Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanlışlıkla Binmişimdir

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Görme engelli şarkıcı Metin Şentürkün Bodrumda jet-ski kullanırken çekilmiş fotoğraflarının basında yer alması üzerine, şarkıcı hakkında soruşturma açıldı.

Bodrum Cumhuriyet Savcısı Hakan Yüksel, fotoğrafı çeken gazetecilerin ifadesine başvurdu. Savcının Şentürkün de ifadesini alacağı öğrenildi. İstanbul Barosundan Nermin Yoğurtçugil adlı avukatın, sahil şeridinde deniz araçlarının trafiğini ve insanların hayatını tehlikeye attığı için suç duyurusunda bulunmasıyla başlayan soruşturmanın sonucunda Şentürk hakkında dava açılabilecek. Şarkıcı Metin Şentürk ise, konu hakkında şunları söyledi:;Yanlışlıkla binmişimdir. Suç bende değil, kullanması gereken arkaya binmiş. Hiç farkında değilim. Bizim çocuk yerini karıştırmış. Yoksa böyle bir tehlikeli bir şeye kalkışmazdım

Metin şentürk ne güzelde jetski kullanırmış öyle :lol:

kaynak:hürriyetim[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!

[Bu mesaj Dynun tarafından 21 Haziran 2005 09:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

olayın insani boyutu ilginç ben metin şentürkte suç oldugunu sanmıyorum kesin arkadaki lavuk gaz vermiştir...
adam görmüoki haberi bilem yok garibin...

işin magazin boyutu reklam ters tepmiş ama reklamın iyisi kötüsü olmaz :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadan bişi dokunduruo diyorduda ne oldugunu anlayamamış ;)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 21 Haziran 2005 09:43 tarihinde demiş ki:
Görme engelli şarkıcı Metin Şentürkün Bodrumda jet-ski kullanırken çekilmiş fotoğraflarının basında yer alması üzerine, şarkıcı hakkında soruşturma açıldı.

Bodrum Cumhuriyet Savcısı Hakan Yüksel, fotoğrafı çeken gazetecilerin ifadesine başvurdu. Savcının Şentürkün de ifadesini alacağı öğrenildi. İstanbul Barosundan Nermin Yoğurtçugil adlı avukatın, sahil şeridinde deniz araçlarının trafiğini ve insanların hayatını tehlikeye attığı için suç duyurusunda bulunmasıyla başlayan soruşturmanın sonucunda Şentürk hakkında dava açılabilecek. Şarkıcı Metin Şentürk ise, konu hakkında şunları söyledi:;Yanlışlıkla binmişimdir. Suç bende değil, kullanması gereken arkaya binmiş. Hiç farkında değilim. Bizim çocuk yerini karıştırmış. Yoksa böyle bir tehlikeli bir şeye kalkışmazdım

Metin şentürk ne güzelde jetski kullanırmış öyle :lol:

kaynak:hürriyetim

hehehhe ne adamlar var[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

KARŞIYAKA..

Sosyal ağlarda paylaş

sahilden birkaç yüz metre uzakta istediini yapar eğer etrafta kimse yoksa ama kıyıda yapması saçmalık üzerime kör bir adam jet-ski sürse olay çıkartırım ben.

Yahu bırak körleri benim bile 17 yim diye tekne kullanmama izin vermiyorlar iskeleye sağa sola hiç çarpmadan kullanan az kişilerden birisiyim yazlıkta :P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan

[Bu mesaj Chemical tarafından 21 Haziran 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...