Gerrard Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 selamlar ben bisey sormak istiyorum yetkililere yardımcı olurlarsa sevinirim axisle bi esyayı static yapabilirmiyim yani locked olayını felan demiyorum tamamen static olucak herhangi targeti ustune getirdiginiz zaman sarı olarak gozukmicek sormak istedigim bu. yardımcı olacaklara simdiden tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 sen ne yaparsan yap bir itemi sonradan eklediysen onu gmler uzerine gittiginde sari olur yani bunu soruyorsan bir yolu yok ama sen gmlerin degilde playerlarin sari gormesini engellemek istiyorsan .xattr 08000 yaparsan o static ile ayni gorevi gorur ve player onun uzerine mouse ile giderse sari olmaz yardimci olabildiysem ne mutlu bana[signature][hline]Moria Uo Shard >> www.moriauo.com Acilis tarihi: 16.06.2005 >> Acildi. Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerrard Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hocam okadarını bende biliyorum ama harita uzerine static olucak diyorum[signature][hline]I Râd Ui-renia Lim Ist-Minlamad Fangorn Naergon an Kharas Crist-Erui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 o işi yapmak istiyosun statici editliceksin bildiğim kadarı ile static0.mul dosyasını editliceksin[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Map editing konularını karıştır daha fazla bilgi edinirsin...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Yaptıgın yeri static0.mul dosyasına kaydetmek için birsürü program mevcut map editinge girmez pek ama araştır yinede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: schaker777, 20 Haziran 2005 19:44 tarihinde demiş ki: sen ne yaparsan yap bir itemi sonradan eklediysen onu gmler uzerine gittiginde sari olur yani bunu soruyorsan bir yolu yok Yanlış. Axisteki arkadaşın bahsettiği kısım direk UO'nun static dosyalarını editliyo, onlara müdahale ediyor. Serverı host eden makineden bu seçenekle istediğiniz değişiklikte static alanlar oluşturabilirsiniz... Ama inanılmayacak derecede uzun ve zahmetli bir iş. Hiç abartısız 100k tıklamışımdır... Reyvi, SKylaylaylom felan bilir ne acılar çektiğimizi static yaparken :D[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... [Bu mesaj Rotweiler tarafından 21 Haziran 2005 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerrard Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 saolun arkadaslar yardımlarınız icin.[signature][hline]I Râd Ui-renia Lim Ist-Minlamad Fangorn Naergon an Kharas Crist-Erui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 .lock veya .set attr 0800 komutu da işini görebilir[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 shinoda,onu sormuyor ark. iyi bak :)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yeni bir binayı istediğin yere staticlemek çok kolaydır oyle dediklerine bakma . Yapman gereken dragon isimli programı bulmak birazda burdan harita ile ilgili bilgileri karıştırmak . Hemen çözersin :)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar