Dynun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Görme engelli şarkıcı Metin Şentürkün Bodrumda jet-ski kullanırken çekilmiş fotoğraflarının basında yer alması üzerine, şarkıcı hakkında soruşturma açıldı. Bodrum Cumhuriyet Savcısı Hakan Yüksel, fotoğrafı çeken gazetecilerin ifadesine başvurdu. Savcının Şentürkün de ifadesini alacağı öğrenildi. İstanbul Barosundan Nermin Yoğurtçugil adlı avukatın, sahil şeridinde deniz araçlarının trafiğini ve insanların hayatını tehlikeye attığı için suç duyurusunda bulunmasıyla başlayan soruşturmanın sonucunda Şentürk hakkında dava açılabilecek. Şarkıcı Metin Şentürk ise, konu hakkında şunları söyledi:;Yanlışlıkla binmişimdir. Suç bende değil, kullanması gereken arkaya binmiş. Hiç farkında değilim. Bizim çocuk yerini karıştırmış. Yoksa böyle bir tehlikeli bir şeye kalkışmazdım Metin şentürk ne güzelde jetski kullanırmış öyle :lol: kaynak:hürriyetim[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! [Bu mesaj Dynun tarafından 21 Haziran 2005 09:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 olayın insani boyutu ilginç ben metin şentürkte suç oldugunu sanmıyorum kesin arkadaki lavuk gaz vermiştir... adam görmüoki haberi bilem yok garibin... işin magazin boyutu reklam ters tepmiş ama reklamın iyisi kötüsü olmaz :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 abi parasıyla değilmi...bence yanında refaket eden biri bulunduğu sürece her türlü özüre sahip insan binebilmeli...[signature][hline]Yaş kaç bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 fotorafta hemen yanlarında yüzen bi insan vardı. jetskinin kontrolu de metun şenturkdeydi. köt bi adamın jetskiyle üstüne geldiğini düşünsene[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 savunma: suç bende değil kullanması gereken kişi arkaya binmiş hiç farkında değilim.. ahahahahah... [Bu mesaj gokhaan tarafından 21 Haziran 2005 09:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Reklam amaçlı bir olay bence. VE kesinlikle ceza alması lazım ama bir daha yapma kızarım tipi bir ceza ile yırtacak. Ulan hayvan çocuk arkaya binmiş demek ne demek arkana biri oturuyor bunu hissedemiyor musun?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Baştan beri bu adamın görmediğinden şüpheliyim açıkcası ehe[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 arkadan bişi dokunduruo diyorduda ne oldugunu anlayamamış ;)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Hahah :) iyi kıvırııyor[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Banu Alkanın söylediği meşhur bir söz vardır.Reklamın iyissi kötüsü olmaz diye.buda öle bi$i.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 adamın tercihleri kimseyi ilgilendirmez :D ehauehuea neyse abi adam yapmış bir eşeklik :-)[signature][hline]Yaş kaç bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 reklam, sonuçta bir süre adı geçicek etrafta...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 o adamın sağ veya sol gözü çok az görüyomuş galiba..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yalnış yapmış[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Mandoo, 21 Haziran 2005 09:48 tarihinde demiş ki: abi parasıyla değilmi...bence yanında refaket eden biri bulunduğu sürece her türlü özüre sahip insan binebilmeli... arkaya binsin birisiyle beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Komik adam bu metin senturk :)[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ii reklam walla:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yarıldım süper ya yalnıs yere ooturmsum :lol::lol::lol:[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace:.....:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 abi yanlışlılka binmişim ne demek yaa..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 abi ben onu $ezlong sandim ya :D[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Dynun, 21 Haziran 2005 09:43 tarihinde demiş ki: Görme engelli şarkıcı Metin Şentürkün Bodrumda jet-ski kullanırken çekilmiş fotoğraflarının basında yer alması üzerine, şarkıcı hakkında soruşturma açıldı. Bodrum Cumhuriyet Savcısı Hakan Yüksel, fotoğrafı çeken gazetecilerin ifadesine başvurdu. Savcının Şentürkün de ifadesini alacağı öğrenildi. İstanbul Barosundan Nermin Yoğurtçugil adlı avukatın, sahil şeridinde deniz araçlarının trafiğini ve insanların hayatını tehlikeye attığı için suç duyurusunda bulunmasıyla başlayan soruşturmanın sonucunda Şentürk hakkında dava açılabilecek. Şarkıcı Metin Şentürk ise, konu hakkında şunları söyledi:;Yanlışlıkla binmişimdir. Suç bende değil, kullanması gereken arkaya binmiş. Hiç farkında değilim. Bizim çocuk yerini karıştırmış. Yoksa böyle bir tehlikeli bir şeye kalkışmazdım Metin şentürk ne güzelde jetski kullanırmış öyle :lol: kaynak:hürriyetim hehehhe ne adamlar var[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sahilden birkaç yüz metre uzakta istediini yapar eğer etrafta kimse yoksa ama kıyıda yapması saçmalık üzerime kör bir adam jet-ski sürse olay çıkartırım ben. Yahu bırak körleri benim bile 17 yim diye tekne kullanmama izin vermiyorlar iskeleye sağa sola hiç çarpmadan kullanan az kişilerden birisiyim yazlıkta :P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan [Bu mesaj Chemical tarafından 21 Haziran 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Lexius, 21 Haziran 2005 09:45 tarihinde demiş ki: o adam görüyo yaa keklio bizi :D [signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya o adam korse ben ne olayim . tavla oynadi araba kullandi simdi jetski . yakinda ucak falanda ucurur tamam olur . dunyanin ilk goren korude bizden cikar .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Adam fotograf cekiyo daha ne olsun[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar