Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ben eski Hadescik Yeni Pluton!!!! Şimdi bu topici niye açıyorum. Hemen söliyim ben beni tanıyanlar karıştırmasın hemde pluton kimdir kim değildir anlatayım... Pluton kimdir? 1-)Eski Hadescik 2-)Yunan Mitolojisinde Hadestir Roma Mitolojisinde Pluton Olmuştur. 3-)zenginlik* getiren anlamına gelir. cehennem tanrısı hadesin bir başka adı olmasının sebebi ise toprağın uykuya yattığı, yani persephone'nin hadesin yanına döndüğü o 4 ay boyunca toprak altında hazırlıkların sürmesi nedeniyle tarım ve bollukla özdeşleştirilmesidir. İşte Budur Mitoloji Hakkında Bilgi Edinin :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Hadescik Oldu [b]Pluton !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 kisisele açsaydin keske :)[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ke$ke :][signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hayırlı ugurlu ossun yeni rumuzun[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Tüh varya hiç aklıma gelmedi çok özğr dilerim :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Hadescik Oldu [b]Pluton !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 biran önce alan yetkililerine pm atmanı öneririm cünkü cogu ki$i niye buraya actın vs dicek :)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 AAAA niye buraya açtın :] hayırlı uğurlu olsun..[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Pyro, 21 Haziran 2005 21:33 tarihinde demiş ki: biran önce alan yetkililerine pm atmanı öneririm cünkü cogu ki$i niye buraya actın vs dicek :) demezler onlar kardeslerini severler dalginlikla actigimi bilirler[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Hadescik Oldu [b]Pluton !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bnmkide karde$ tavsiyesiydi ztn eheh.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 biliyorumda simdi hangi admin yada mod online bilmiyorum ki :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Hadescik Oldu [b]Pluton !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 eskisi daha güzeldi, pluton biraz soğuk geldi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Pluton guzel ısımdır.....Hayırlısı ossun..[signature][hline]www.sindarin.gen.tr MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: forgiver, 21 Haziran 2005 21:55 tarihinde demiş ki: eskisi daha güzeldi, pluton biraz soğuk geldi yakında alışırsın be Hadesciğin -Cik ekine kıl olmaya başlamıştım baktım Hadesin diğer adı Pluton hemen değiştirenzi :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Hadescik Oldu [b]Pluton !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Sen Hades Lazarus falan mıydın?[signature][hline]www.sindarin.gen.tr MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Hayır oda kim :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Hadescik Oldu [b]Pluton !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hayırlı olsun bakalım[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 :) oLe bı Uo playerı vardıda Oda Hadestı :) Ordan geldı..[signature][hline]www.sindarin.gen.tr MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Desalotor tşk ederim Ben uo da daha çok Sinque nickini kullanırım kız olaraktan :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Hadescik Oldu [b]Pluton !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Uo yalan...:)demıstım ben..[signature][hline]www.sindarin.gen.tr MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Neyse Konu Sapmasın![signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Hadescik Oldu [b]Pluton !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hayırlar ola :D[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bişiy dikkatimi çekti gerçekten beni seviyomuş kardeşlerim kimse daha kızmadı allahım ne kadar mutluyum P.S: Ciddiyim![signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Hadescik Oldu [b]Pluton !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Up Konular Aşşa İnsin Fakecinin töveb ya[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Hadescik Oldu [b]Pluton !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Taşıyan Adminimizden Allah Razı Olsun İçime Dert Olmuştu[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Hadescik Oldu [b]Pluton !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hehe hayırlı olsun bu daha güzel[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar