ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Microsoft Windows "The system has recovered from a serious error" Error Signature: BCCode : 1000007f BCP1 : 0000000D BCP2 : 00000000 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 The Following Files will be included in this error report: C:DOCUME~1GHALDS~1LOCALS~1TempWER9250.dir00Mini061605-01.dmp C:DOCUME~1GHALDS~1LOCALS~1TempWER9250.dir00sysdata.xml [hline] Windows açıldığında böyle bir error veriyor. Bilgisayarda hiç bir program virus vs. bulamıyor. Bu error goruntude problem yaratmıyor fakat eger emule' yi calıştırırsam bir sure sonra bilgisayar sanki reset dugmesine basmışsın gibi restart oluyor. Var mı böyle bir şeyle karşılaşıp çözebilen? Virus yok. Format çözüm değil. Donanımsal bir problem olamaz çünkü son formattan beri yaptığı bir şey daha önce yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Genelde bu sorun sürücü kaynaklı oluyor. Hatalı yüklenmiş bir sürücü genelde sorunu ortaya çıkartıyor. Mesela bir arkadaşımda antivirüs programı yüzünden ekran kartı sürücüsünün birkaç dosyası kopyalanamadığından sistemi açarken benzer hata alıyordu. Yapabileceğin şey şu antivirüs programını disable edip sürücülerini baştan tamamen temizleyip kurman eğer kar etmezse eski sürücülere dönmeye çalış. Mesela formattan sonra sürücü değiştirdin mi?[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eğer bilgisayarı, kasadaki tuşlardan kapar ve tekrar açarsam(kapamak şart değil, reset de olur), ve windowsa girmeden önce bilgisayar kendine bi şöyle scan atarsa, windows açılınca bende de bu mesajı veriyor. bana kalırsa önemli bir şey değil. tabi çok anlamam eheh[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Emin değilim kac tanesini değiştirdim ama ekran kartınınkini yeniledim. 128 MB Asus 9600xt ekran kartının ATI.com dan son version driverini yukledim. Onun dışında sanıyorum başka yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sistem geri yüklemden sağlam bir tarihe geri dön..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Maalesef bazı buldugum wormlar yuzunden system restoreyi resetlemek zorunda kalmıştım. Anlayacağın en sağlam restore point şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Gittim Asustan ATI 9600xt icin olan driveri indirdim Daha once yuklemiş oldugum ATI Catalys 5.5 ver. uninstall ettim. Kaspersky Virus programımı kapatıp yüklemeye karar verdim. Karşıma acayip bir hata mesajı çıktı. ---------------------------------- Belirtilen dizin yolu ile birlikte yükleme klasörü adı toplam 88 karakteri geçtiği için KUR devam edemiyor. Birisini veya her ikisini birden belirtilen sınırın altında küçültün ve yeniden deneyin. ---------------------------------- İyi de bunları değiştirmek için bana değişiklik yapabileceğim hrhangi bir ekran vermedi ki Pes diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Galiba problem ekran kartı driveri ile kaspersky ve SP2 uyumsuzlugundan kaynaklanıyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Aynı tür bir probemi bende yaşamıştım sp2 den sonra creative marka ses kartım vardı benim sorunum bundandı sp2 den sonra son driver larını yukledim sorun kalktı ses kartını bi dene sok ole aç denemekte yarar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Once kasperskyi disable edip ondan sonra ATI driverini uninstall ettim. Bu şekilde problem ortadan kalktı. Fakat daha sonra daha yeni bir ATI driver yukledim. Kasperskyi da acınca problem tekrar başladı. Şİmdi kasperskyi disable ettim ve problem yok gorunuyor. Daha dogrusu saatlerdir restart etmedi kendini. Sanırım 3ü arasında uyumsuzluk var. Asusun sitesindeki driveri yukliyim dedim ama yuklemedi maalesef. Sanıyorum Kasperskyden vaz gecmem gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Kaspersky'ın bir uyumsuzluğu var SP2 ile ama her makinede ortaya çıkmaması da ilginç. Sorun yaşayan arkadaşın da makinesinde Kaspersky kuruluydu o yüzden disable edip dene dedim. Antivir yada Avast kullanabilirsin antivirüs programı olarak.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 AVG kurdum problem ortadan kalkmış görünüyor. Nortonun da SP2 le bir dangalaklığı söz konusu olabiliyormuş. Zaten zamanında çok çektim Nortondan. AVG övdüler ben de yükledim. Şu an için bilemiyorum iyi mi. Bu kadar anlamsız bir problem ile ilk defa karşılaşıyorum. Nette nerde arasanız aayın kimse net olarak cevabı bilmiyor. Ama anlaşılan bazı driverlar SP2 ile düzgün çalışmayıp hardwaeyi problemli gibi gosterebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 avg'yi almanlar yapiyor herifler piskopat gibi gecenin her saati update cikariyorlar ve cok saglam bir program kesinlikle oneririm![signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar