Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[istanbul][yemek] Kadıköy Şöhretler Büfe

Head

Öne çıkan mesajlar

aslen insanın hayatında gitmesi gereken , psikopat idi , artist idi illaki birisini tatmasını gereken menüye sahip olan , leziz mekan.

tek eksiği çıkarken üstünüz yağ kokuyor.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece Yazıcıoğlu'nda bulunmaz . Kadıköy'ün iç mekanlarında iki tane daha vardır . İkisi de oturacak yere sahiptir .. hatta yukardakinin pizzası hayatınızda 5 milyona yiyebileceğiniz en lezzetli pizzadır ve adamı doyurur.

Hatta ben sahildekini sevmem .. sadece acı ezmeli sosisli için uğrarım .. kumru falan yiyeceksek arkadaşlarla yukarıya Kadıköy'ün içlerine gideriz
Sosyal ağlarda paylaş

bir insana "manyak, piskopat" diyip, bi de para verip üstünü alabildiğişniz naçizane mekan
3 tane var, yazıcıoğlunun karşısında köşede(sahile bakıyor), teknoloji camiinin(adını unuttum, trafiğin aşağı, otobüslerin yukarı gittiği camii) yanındaki ara sokaktan düz yukarı çıkıldığında hemen sağda
3. nerede tam bilmiyorum:(
fiyatlar süperdir, yemekler de kalp ve damar sağlığına birebir:D zamanında(1-2 sene önce) sandiviçlerin boyutu devasa idi, piskopatı yerken önce aradaki şinitzelleri yiyordum ki yenilebilecek boyuta insin. sonra fiyat arttırmak yerine boyut küçültüler
sahildeki söhretlerin dürümü çok güzel oluyor(ama 2.5YTL) nesi var anlamadım ama çok güzel geliyor bana
karnım acıktı yaw:-)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
A fall into the ditch makes you wiser.
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

bu arad arkadaşlar sahildeki şöhretlerin yanındaki tavuk döner satan yerde aynen şöhretlerin kendisinin. "üstt boş yer var abi" diye bağıran dönercinin olduğu yer. yağ kokmak istemiyosanız orayı deneyin. hem tavuk (!) döneride çok lezzetli.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17

---
[b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

onların mide biraz "yumuşak" mış demek :) 4-5 senedir sürekli yerim. bişeycik olmadı şimdilik. ha ilerde acısı çıkmıycak mı? elbete. ama çok lezzetli be kardeşim[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17

---
[b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla arkadaşlarda iş yokmuş. Biz en alışkın olmayan adamlarla gittik hiçbir şey olmadı. Eeen fazla üstüste bir kaç gün yersen, koltukları tırmalamak, yumaklarla oynamak ve miyavlamak gibi şeyler yaşarsın, biraz yeme geçer :)

Şöhretler kraldır, acayip güzeldir ama evet kalp-damar sağlığına birebir. Ben 21 yaşımda 400 kolestrol gördüğümden beri ayda bir gidebiliyorum :)

Yeyin gari, nasılsa hepimiz öleceğiz![signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

asıl sohret die bir sey yok hepsi bribirine baglı zaten yani kardes dukkanlarımı ne zaten..
ve Kadıkoyun icindeki Sohrette Durum yemenizi oneririm..
yaklasık 5 senedir felan giderim sohretlere daha hic bisiy olmadi guvenebilirsiniz..[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sohretler kadikoyun efsane bufesidir taksim kizilkayalar nasilsa sohretlerde kadikoy icin oledir valla ben ilk gitmeye basladiimda daaa artiz ve kumru vardi simdi aldi basini gidio acaip acaip isimler aslinda belli miktar malzemelerle combo cekip duruolar yeni bisi pek gelmio taksim hamburgeri die bisi eklemsiler orda biraz kınadim sohretleri alakasi yok kizilkayalar burgeriyle cunku
Sosyal ağlarda paylaş

ne zaman yesem
bu sefer kesin zehirleneceğim hissi uynadıran ama nedense zehirlenmediğim mekan.

Verdiği isismlerle
gazete konusunda olan
bir gelenek olarak
hemen kopyalanan mekan.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.
Sosyal ağlarda paylaş

her telden çalan büfe örneğidir, bu yüzden belirli bi kaliteyi yakalayamamıştır ancak fiyatlar, hızlı servis gibi sebepler nedeniyle deli gibi tercih edilir.kadıköy büfeleri arasında bi ekoldür.[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near
Fight fire with fire - Bursting with fear
You all shall die!
*bangs*
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
kasıyer:11bucuk ytl
1. ark: -tmm abi sen şurdan 10 ytl yi al bnde bozuk yok bu sferlik boyle olsun
kasıyer:(dumur olur..gözler faltaşı misali açılır..surat şekli kayar)
2.ark: (kasiyerdeki agresif hareketlerden etkilenmiş olcakki)
-tmm abi bnde var sen burdan al 1 bucuk daha...
kasıyer:(birden ifade düzelir sırıtmaya başlar..)
-neyse canım bıdahaki seferede bizden olur

tam açgözlü bunlar...komi var bitane azcık balıkbeyinli...ketcaplı ıstersın normal getirir...turşusuz ıstersın turşulu getirir...
ama naparsınızki bu kadar paraya bu kadar hızmet[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...