Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bezdim artık yeter be

huun

Öne çıkan mesajlar

benim dediğime geleceksiniz ama gençliğinize yazık, elinizi yakmadan ateşten sakınmayı öğrenmek varken ille osman'ın kesmesini istiyorsunuz sizi.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

bence , wow daki tek hata bu territory olayında.
horde ve alliance only territorylerdede yüksek lvl moblar olmalı, fakat contested territoryde bonus exp filan gelmeli. daha mantıklı.
ben tanariste exp kasmakta zorlanıyordum, alternatif daha kolay yerler vardı mesela.
ama tanariste exp kasana bonus gelse insanlar daha çok savaşır orda
daha eğlenceli.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır oyunda şöyle kötü bişi var, 40+ yerlerin çoğu alliance tarafında, birde adamlar her serverda overpopulated, gank kötü birşey evet. ama gank yiyorsan daha sakin yerlere git. nebiliyim searing gorge da kasan arakdaş felwoodu keşfetsin filan. çok yer var gank yemiyceğin. ben alteraca hiç gitmemiştim mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

BGers açıldı, ilk gün girdik direk Alterac Valley 1 i zindan ettik, oyunu aldık, o gün 48k puan almıştık vs, akabindeki birkaç gün de bu böyle devam ettim. Tabi ben o sırada lmao triplerindeydim. Aha yedik işte burdada yapın öyle 34824283ally vs 20horde da göreyim diye yazdım bile wow forumlarına, ilk hafta horde domination ftw diye geziordu millet ki...
Rank updateler bi geldi, "0" update... Yani rank atlamak falan zaten yalan .. Bir de AVdeki ninja muhabbeti işin içine girince..
Yer:Alterac Valley Zaman: 2.hafta ilk gün
14horde vs 40alliance. 14 horde un yarısı lvl 53 falan, öyle merak edip gelmiş çocuklar..

Bu dkdan sonra hep böyle oldu. Şimdiye kadar ilk haftaki baskınlıktan beri günün hiçbir zaman diliminde horde sayısının 25i aştığını görmedim.
Anlayacağınız, AV de TM oldu çıktı. Warsonga bekleriz artık napalım.
ps:Reverred oldum avyle, exalted olcam bi daha da öyle raid grubu kurup 40 kişi olmadığımız müddetçe falan asla girmem oraya da.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 22 Haziran 2005 01:48 tarihinde demiş ki:
BGers açıldı, ilk gün girdik direk Alterac Valley 1 i zindan ettik, oyunu aldık, o gün 48k puan almıştık vs, akabindeki birkaç gün de bu böyle devam ettim. Tabi ben o sırada lmao triplerindeydim. Aha yedik işte burdada yapın öyle 34824283ally vs 20horde da göreyim diye yazdım bile wow forumlarına, ilk hafta horde domination ftw diye geziordu millet ki...
Rank updateler bi geldi, "0" update... Yani rank atlamak falan zaten yalan .. Bir de AVdeki ninja muhabbeti işin içine girince..
Yer:Alterac Valley Zaman: 2.hafta ilk gün
14horde vs 40alliance. 14 horde un yarısı lvl 53 falan, öyle merak edip gelmiş çocuklar..

Bu dkdan sonra hep böyle oldu. Şimdiye kadar ilk haftaki baskınlıktan beri günün hiçbir zaman diliminde horde sayısının 25i aştığını görmedim.
Anlayacağınız, AV de TM oldu çıktı. Warsonga bekleriz artık napalım.
ps:Reverred oldum avyle, exalted olcam bi daha da öyle raid grubu kurup 40 kişi olmadığımız müddetçe falan asla girmem oraya da.

alterac da bekledigini bulamadi insanlar.bizde ilk gün guilce 30 kisi girmistik.sonra bir daha action olmadi[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...