elma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bugün bir yapı marketten (ismi baya bilinen ve yapı marketleri zinciri olan bir firma) akvaryum için 100 cm e 50 cm poster aldım(üstünde böyle yazıyordu tabi rulo şeklinde asıl boyunu göremiyoruz poşeti açmadan) eve geldim poşeti yırtıp posteri açtım ölçtüm ne göreyim 88 cm 12 cm yok oldu eve gelene kadar ya da satarken 100 cm yazıp 88 cm satıyorlar. (aldıgım poster standarttı poşeti sağlamdı yani açılmamıştı bu arada) ilginç...[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Hemen 1 tane daha al ve kasada veya müdürün gözleri çn nde açıp 2si içinde paranı geri al.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sonra posterleri geri verme ama yeni açtığın düzgün çıakrsa patlarsın, bide doğru oku tam olarak kesin 100 cm mi diyor oraya yaklaşık yada % bilmem kaç hata payı ile yazmışlarsa gene patlarsın :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben sana dedim iade et 3 mil için gidilmez diyorsun ama en azından bi uyarmış olursun belki biraz daha dikkat ederler.gerçi büyük bi yerde zaten dikkat ediliyor olması lazım.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 üzerinde 100 X 50 cm akvaryum posteri yazıyor etikette barkodun hemen altında. 3.75 liralık şey için ayrıca gidiş geliş parası verecek olmam da ayrı bir olay zaten... isim vermiyim isim vermiyim bu posteri bauhaus tan aldım =([signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ya oglum siz sucukların üstüne bakın bi %60 Tavuk %30 Dane %5 Hindi eti %5 Diğer üretim mazemeleri En sonunda da sucuk benzeri ürün yazıo (PINAR ÜRÜNÜNDEN ALINTIDIR :P )[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 şikayet et bu durumu, öyle bişey yapmaya hakları yok.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bu BAHUS ta şikayet et butonu yokmu?[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bir olayda benden; genel olarak anlatayım. kampanya dahilinde satılan bir malın fiyatı sabittir, fakat bayi daha yüksek fiyata satar, başka yerde aynı ürün sorulur, daha düşük fiyat alınır, firmanın genel merkezine tel açılıp, durum anlatılır, fazladan alınan parayı geri alabileceğiniz söylenir, 5 dk sonrada ürünü satın aldığını bayi arar, bıdı bıdı yapar, paranızı gelip alabilirsiniz der.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Kızma ama buraya gelip şikayet edince bilinçli tüketici olmuyorsun. Gidip o posteri değiştirdiğin zaman veya Tüketiciyi Koruma Hattını arayıp gereken işlemleri yaptığın zaman bilinçli tüketici oluyorsun... Burada bu olayı "ve adamlar direk değiştirdi" olarak bitirseydin Bilinçli Tüketicinin kralı olacaktın....[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Smoke, 21 Haziran 2005 12:16 tarihinde demiş ki: Kızma ama buraya gelip şikayet edince bilinçli tüketici olmuyorsun. Gidip o posteri değiştirdiğin zaman veya Tüketiciyi Koruma Hattını arayıp gereken işlemleri yaptığın zaman bilinçli tüketici oluyorsun... Burada bu olayı "ve adamlar direk değiştirdi" olarak bitirseydin Bilinçli Tüketicinin kralı olacaktın.... değiştireceğim zaten en kısa zamanda sadece sizlerle paylaşayım dedim durum budur[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 üretim hatası olabilir.sinirlenmeden konuş bence. tabi "evde kesmişsindir sen" şeklinde diyaloglar gelişirse bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 diirek git yüzüne fırlat dosstum alın bu posteri === isleminde kullanırsın de.cevap verirse vur kafayı gömçürt adamın kelleyi[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sikayetimvar cok bilinmiş bi şirketse yaz bişeler gitsin..rahatlarsın hiç deilse....[signature][hline] [Bu mesaj eisberg tarafından 21 Haziran 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 gidip cok ciddi bi ifadeyle(sinir yapmaya gerek yok) durumu izah et, paranı geri vermek veya kabul edersen değiştirip başka bi tane vermek zorunda, ık mık derse de yöneticiyle görüşmek istiyorum dersin kasiyere, o zaman yusuf yusuf olurlar zaten :) ardından da gidip tüketici haklarını koruma derneğine şikayet edersin, akıllanırlar heralde[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 *batırır* [Bu mesaj Chemical tarafından 21 Haziran 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 akvaryum arka planı chemical akvaryum deil.. bildigin naylonumsu kagıt.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hay bende akvaryum diye okumuşum. O kullanılır tabi:P (ehe ehe batırdım)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar