DoruK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 0.186 2 kez denedim fazlası sinir bozuyo[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Kapak olsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: elvyn, 21 Haziran 2005 17:09 tarihinde demiş ki: Kapak olsun. kapak olsun?? ahahahaha çok güldüm buna ne var ki bunda.. refleksten bahsediyoruz burda.. kapak olsunmuş..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bu da sana kapak olsun o zaman.. hey allahım yaa[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 no comment.. ayıp ama kullandığın kelimeler..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bu olur o zaman.[signature][hline][Bu mesaj elvyn tarafından 21 Haziran 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 meeee sesleri uyus etti beni. o yusden 0,2132 nin altına inemedim :D[signature][hline]Dım tıs çak tıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 çokmu kastık ya :)[Bu mesaj gokhaan tarafından 21 Haziran 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Anama Küfretti.[signature][hline][Bu mesaj elvyn tarafından 21 Haziran 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 0.170 küsür[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: gokhaan, 21 Haziran 2005 17:48 tarihinde demiş ki: çokmu kastık ya :)[Bu mesaj gokhaan tarafından 21 Haziran 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] ı ıh bitane bala vurmuşsun ortalamayı yemiş o:) bala vurmalı olanları saymayın lütfem eheh. Aslında bu testler 20-30 defa yapılıp alınır ortalaması. Hatta birtane göz testine girmiştim geçici körlük olunca sinir tabakasındaki her noktaya ışık veriyodu görüyonmu len diyodu görürsen tuşa basıyodun. 30dk sürmüştü test aslında 2 saatten az sürmezmiş kısa versionu yapmışlar bana sıkılgan bi tip olduğumdan:) (sonuçlarda her ışığı gören bi şekilde çıkmıştı paranoyaklar olur ya hani her harekete tepki verir:D)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: LvL_Sabo, 21 Haziran 2005 06:42 tarihinde demiş ki: 24 saattir uyumayan bünye ile 0.184 mü ne yaptım bi de akşama uyanınca denerim bakalım 0.149 oldu ilk denemede bakalım gelişebilecek mi[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Daha iyi yapamiyorum simdlik :/[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Desolator, 21 Haziran 2005 11:49 tarihinde demiş ki: niye sen yıllarını mı verdin bu oyuna? cuk :D :D ahaah çok iyi laf demişin..hak etmiş..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sabahın köründe 0,137 yapıyorum şimdi 0,190 altına inemiyorum:) eah[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: daverc, 21 Haziran 2005 18:46 tarihinde demiş ki: Daha iyi yapamiyorum simdlik :/ insan reflexi 0.1'in altına inemiyor diye biliyorum. oyunda bir hata var veya sen şansa görmeden önce bastın ve koyun tam o sırada çıktı =) bu yüzden atletizm'de 0.1'in altında tepki verenleri eliyorlar[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bu skorlari yaparken kuzular 2. bolgeye kadar gelmis oluyo zaten gormessen okuzsun derler adama heh :)[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 dün sabaha karşı 2. çizginin başlarında durduruyordum hepsini şimdi beceremiyorum aa:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 gece gündüz oturup sıkılmadan flash oyunu buluyorsun chem be...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 0.1248 seconds... ilk çizgiyi de koydum...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya arada koyunun biri fake atıyor ayar oluyorum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ahah evet cidden uyuz oluyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 guzel oyun saolasın..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Öeh.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar