sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Arkadaşlar biliyorum kedidir kedi ve insanın üzerine yakışanı giymesidir ama saçmada olsa sorumun cevabını bilen birisi versin.. Saç kurutma makinesinin içinde pervane olduğunu iddea eden bir arkadaşım var yanımda nasıl çalışır bi anlatır mısınız??[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 pervane var, dönüyo o böle..frrr[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 evet pervane var sanıyorum rezistans tarzı birşey var ısınıyor o elektrikle ve pervanede ona üflüyor böylece sıcak hava geliyor emin değilim gerçi tahmin :D :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 pervane var arkaada onde rezistans. rezistansın teller ısınıyor arkadaki pervane ufluyor ucundan sıcak hava cıkıyor[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Pervanesi olan bir fan ve resistanstan olusur fön makinası[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 İçeris,nde yüksek güç çeken rezistans var ve pervane sistemi var ama buna bakın bencesite bu Souk havalarda üşümüş ayakları ısıtmak için ideal bir ürün ayrıca...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Fistan, 21 Haziran 2005 23:49 tarihinde demiş ki: pervane var arkaada onde rezistans. rezistansın teller ısınıyor arkadaki pervane ufluyor ucundan sıcak hava cıkıyor korkmaya başladım,yakınlarda mısın fistan :D ahahah biri beni gözetliyorrr[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 tamam cozuldu sac kurutma makinesi nasıl calıstıgı da.. allah askına sheref sen ne sanıyodun? cok merak ettim.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ewet yani pervane olmadan nası çalışsın..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Tirbün motor falan mı sanıyodu acep :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 evet pervane var hatta önden bakınca gözünüde açabiliyosan içinde havayı ısıtmak için olan kızarmış telleride görürsün :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 içinde adam var abi onun hohluyo[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Saç kurutma makinelerinde 2 tür hava üfleme sistemi var bildiğim kadarıyla. Teki radyal fan Ve pervane fan Pervane fan bildiğimiz kahvelerin camlarında olan fırfır dönen pervaneye benziyen bir pervanenin etrafına tam oturan bir borunun içinde dönmesi ile oluyo. Önündede resistanslar var böyle ısınıyor hava. Radyal fan ise yan duran türbin gibi pervaneler ile yapılıyo. Çok daha fazla bıçağı olur bunların. Normal pervanelerden çok daha iyi sonuç verir ama daha karışık oluyorlar:). Radyal fanlı saç kurutma makinalarında hava girişi yandan oluyor genellikle. //radyal fanlılardada resistanslar var tabiki Birde bir tip:) Asla saç kurutma makinasının hava girişini kapatmayın (yada içine saç kaçarsa fanın bıçakları (hele radyal fan şekli itibariyle içine düşen saçları merkez kaç kuvveti ile iyice bıçakların üstüne doluyor normal pervanede sağa sola savrulurken) resistansdan hava geçmeyince aniden ısınıyorlar sonrada ya yanarak kopuyorlar yada tutuşuyorlar:). buda radyal fan[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan[Bu mesaj Chemical tarafından 22 Haziran 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 herneyse chemical biz simdi sheref ne sanıyodu onu merak ediyoz uheuehu[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bendece adam var hohluyo zannediyo:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ewt fistanın dediginden su an :)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 chemical sağols sen dedin ya inandım :D ve birazda şiştim çünkü ben sıcak tel ve soğuk tel arasında hava akımı yaratılarak oluyor sanıyodum...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Peki hocam senin sistemin geçerli olduğunu varsaysak (ki bence daha ileriye gitmeyelim) vibrasyonun sebebini neye bağladığını da ben merak ettim şimdi. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: sıcak tel ve soğuk tel arasında hava akımı yaratılarak ... manyak bisey bu hayal gücü[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hakkatten haa.. benim hiç aklıma gelmezdi.. :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! [Bu mesaj Desolator tarafından 22 Haziran 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Oha? O kadarcık cihazın içinde hava akımı? Varmı ya böle bi teknoloji? Yada yeni icad edildide(mesela biraz önce:P) benim mi haberim yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: GE-TA, 22 Haziran 2005 00:18 tarihinde demiş ki: Peki hocam senin sistemin geçerli olduğunu varsaysak (ki bence daha ileriye gitmeyelim) vibrasyonun sebebini neye bağladığını da ben merak ettim şimdi. :) vibrasyonun sebib her maddenin bir canı olması :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Fistan, 22 Haziran 2005 00:19 tarihinde demiş ki: said: sıcak tel ve soğuk tel arasında hava akımı yaratılarak ... manyak bisey bu hayal gücü ne bilim ya chemical mıyım ben :) tek bildiğim içmek gezmek :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 en güzeli. keyfine bak sheref :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 soğuk füzyon ile saç kurutma makinasının içinde enerji açığa çıkıyor o enerji ile rezistanslar ısınıyor rezistanslar suyu kaynatıyor, kaynayan su buharlaşıyor, buharlaşınca sıcak hava geliyor.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar