senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 nasıl iştir anlamadım. Emuleyi açınca (gökhan mod) çok güzel çalışıyor razorback2 ye bağlanayır vs ama emule açıkken internet explorer açtığımda explorer 3-4 dakka çalışıyor sonra hiçbir siteyi açmamaya başlıyor.ondan yarim dakka sonrada emule bağlantısı kopuyor. aynı şey flashget içinde geçerli flasget açılınca emule çöküyor flashget te download yapamıyor. eskiden hepsini birden gül gibi kullanırdım yeni yeni başladı bu sorun önce format çaktım pc'ye sorun devam etti dün yine format çaktım ııh deiişen bir şey yok. ayarlarım hep aynı hiçbbir şeyi değiştirmedim. google da falan arattım bir kaç kişi daha var benle aynı kaderi paylaşan onlara çözüm bulunanamış bakalım siz bulabilecekmisiniz bir çözüm yolu :) ?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 once kaspersky anti vir 5 pro yu bir sekilde buluyosun ve sistemini aratiyosun sonra anti trojan ,adaware,microsoft antispyware ile sistemi gene full taratiyosun ..sonra sp 2 ve tum patchlerin yerinde oldugunu gorup ,guncelliyosun ..sonra netlimiter yada turevi kımıl zararlilarinin islevinde yada sisteme verdikleri yararlari zararlari inceleyip herseyin rutin oldugunu goruyosun(ayda 55 gb dl 1 gb ul ..:D) bunlarin hepsi bir ise yaramazsa explorer toolbarlarinda kıllık olup olmadigina bakiyosun(google ,yahoo toolbarlari turlu zararlari olabilir) ..,emule clientinde herhangi bir problemin olup olmadigini incelemek icin kredi dosyanin cekip cikartitiktan sonra bir evvelki surumunu cekerek inceliyosun ,onda da sorun yok o zaman bir de diger p2p turevlerinde deniyosun dc++,p2m ,bearshare,lirmware,torrent.. israrla benzer sorunlar varsa formati cakip ozelime geliyosun :)[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 abicim iyi güzel yazmışsında benim pc zaten formatli içinde hiçbirşey yok. sadece emule yüklü. ha dediklerini yine yaparım ama sanmıyorum ki sorun spyware gibin bişiyden kaynaklansın[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 intenet hızın kaç ??56k mı adsl falan mı??[signature][hline]My might cannot be matched.... Crypt Lord-Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 256k adsl[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: NightSorrow, 20 Haziran 2005 10:25 tarihinde demiş ki: intenet hızın kaç ??56k mı adsl falan mı?? emule ve 56 k biraz sadizme kacmazmi :)[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 aynen bayağı sadistçe olur. bu arada biraz uğraştım didikledim pc'yi sorun %90 emule den kaynaklanıyor. izledim biraz emuleyi 5 dakka bağlanıyor razorback2'ye sonra hop kopuyor sonra yeniden bağlanıyor sonra yine kopuyor high id olmasına rağmen veri alışverişi yapmıyor. bi emulemiz vardı şu dünyada simdi ondan da mahrum kaldık :( bakalım artık başka modları falan deniyeceğim...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 icemod 5.1 sunu denesene bir de[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 son olarak emuleyi kökten sildim pcden yerine edonkey yükledim emule kadar güsel değil ama idare ediyoruz ayrıca web sayfalarıda açılıyorartık.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bilmiyorum hala destek veriliyosa overnet i dene[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 overnet kullanıyorum zaten :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Temiz bilgisayar formatlı diyip de virus worm spyware taraması yapmamazlık yapma. Yeni formatlı sistemlerde de çıkabiliyor. Formattan sonra nasıl beceriyorsa kalıyorlar bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar