elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Evet arkadaşlar, size bu sefer kötülük etmiyoruz. Öğlen açıyoruz ki herkes koşsun markete malzemeleri alıp yapabilsin heheh: Malzemelerimiz: Sucuk (dilimlenmiş) Tereyağ Kekik Öncelikle Cezvemsi kabımızı alıyoruz ve içine terayağını bırakıyoruz: Tereyağ erirken sucukların da altını yakıyoruz: Sucuklarımız pişe dursun, kekiği tereyağı erirken terayağına ekliyoruz: Daha sonra bu sosu sucuğun üzerine döküyoruz: Sucuğu sosla bir olması için karıştırıyoruz: Daha daha sonra sosla bir olmuş sucuğumuzu tabağımıza çatalla tek tek koyuyoruz, yağını tabağa akıtmıyoruz: İşte hazır: Tavada kalan kekikli tereyağına banabiliriz tabii ki: Yanında da kola: İsteğe göre peynir de açılabilir tabii: Afiyet Ossungh. Mayhem'e de buradan upload için teşekkürlerimi iletiyorum.[signature][hline]
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 olsada yesek[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Evde 2 kangal sucuk var, sosta var, kolam yok =( ama yapıcam cok pis canım cekti, pipim şişicek..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
arina Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ellerinize sağlık yemiş kadar oldum:D ama yememem lazım:yapma:[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben de yemiş kadar oldum yapamicam :([signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
sheref Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 açım ama :([signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 canım çekti ama üşenirim yapmaya afiyet olsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yanlış. kekik sucuk pişirilirken üzerine eklenmelidir. sucuğun yağı zaten kafi. tereyağıyla hayvan yağı birleşince çok ağır olur. kolayla beraber ağızda iyice donar. ı ıh. tavsiye etmiyorum.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 meuheuh abi çok hoş olmuş eline salık ne diim :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 Sikörtıl 4Ever
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: horacegoesskiing, 20 Haziran 2005 15:41 tarihinde demiş ki: yanlış. kekik sucuk pişirilirken üzerine eklenmelidir. sucuğun yağı zaten kafi. tereyağıyla hayvan yağı birleşince çok ağır olur. kolayla beraber ağızda iyice donar. ı ıh. tavsiye etmiyorum. Abi o yüzden sucukları tabağa tek tek alıyosun yağla gelmesin. Tereyağının tadı başka şimdi. Hayvan yağıyla aynı değil ki.[signature][hline]
Elf-Punk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ya evet cok guzel bende istiyorm . bide su smiley orta parmak hareketi ceker gibi duruyo :yapma:
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 öff hindi sucuk var irenç bi tadı var. saman gibi ama yapcam[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben yemegimi + tatlımı yemis bi insan olarak gorunce midem bulandı. gece falanda girmicem bu topice sakat cunku euhu[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 işte ikisi beraber olmaz. olmamalı. anca bosna sucuğuyla/yağsız sucukla filan belki yapılabilir o olay. ki yine de yakışcaanı sanmıyorum. sadece gastronomik bi yardımda bulunmaya çalışıyorum dostum. hey.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 lan karnım acıktı da şimdi sucugu nerden bulim aynı şey sosis le de olur mu..?[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Fistan, 20 Haziran 2005 15:45 tarihinde demiş ki: ben yemegimi + tatlımı yemis bi insan olarak gorunce midem bulandı. gece falanda girmicem bu topice sakat cunku euhu lol Ekmek banarken özellikle o tereyağın tadı direk ağzına geliyo. O yüzden ben koymayı tercih ediyorum.[signature][hline]
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 inşallah o sucukları yedikten sonra cırcır olmuşsundur :D[signature][hline]Yaş kaç bacım?
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 suan sucuklu tost yiyodum walla :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Loli-pop, 20 Haziran 2005 15:46 tarihinde demiş ki: lan karnım acıktı da şimdi sucugu nerden bulim aynı şey sosis le de olur mu..? İsteyince herşey olur. Sucuk olsa daha güzel olurdu tabii.[signature][hline]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 patatesle bile olur[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim
Elf-Punk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 fss kızarmıs patatesle yaparsan yuzde 70 ı fln yag olur herhalde (caolya gerek kalmaz icecek hazır :-P )
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yag kotu bisey deil ki?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kızatmayın abi dalgada pğişirin sizde kumpir gibi ohh mis gibi ne güzel[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim
Öne çıkan mesajlar