Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ya bu dizinin bölümlerini bulabileceğim bir yer var mıdır?Bilen bilir Beyaz ve Meltem Cumbul'un oynadıgı eski bir dizi,bir bölümünde Şener Şen bile oynamıstı kahkahalarla izlerdim.[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Kaldırıldı dimi o dizi? Sponsor bulamadıkları için.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 tek sezon mu ne oynadı, baya bi mutlu sonla bitti yanlış hatırlamıyorsam...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 dooru hatirliyosun. tam tadinda biraktilar; heralde yayinlanan en kaliteli dizilerden biridir. ama insanlar sevmedi (neden sasirmadim...) onun icin bolumlerini bulman cok zor (imkansiz).[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 19 Haziran 2005 09:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 insanlar sevmedi? allla alla, tanıdığım herkes falan seyrediyordu diziyi, hem okuldan hem dışarıdan...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 çok severek izlerdim diziyi ne abartı vardı ne bişey gayet de mutlu sonla bitti... "Senede biiiiir güüüün " =P[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 abartmayın dizinin son 5-6 bölümünün güzel olması dizinini tamamının güzel olduğu manasına gelmez...ki bende sonradan seyretmeye başlardanım...[signature][hline]imzanı kırptım. bir admin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sponsorlarin surekli yariyolda birakmasinin sebebi rating almamasiydi... iki haftada bir dizi yayindan kaldiriliyodu bi ara. en sonunda ups'le anlasmislardi sanirim, dizi bitene kadar sponsor oldular...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 harika bir dizidir. ikinci bölümden beri izledim diziyi ve bizim yapımcıların ne kadar kaliteli bir dizi yapabildikleri halde niye hala abuk subuk işlerle uğraştığını merak eder hale geldim.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bence inanılmaz güzel bir diziydi.Uzasa kötü olurdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 emule'e bakmak lazım, bir demet tiyatronun en eski bölümlerinden bile vardı :)[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 babazula-manolya=)) hehe bu şarkı dizide çaldıktan hemen sonra fizbandan bana yollatmıştım=))[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Mandoo, 19 Haziran 2005 19:06 tarihinde demiş ki: abartmayın dizinin son 5-6 bölümünün güzel olması dizinini tamamının güzel olduğu manasına gelmez...ki bende sonradan seyretmeye başlardanım... ya sen muhalefet için mi geldin dunyaya... ayrıca dizi cok iyiydi muzikleri falanda(babazula) ayrıca izleyenide coktu ya bir sezonda surdu tadında bıraktılar be...[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Çok beğendiğim, oyuncuların herbirinin çok başarılı performans sergilediği, harika müzikleri olan, çok tatlı bir sonla noktalanan çok güzel bir diziydi.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bende izliyordum bunu kanald sitesinde gecen yila kadar vardi bolumleri kalktiysa bilemiyorum :([signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 güzel diziydi bende izlerdim ama işte bi sürü gereksiz diziyi tekrar tekrar verirler şunu yazın haftada bir felan verseler aslında ne güzel izleris ara sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Diziyi ilk bolumden sonuna kadar izledim. En sevdigim yerli diziydi heralde (halada oyle). Ortalarinda ve sonuna dogru bazi mali sorunlar yasadiklari icin 3 hafta falan ara verdikleri olmustu. Sonunda sezonu mutlu ve guzel bir sonla bitirmislerdi. Cekimleri, muzikleri, senaryosu, karakter ve cevre anlatimi son derece mukemmeldi ve bu konularda Turkiye'de ki en basarili dizilerdendi. Fakat belli bir kesim disinda bir kitle toplayamadigi icin fazla populer olamadi.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 artık bölümlerini bulmak iyice imkansız olmuştur herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 kanald ye kafam girsin bu konuda yahu diğer abuk sabuk dizileri zilyon kere tekrar verirler güzelim diziyi bi kere bile vermediler böhü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ya banada şu deniz akkaya nın metropalas mıydı neydi onun bölümleri lzm ama bulamıyorum hiç bi yerde star daydı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 show da deilmiydi o metropalas yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Harbi "Biz Size Aşık Olduk" yok oldu gitti. Niye yayınlamıyorlar ya. Bir kopyasını falan edinebilsek keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 nasıldı bu dizi ya aklıma takıldı kimler oynuyodu vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Beyazıt Öztürk vardı. Güzel diziydi harbi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Çok sevimli, çok tatlı bi diziydi ya,hatta patide konu vardı ilk 3 türk dizininz diye, orayada yapıştırmıştım.Başlamasını beklerken çok uykum gelirdi onu hatırlıyorum bide tekrarlarının verilmemesi büyük katkı sagladı dizinin namı yürüdü.eheh Güzeldi ya :) Beyazıt Öztürk, Meltem Cumbul, Devin Özgür Çınar,Levent Üzümcü,Ahmet Gülhan vs. daha fazlası vardı [spo] [IMG]http://img175.imageshack.us/img175/9100/bizsizejn3.jpg" alt="" />[/img] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar