Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Monitörlerdeki hertz olayı nedir ? ne işe yarar ? monitörüm 85 hertz e kadar destekliyor hangi hertz de kullanmalıyım ?[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bir saniyedeki tekrar sayısı hertz, ne kadar yüksek olursa o kadar görüntü akıcı olur.. hani böyle görüntü atlar ya yani böyle hafif sallanır gibi hissederiz bazen eski monitorlerde, işte o hertz düşüklüğü ile alakalı.. evet 85 çok güzel :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 simdi hertz frekans olayıdır. dusuk hertz calıstırırsan ekran titrer gozu rahatsız eder. monitörün neyi destekliyorsa en fazla onu kullanman senin icin iyi olurçcam gibi sarsıntısız bi ekranın olur. mesela hertz i yukselttiginde mouse sanki cok daha hızlıymıus gibi hissedersin. sahsen ben masaustunu 120hertz de digerini 80herttzde kullanıyorum.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 anladım saolun.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 çok yüksek hertz de calıstırmakda monitörün ömrünü azaltır[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben 85 hertz de kullanıyorum gayette güzel[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Evet bende 85 hertz e ayarladım.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 teknik olarak da -yanlış bilmiyorsam- görüntünün saniye başı yenilenme değeridir. dolayısıyla ne kadar yüksek olursa o kadar "gıbraşımsız" olur, o kadar az göz yorar. özellikle 85-100 hz'e alışmış biri 60 hz çalışan bir monitöre 1-2 sn baktığı zaman hemen farkeder, gözleri yaşarmaya başlar. hz fazlayken monitörün ömrünün azaldığı doğrudur, ama gözünüz monitörden daha kıymetlidir, 85'in altından uzak durun. olabiliyorsa 100 hz kullanın. 120 hz kullanmadım ama gerek de yoktur herhalde.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hepsinden önemlisi ekrana gözünü kırpmadan uzun süre bakma alışkanlıgı kısa aralıklarla gözünü ekrandan çek kapa aç tazeleme oranını 60 hz den 80 e cekmekten daha yararlı olucaktır[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 benim 800*600 de 85hz 1024*768 60Hz 800*480 (doru yazdm) 100Hz 640*480 100Hz böhühü 1024 kullanıom ama göz yoruyomuş hemen gidip monitor alayım *! evdeki bozuk paraları toplamaya başlar *[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Yıllardır 60Hz'deyim, gözüme birşey olmadı hiç.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Hmm anladım.Teşekkür ederim.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bu kaç >>>>2<<<< ps:firefox deilse bakma bile[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim [Bu mesaj fastreload tarafından 21 Haziran 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 2 ?[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar