Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Şöle sabah kalksan zeytin çay vs . Eşliğinde drizzt abimizi ne'bleim Entreriyi izlesek FENA MI OLUR !?[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Drizztin vardı galiba anime değil de kısa bir şeydi 20 mb mı ne Ayrıca tamamen gereksiz bence, adamlar sıfırdan evren yaratıyorlar bir anime de ve bu çok daha takdire şayan bir şey. (Örnek FMA). Bir FMA nın evrenini 10 tane FR ye değişmem.[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Forgotten Realms'in neden çizgi filmi yok? çünkü o masaüstü role playing dünyası. kitapta hayal gücüne daha çok yer verebiliyorsun çizgi filmde o yok. böylece FR oynamak oyunculara serbestlik katmış olurken, bir yandan da dünyayı anlatabilmiş oluyorsun. diğer bir etken ise, kitap yazmak çizgi film hazırlamaktan çok daha kolay. kitapta tek bir adam oturup bir senaryo hazırlıyor. çizgi film ise daha büyük bir proje işi, çizeri var, boyacısı var, o var bu var şu var... Bir sürü elemanın birlikte çalışması lazım. Biraz da bu yüzden çizgi filmini hazırlamıyorlar bence.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yok cunkı FR ı japonlar yapmamıs pıyasada FR dan kat be kat zengın anımler var bonecrusher san ın dedıgı gıbı avrupa ve amerıkada hala cızgı fılmler cocuk ısıdır havası hakım AD&D nın ılk sınema macerası tam bır fıyaskoydu karından cok zarar yaptı Drizzt asırı abartı bır karakter cok sevenı olsada sınemada varolabılmesı ıcın kendı hayran kıtlesı harıcınde ınsanlarıda cekebılmelı fılmın butcesı yok en basıtıyapılsa amsrafı cok olur ama cıkartamaz o masrafı sakın LOTR yı ornek gostermeyın LOTR un okuyucu sayısı FR ınkını yuz kez katlar[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Anime değil de.. Bence DL'nin piskopat bi animasyonu yapılabilir.. (Bkz:Final Fantasy-Animatrix 1. bölüm) Çokta manyak olur.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 o butceyı kolay kolay kımse bulamaz ozellıklede o metrajda bır anımasyonu kolay kolay kımse yapamaz cıkamasından cok once seyırcıyı garantılemelerı lazım yanı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 anime işi zor, daha önce de söylendiği gibi Japonlar bu işe nasıl bakıyor bilmiyorum. Bir seri değil ama uzun metraj fiml olabilir. Bütçe mesele değil, WD hangi çizgi filmini kesin seyirci garantisiyle hazırlıyor ki. yada 3D animasyonların maliyetinin karşılanacağının nasıl bir garantisi var, ki oldukça pahalı yapımlar. İş pazarlamada bitiyor, önceden trailer mrailer seyirci cezbedilebilir. tabi bir seri çıkarılması zor tekrarlıyayım.[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 olur hemde çok güzel olur.fakat bir hikayeyi filme veya animasyona dökmek çok uzun olacağıdan kaçınıyorlar bence.ayrıca yapılsa bile bi star wars yada YE kadar gişe yapmayacağı içinde olabilir. mesele YE nin baya eski tarihli bir animasyonu vardı gayet güzeldi :)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Viktor, 08 Haziran 2005 21:42 tarihinde demiş ki: avrupa ve amerıkada hala cızgı fılmler cocuk ısıdır havası hakım nası ya ? :) o bizde öle abi.[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Valla ben amatör bir animasyon izledim çok cafcaflı bişi diil karakalem.. ama adresini tam hatırlamıyorum. Icewinddale yada mithall hall falan gibisinden bişidi adı. Wulfgar Drizzt Regis ve Bruenor giderlerken Artemis karşılarına çıkıyo Drizzt ve artemisin dövüş sahneleri hoş olmuş.. Sonra bi Portal açılıyo Xarlaxle ve bikaç drow geliyo bitiyo.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 FR sinemadada gayet güzel olabilir. FRP oyuncularının büyük kısmının haberdar olduğu bir diyar. Bence izleyici çeker. Bir filmin hitap etmesi açısından yeterli bir sayısı vardır ki sadece frp oyuncuları değil başka insanlarda gayet gidebilirler. Kapıda görevliler FRP oynamayan giremez demiyo. Ayrıca Drizzt in bu kadar üstüne gitmek niye. Kült karakterler hep çok güçlüdürler. Kaç kişi farklı olmak maksadı dışında Dendybar fanıdırki? yada Horkin fanıdır? Thor, Wolverine, Spiderman bunlar ali rıza emmi den dayak yeselerdi tutarmıydı?[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Sorun Drizzt değil Salvatore nin Savaş tasvirlerine dayalı M. weis a göre daha çok power play anlatmasıdır hikayeleri. Hikaye power play olunca power play yapabilmesi için karakterinde güçlü olması lazım... Weisa gelelim. Abla pembe dizi yazarı gibi. Ana karakter raistlin koskoca seride 10 kez anca büyü yapıyo ve bu adam büyücü. Salvatore ile Weis ı kıyaslayınca Salvatore pp gibi gözüküyo ama bu Weis ın tasvir manyaklığından kaynaklanıyo. Normal masa üstü oynadığımız oyunlara daha yakın Salvatorenin anlatımı. Karşısına adamın Tanarri çıkarıyosun, Dragon çıkarıyosun Hooked Horror çıkarıyosun. Epic karakter olmalıki sağ çıkabilsin. E ölüncede kitap biticek neyi yazıcaksın... Burda yardımcı karakterler olaya giriyo ki wulfgar buna bir örnektir. Yani drizzt dourden gayet güzel bir karakterdir. Kurgusuda hoştur ki bunu aslında salvatore nin tamamen Thor özentisi karakteri Wulfgar için kitaba başlayıp etrafından aldığı yorumlarla yardımcı karakter olan Drizzt i asıl karakter yapması kanıtlar.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ayrıca Drizzt e aşırı kuvvetli diyen zihniyet, Raistline, Kelemwor a ne dicek. Drizztin tanrıyla kapışmışlığı yok. Bunlar yemiş bitirmiş olayı.. Ayrıca Salvatore kitaplarından aşırı güçlü bir karakter varsada bu Wulfgardır. sanırım Buzyeli vadisi serisinde Kılıç denizinde Kollayırla yelken tutuması. SPOILER Drizzt in ilk seferinde icing death le ucu ucuna kovması ikincisinde ölümün ucuna gelmesi. Fakat drizzt i bu şekilde tokatlayan Tanarri yi Wulfgar bey bi darbede indiriyo.. Sence hangisi daha epic.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 [spo1=hmm]O balyoz dünyadaki sayılı cücelerden birinin en büyük şaheseridir.+4 impact balyoz olup ejderha pulunu kırabilmektedir.kullanan ise 6 yıl eziyet çekmiş içinde nefret birikmiş 23 str li bir barbardır[/spo][signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 rasitlin dediginiz level 18 mage dir dl de ise lv 14 un ustu adamlar 40 yılda bır cıkar hep levellar 10-12 arasında seyreder ama DL ın biz FRP ye sadık kalıcaz karakterler her harıkette zar atsın yok hedehodo artıları olsun tek baslarına dragon kessınler dıye kasıntısı yoktur DL de bır dragonun gozunun ıcıne korkmadan bakabıulmek bıle cesaret ısıdır romantık bır dunyadır DL FR ıse onu kestım bunu kestım dur suda gelsın onuda keselım dıe gıtmektedır kı DL de en sevılen karakterın bıle bıgun oldurulup yerıne yenısının gecmesı normal bır olaydır DL nın bıle fılmı yapılmaz sız co kkısı okuyor dıyorsunuz ancak okuyan kısılerın sayısı boyle bır fılmın malıyetlerını cıkarmıyor yuzuklerın efendısınden sonra basladı boyle bır akım ama unuttularkı LOTR lıselerde ders kıtabı olarak okutuluyor ve eskı kusak LOTR ıle buyumus batıda FR yı gectım ,AD&D nın bıle sınema fılmı nanılmaz zarar ettı sutten agzı yanan TSR&wizards ın bole bır olaya atılıcagına hıc ıhtımal vermıyorum[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 D&D nin filmi çok kalitesizdi ama yaw, tv filmi gibiydi[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 o kadar mal bi film yaparlarsa gitmez kimse tabi.. Ben hala piskopat bi animasyonla DL'nin çekilmesinden yanayım. Maliyetini kesinlikle çıkartıp üstüne kar getirir ama bi LotR kadar olmaz tabi.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 caponlar herkesi capon tipli çizeceğinden hangisi elf hangisi insan belli olmaz ondan yok.[signature][hline]nova cone snap nova cone uptıs caktıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 merak etme o sorunu elflere 50cm lık kulak cızerek kapıyor japonlar bknz Record of Lodoss War (AD&D tabanlı tek anıme)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sparkcaster : Ben aksini iddia etmedim. tersini sölemedim. Daha epic olan wulfgar. Viktor: Ben role play olarak Raistlin le drizzt i karşılaştırdım. Fr tabanlı bir karakterle dl tabanlı bir karakteri Ad&d olarak kıyaslayamassın.. Ben tasvir olarak kıyasladım. Hile hurda laflarından dolayı. DL nin Greater godlarından olan Takhisis ve Paladine Fr de Lesser god olarak görevlerini icra etmişler bir aralar.. Bu aralarındaki farkı koyuyo..[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Neyse anime ile daha da rezil bir hal alacağına bende inandım FR nin hayalimizdeki elflerin Dark elflerin birer eşşek olduğunu görmek istemiyorum ... Ölçütsüz çizerlerin elinde heba olmuş bir çift kulak görmektense hayal gücümdekilerle yetinirim daha iyi Ama FR nin ve d&d nin artık filmlerinin çıkması lazım - ki LOTR un hasılatından sonra bunlara dönülmesi olasılığı çok fazla Tabi Starwars serisindeki ilk filmlerin ardından gelen Holywood süslemesi rezilliklere dönmezse bunlar da ...[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Stalkerx, 18 Haziran 2005 21:26 tarihinde demiş ki: Neyse anime ile daha da rezil bir hal alacağına bende inandım FR nin hayalimizdeki elflerin Dark elflerin birer eşşek olduğunu görmek istemiyorum ... Ölçütsüz çizerlerin elinde heba olmuş bir çift kulak görmektense hayal gücümdekilerle yetinirim daha iyi Japonların yaptığı her animede yada oyunda hepsinde olacak bu alışmaya başlasan iyi edersin... A : Tanisin kulakları eşşek kulakları! B : İyide o Half elf? A : Tanisin kulakları Katır kulakları![signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Karqa Corte nickli oyuncuyu tanıyan biri varsa bana mesaj atsın lütfen öms den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar