Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

refleks

Chemical

Öne çıkan mesajlar

said:
elvyn, 21 Haziran 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
Kapak olsun.

kapak olsun?? ahahahaha
çok güldüm buna ne var ki bunda..
refleksten bahsediyoruz burda..
kapak olsunmuş..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gokhaan, 21 Haziran 2005 17:48 tarihinde demiş ki:
çokmu kastık ya :)

[Bu mesaj gokhaan tarafından 21 Haziran 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]

ı ıh bitane bala vurmuşsun ortalamayı yemiş o:) bala vurmalı olanları saymayın lütfem eheh.

Aslında bu testler 20-30 defa yapılıp alınır ortalaması.
Hatta birtane göz testine girmiştim geçici körlük olunca sinir tabakasındaki her noktaya ışık veriyodu görüyonmu len diyodu görürsen tuşa basıyodun. 30dk sürmüştü test aslında 2 saatten az sürmezmiş kısa versionu yapmışlar bana sıkılgan bi tip olduğumdan:) (sonuçlarda her ışığı gören bi şekilde çıkmıştı paranoyaklar olur ya hani her harekete tepki verir:D)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
daverc, 21 Haziran 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
Daha iyi yapamiyorum simdlik :/

insan reflexi 0.1'in altına inemiyor diye biliyorum. oyunda bir hata var veya sen şansa görmeden önce bastın ve koyun tam o sırada çıktı =)
bu yüzden atletizm'de 0.1'in altında tepki verenleri eliyorlar[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

guzel oyun saolasın..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...