Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soslu Sucuk Ekmek Tutorial

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Evet arkadaşlar, size bu sefer kötülük etmiyoruz. Öğlen açıyoruz ki herkes koşsun markete malzemeleri alıp yapabilsin heheh:

Malzemelerimiz:
Sucuk (dilimlenmiş)
Tereyağ
Kekik

Öncelikle Cezvemsi kabımızı alıyoruz ve içine terayağını bırakıyoruz:

Tereyağ erirken sucukların da altını yakıyoruz:

Sucuklarımız pişe dursun, kekiği tereyağı erirken terayağına ekliyoruz:

Daha sonra bu sosu sucuğun üzerine döküyoruz:

Sucuğu sosla bir olması için karıştırıyoruz:

Daha daha sonra sosla bir olmuş sucuğumuzu tabağımıza çatalla tek tek koyuyoruz, yağını tabağa akıtmıyoruz:

İşte hazır:

Tavada kalan kekikli tereyağına banabiliriz tabii ki:

Yanında da kola:

İsteğe göre peynir de açılabilir tabii:

Afiyet Ossungh.

Mayhem'e de buradan upload için teşekkürlerimi iletiyorum.[signature][hline]

Mesaj tarihi:
Evde 2 kangal sucuk var, sosta var, kolam yok =( ama yapıcam cok pis canım cekti, pipim şişicek..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
ellerinize sağlık yemiş kadar oldum:D
ama yememem lazım:yapma:[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
yanlış. kekik sucuk pişirilirken üzerine eklenmelidir. sucuğun yağı zaten kafi. tereyağıyla hayvan yağı birleşince çok ağır olur. kolayla beraber ağızda iyice donar. ı ıh. tavsiye etmiyorum.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Mesaj tarihi:
meuheuh abi çok hoş olmuş eline salık ne diim :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_
Lvl:61 | 46
Clan:ANCIENTS | ANCIENTS
Nation:Karus | Karus
Job:Elemental Lord | Shaman
Server:Ares | Ares
National Point : 5xxx | 100
Sikörtıl 4Ever
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 20 Haziran 2005 15:41 tarihinde demiş ki:
yanlış. kekik sucuk pişirilirken üzerine eklenmelidir. sucuğun yağı zaten kafi. tereyağıyla hayvan yağı birleşince çok ağır olur. kolayla beraber ağızda iyice donar. ı ıh. tavsiye etmiyorum.

Abi o yüzden sucukları tabağa tek tek alıyosun yağla gelmesin. Tereyağının tadı başka şimdi. Hayvan yağıyla aynı değil ki.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
işte ikisi beraber olmaz. olmamalı.
anca bosna sucuğuyla/yağsız sucukla filan belki yapılabilir o olay. ki yine de yakışcaanı sanmıyorum. sadece gastronomik bi yardımda bulunmaya çalışıyorum dostum. hey.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Mesaj tarihi:
lan karnım acıktı da şimdi sucugu nerden bulim aynı şey sosis le de olur mu..?[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 20 Haziran 2005 15:45 tarihinde demiş ki:
ben yemegimi + tatlımı yemis bi insan olarak gorunce midem bulandı. gece falanda girmicem bu topice sakat cunku euhu

lol

Ekmek banarken özellikle o tereyağın tadı direk ağzına geliyo. O yüzden ben koymayı tercih ediyorum.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Loli-pop, 20 Haziran 2005 15:46 tarihinde demiş ki:
lan karnım acıktı da şimdi sucugu nerden bulim aynı şey sosis le de olur mu..?

İsteyince herşey olur. Sucuk olsa daha güzel olurdu tabii.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...