Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 benim dediğime geleceksiniz ama gençliğinize yazık, elinizi yakmadan ateşten sakınmayı öğrenmek varken ille osman'ın kesmesini istiyorsunuz sizi.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya kamp atesiniz de benden kizaracak baliklarda gelin gecelim rp serverina ^^[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bence , wow daki tek hata bu territory olayında. horde ve alliance only territorylerdede yüksek lvl moblar olmalı, fakat contested territoryde bonus exp filan gelmeli. daha mantıklı. ben tanariste exp kasmakta zorlanıyordum, alternatif daha kolay yerler vardı mesela. ama tanariste exp kasana bonus gelse insanlar daha çok savaşır orda daha eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hayır oyunda şöyle kötü bişi var, 40+ yerlerin çoğu alliance tarafında, birde adamlar her serverda overpopulated, gank kötü birşey evet. ama gank yiyorsan daha sakin yerlere git. nebiliyim searing gorge da kasan arakdaş felwoodu keşfetsin filan. çok yer var gank yemiyceğin. ben alteraca hiç gitmemiştim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 BGers açıldı, ilk gün girdik direk Alterac Valley 1 i zindan ettik, oyunu aldık, o gün 48k puan almıştık vs, akabindeki birkaç gün de bu böyle devam ettim. Tabi ben o sırada lmao triplerindeydim. Aha yedik işte burdada yapın öyle 34824283ally vs 20horde da göreyim diye yazdım bile wow forumlarına, ilk hafta horde domination ftw diye geziordu millet ki... Rank updateler bi geldi, "0" update... Yani rank atlamak falan zaten yalan .. Bir de AVdeki ninja muhabbeti işin içine girince.. Yer:Alterac Valley Zaman: 2.hafta ilk gün 14horde vs 40alliance. 14 horde un yarısı lvl 53 falan, öyle merak edip gelmiş çocuklar.. Bu dkdan sonra hep böyle oldu. Şimdiye kadar ilk haftaki baskınlıktan beri günün hiçbir zaman diliminde horde sayısının 25i aştığını görmedim. Anlayacağınız, AV de TM oldu çıktı. Warsonga bekleriz artık napalım. ps:Reverred oldum avyle, exalted olcam bi daha da öyle raid grubu kurup 40 kişi olmadığımız müddetçe falan asla girmem oraya da.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bende lvl 30 civarındayken,starnglethorn vale'de çok uzun zaman boyunca ve defalarca questlerimi yapamadan 10 kere kesilip log olduğumu bilirim.Bu arada ally'yim.[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Pirvan, 22 Haziran 2005 01:48 tarihinde demiş ki: BGers açıldı, ilk gün girdik direk Alterac Valley 1 i zindan ettik, oyunu aldık, o gün 48k puan almıştık vs, akabindeki birkaç gün de bu böyle devam ettim. Tabi ben o sırada lmao triplerindeydim. Aha yedik işte burdada yapın öyle 34824283ally vs 20horde da göreyim diye yazdım bile wow forumlarına, ilk hafta horde domination ftw diye geziordu millet ki... Rank updateler bi geldi, "0" update... Yani rank atlamak falan zaten yalan .. Bir de AVdeki ninja muhabbeti işin içine girince.. Yer:Alterac Valley Zaman: 2.hafta ilk gün 14horde vs 40alliance. 14 horde un yarısı lvl 53 falan, öyle merak edip gelmiş çocuklar.. Bu dkdan sonra hep böyle oldu. Şimdiye kadar ilk haftaki baskınlıktan beri günün hiçbir zaman diliminde horde sayısının 25i aştığını görmedim. Anlayacağınız, AV de TM oldu çıktı. Warsonga bekleriz artık napalım. ps:Reverred oldum avyle, exalted olcam bi daha da öyle raid grubu kurup 40 kişi olmadığımız müddetçe falan asla girmem oraya da. alterac da bekledigini bulamadi insanlar.bizde ilk gün guilce 30 kisi girmistik.sonra bir daha action olmadi[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar