Head Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 aslen insanın hayatında gitmesi gereken , psikopat idi , artist idi illaki birisini tatmasını gereken menüye sahip olan , leziz mekan. tek eksiği çıkarken üstünüz yağ kokuyor.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Tuvalet ihtiyacınızı 50 metre ilerdeki pastane'de giderebilirsiniz.Pastanenin tuvaletine girerken kafanıza dikkat edin.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Pek severim pek, yazıcıoğlu'ya uğrayınca mutlaka oraya da uğranır :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 sadece Yazıcıoğlu'nda bulunmaz . Kadıköy'ün iç mekanlarında iki tane daha vardır . İkisi de oturacak yere sahiptir .. hatta yukardakinin pizzası hayatınızda 5 milyona yiyebileceğiniz en lezzetli pizzadır ve adamı doyurur. Hatta ben sahildekini sevmem .. sadece acı ezmeli sosisli için uğrarım .. kumru falan yiyeceksek arkadaşlarla yukarıya Kadıköy'ün içlerine gideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 eskiden okul çıkışı yemeğe gittimiz mekan süperdir ucuzdur ve kalitelidir (!!!)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 öğle yemeklerini soyledigim yer.. oralarda baska yere guvenmem zaten :)[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay Anchorite lvl 24 Çoban - Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bir insana "manyak, piskopat" diyip, bi de para verip üstünü alabildiğişniz naçizane mekan 3 tane var, yazıcıoğlunun karşısında köşede(sahile bakıyor), teknoloji camiinin(adını unuttum, trafiğin aşağı, otobüslerin yukarı gittiği camii) yanındaki ara sokaktan düz yukarı çıkıldığında hemen sağda 3. nerede tam bilmiyorum:( fiyatlar süperdir, yemekler de kalp ve damar sağlığına birebir:D zamanında(1-2 sene önce) sandiviçlerin boyutu devasa idi, piskopatı yerken önce aradaki şinitzelleri yiyordum ki yenilebilecek boyuta insin. sonra fiyat arttırmak yerine boyut küçültüler sahildeki söhretlerin dürümü çok güzel oluyor(ama 2.5YTL) nesi var anlamadım ama çok güzel geliyor bana karnım acıktı yaw:-)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 olm sen hep açsın zaten :D[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bu arad arkadaşlar sahildeki şöhretlerin yanındaki tavuk döner satan yerde aynen şöhretlerin kendisinin. "üstt boş yer var abi" diye bağıran dönercinin olduğu yer. yağ kokmak istemiyosanız orayı deneyin. hem tavuk (!) döneride çok lezzetli.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 46 diorm başka bişi demiorm :)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 psikopat çılgın serseri ve diğerleri.... geçen sene haddi hesabı yoktu yediklerimin ama bozdular oyüzden gitmiorum artık...[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:wook[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 onların mide biraz "yumuşak" mış demek :) 4-5 senedir sürekli yerim. bişeycik olmadı şimdilik. ha ilerde acısı çıkmıycak mı? elbete. ama çok lezzetli be kardeşim[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ben bi yazıcıoğlunun ordakini biliyorum orası da pek oturmalık diil diğerleri nerde?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 gec saatlere kadar acık olması guzel oluyor.eve giderken ugrayım alayım diosun. iyi is yapıolar tebrik etmek lazım.taklitleri cok cıktı ama olsun o kadar da[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Valla arkadaşlarda iş yokmuş. Biz en alışkın olmayan adamlarla gittik hiçbir şey olmadı. Eeen fazla üstüste bir kaç gün yersen, koltukları tırmalamak, yumaklarla oynamak ve miyavlamak gibi şeyler yaşarsın, biraz yeme geçer :) Şöhretler kraldır, acayip güzeldir ama evet kalp-damar sağlığına birebir. Ben 21 yaşımda 400 kolestrol gördüğümden beri ayda bir gidebiliyorum :) Yeyin gari, nasılsa hepimiz öleceğiz![signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Bayılıyorum esas sohretler bu kadıkoyun içinde borsam lahmacuncusunun sokagındadır haberınız olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 asıl sohret die bir sey yok hepsi bribirine baglı zaten yani kardes dukkanlarımı ne zaten.. ve Kadıkoyun icindeki Sohrette Durum yemenizi oneririm.. yaklasık 5 senedir felan giderim sohretlere daha hic bisiy olmadi guvenebilirsiniz..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 reisin usutune tanımam[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bende hep psikopat yerim ordan..Güzeldir[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bu kadar cok giden varmış bir gun Sohretler Psikopat Toplantısı felanmı yapsak.. psikopat yer psikopat psikopat takılırız.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. [Bu mesaj Naa tarafından 15 Ocak 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Sohretler kadikoyun efsane bufesidir taksim kizilkayalar nasilsa sohretlerde kadikoy icin oledir valla ben ilk gitmeye basladiimda daaa artiz ve kumru vardi simdi aldi basini gidio acaip acaip isimler aslinda belli miktar malzemelerle combo cekip duruolar yeni bisi pek gelmio taksim hamburgeri die bisi eklemsiler orda biraz kınadim sohretleri alakasi yok kizilkayalar burgeriyle cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ne zaman yesem bu sefer kesin zehirleneceğim hissi uynadıran ama nedense zehirlenmediğim mekan. Verdiği isismlerle gazete konusunda olan bir gelenek olarak hemen kopyalanan mekan.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 her telden çalan büfe örneğidir, bu yüzden belirli bi kaliteyi yakalayamamıştır ancak fiyatlar, hızlı servis gibi sebepler nedeniyle deli gibi tercih edilir.kadıköy büfeleri arasında bi ekoldür.[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 kasıyer:11bucuk ytl 1. ark: -tmm abi sen şurdan 10 ytl yi al bnde bozuk yok bu sferlik boyle olsun kasıyer:(dumur olur..gözler faltaşı misali açılır..surat şekli kayar) 2.ark: (kasiyerdeki agresif hareketlerden etkilenmiş olcakki) -tmm abi bnde var sen burdan al 1 bucuk daha... kasıyer:(birden ifade düzelir sırıtmaya başlar..) -neyse canım bıdahaki seferede bizden olur tam açgözlü bunlar...komi var bitane azcık balıkbeyinli...ketcaplı ıstersın normal getirir...turşusuz ıstersın turşulu getirir... ama naparsınızki bu kadar paraya bu kadar hızmet[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bi kaç sene önce bende yazıcıoğlu deilde borsam lahmacunun aşağısındakinde yerdim ara sıra fena deildi valla piskopat falan filan ama hep dökerdim ekmekten içindekileri bi becerememiştim adam gibi bitirmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar