Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soslu Sucuk Ekmek Tutorial

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
offf bu topicide babamın işyerindeyken gordum yaa evdeyken olsaydı hmmmm nebiçimde canım cekti şimdi biyerlerim şişcek[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight
Mesaj tarihi:
sucuk zaten yağ olarak tavana vurmuş birşey ekstradan yağ koymak abartı geldi bana, kaldırmaz bünyem.

ayrıca madem ultimate sucuk yapıyoruz biraz da kırmızı biber olmalı bence.[signature][hline]Violence in my head
like a thorn that pierced my skin.[/i]
Mesaj tarihi:
bak gene yapıp yedim ama kolay olsun diye hepsini tavanın içine atıp 1 kerede yaptım daha kolay oldu tad aynı :D[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim
Mesaj tarihi:
said:
ExhaulteD, 21 Haziran 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
said:
elvyn, 21 Haziran 2005 13:31 tarihinde demiş ki:
Hayır halledemezdin. Tereyağı daha pişmeden sucuğn yağıyla karışırdı, kekikler yanmazdı. Öyle yani.

Ha iste orda yetenek giriyo isin icine
Herkes halledemez haklisin

Önüne gelene laf sokup tavan yapmaya çalışan tipler bayağı var burada, sen de eksik kalma ama.

Arcane aynı şey 4 kere söylendi. Sucukları tek tek aldığımız için, sucuklarımız ince dilimlendiği için ve özellikle çok yağlı olmayan, et yüzdesi daha düşük sucuklar kullandığımızdan yağı fazla çıkmıyor. En azından ben 2 kere yedim böyle. Çıkmadı tereyağını bozacak sucuğu yazda yüzdürecek bir oranda yağ.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bugün sosisle kekiği karıştırdım iğrenç bişi oldu..[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
abi akşam akşam uplamayın pls yaa canım çekiyo her seferinde :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!

[Bu mesaj Desolator tarafından 21 Haziran 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...