Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biz Size Aşık Olduk

Azure_Knight

Öne çıkan mesajlar

harika bir dizidir. ikinci bölümden beri izledim diziyi ve bizim yapımcıların ne kadar kaliteli bir dizi yapabildikleri halde niye hala abuk subuk işlerle uğraştığını merak eder hale geldim.[signature][hline]You say you're nasty pirates...
...scheming, thieving, bad bushwhackers?
From what I've seen I tell you...
...you're not pirates! You're just slackers!
A pirate I was meant to be!
Trim the sails and roam the sea!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 19 Haziran 2005 19:06 tarihinde demiş ki:
abartmayın dizinin son 5-6 bölümünün güzel olması dizinini tamamının güzel olduğu manasına gelmez...ki bende sonradan seyretmeye başlardanım...

ya sen muhalefet için mi geldin dunyaya...
ayrıca dizi cok iyiydi muzikleri falanda(babazula)
ayrıca izleyenide coktu ya bir sezonda surdu tadında bıraktılar be...[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
Sosyal ağlarda paylaş

Çok beğendiğim, oyuncuların herbirinin çok başarılı performans sergilediği, harika müzikleri olan, çok tatlı bir sonla noktalanan çok güzel bir diziydi.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Diziyi ilk bolumden sonuna kadar izledim. En sevdigim yerli diziydi heralde (halada oyle). Ortalarinda ve sonuna dogru bazi mali sorunlar yasadiklari icin 3 hafta falan ara verdikleri olmustu. Sonunda sezonu mutlu ve guzel bir sonla bitirmislerdi.

Cekimleri, muzikleri, senaryosu, karakter ve cevre anlatimi son derece mukemmeldi ve bu konularda Turkiye'de ki en basarili dizilerdendi. Fakat belli bir kesim disinda bir kitle toplayamadigi icin fazla populer olamadi.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...

Çok sevimli, çok tatlı bi diziydi ya,hatta patide konu vardı ilk 3 türk dizininz diye, orayada yapıştırmıştım.Başlamasını beklerken çok uykum gelirdi onu hatırlıyorum bide tekrarlarının verilmemesi büyük katkı sagladı dizinin namı yürüdü.eheh Güzeldi ya :)

Beyazıt Öztürk, Meltem Cumbul, Devin Özgür Çınar,Levent Üzümcü,Ahmet Gülhan vs. daha fazlası vardı

[spo] [IMG]http://img175.imageshack.us/img175/9100/bizsizejn3.jpg" alt="" />[/img] [/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...