haziran 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bu Adminin Charı :D Bende Çok merak Ettim Admine Sordum Bu Charı Savaşlarda Çok Ezilen Taraflarda Kullanıyolarmış Ama Artık Böyle Bişiy Söz Konusu Değil[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bu ne ya bunu yapan nasıl yapmış??[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Admin Dedikya ! !![signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Cok ezilen degilde Event lerde gordum bir kac kez ben. Her 2 tarafta da lvl 70 gm var. LvL 70 i kestigin zaman 1 sayı alıyorsun 5 e ulasan kazanıo :)[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ölmesi imkansız olmalı ve kaç vurur acaba playera[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 burialı göremedim yazmamışlar heralde[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 2500 Damage Vuruyo tam olarak[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Hadescik, 20 Haziran 2005 21:09 tarihinde demiş ki: Admin Dedikya ! !! nerde admin dedin saçma sapan konuşma...siteyi hazırlayandan bahsediyorum ben....neyse..lam benim itemler dogru da +8 wizard benim kankamda ne alaka ben niye görmedim :D[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bufflı acli 1.7 k damage koymuştu bana[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 Sikörtıl 4Ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 haaa pardon o zaman +8 wizrd sende mi gozukuyo[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 66 UltimateDead Eternal_Knights Warrior Karus Chitin Shell Pauldron +8/15 STR Chitin Shell Pads +8/15 STR Chitin Shell Helmet +8/15 STR Chitin Armor Gauntlet +7/12 STR Chitin Armor Boots +7/12 STR Raptor +8/80 Poison[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 iste bu clandakileri hic gosterme bana azcik editmisler gibime geldi[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 azıcık edit diil, bol bol dupe[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Diez da toplam +7 shard sayısı 43 Beramusta toplam +7 shard sayısı 273....... O_o[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 diez hep ezik kaldı item olarak ama hiç değilse dupe yapılmadı öle çok piyasa taş gibi ayakta hala diğer servrlarda herşey uçmuş diez jpkoya yaklaşıyor(poh abarttım galiba)[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesela diez de oynayan bi eleman varsa chitin armor(+1) warrior fiyatı söyler mi? Ya da bardish fiyatları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Gladros, 20 Haziran 2005 21:03 tarihinde demiş ki: 70 Human_Champion --- Warrior El Morad Chitin Shell Pauldron +10/24 STR Chitin Shell Pads +10/24 STR Chitin Shell Helmet +10/24 STR Chitin Shell Gauntlet +10/24 STR Chitin Shell Boots +10/24 STR Defender of the Lord(+10) Hell Breaker(+10) Hell Breaker(+10) bu ne ya Bazen orc oluyor bu şampiyon cz de karşılaştık elinde 2 tane +10 raptor vardı bende iron belt + 1222 def vardı bana 1250 vurmuştu[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Gladros, 20 Haziran 2005 21:11 tarihinde demiş ki: burialı göremedim yazmamışlar heralde Eskiden vardım sürekli güncelleniyor.....[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 raptor iki el değilmiydi tek el yüksek lvllarda flnmı açılıyor[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bu siteyi Bilmeyen Kaldımı? Bilmeyen varsa bence oyunu bıraksın Yeni başlayanlar Hariç..Site Kapandı 2 haftdır güncellenmiyor Arestides Banlandı diye Siz daha yeni topicini açıyosunuz sadece forumlar aktif.[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yanliz yeni fark ettim oQo'nun imza gercekten super koptum rolf[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. KO ----- Name:Anelor Clan:Immortal_Spawns Class:Assasin Lvl:4x Np:600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ben onu okuduktan sonra okadar cok gülmüştümki 2 gün karnım agrıdı.[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ayni durumdayim abi super ya bende onu imzama koysam ozentilik olur mu kizar misin? :P[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. KO ----- Name:Anelor Clan:Immortal_Spawns Class:Assasin Lvl:4x Np:600 [Bu mesaj Anelor tarafından 20 Haziran 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar