Fefe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Daha önce açıldıysa affola ama hep merak etmişizdir,levella alakali olduğunu sanmıyorum,nedendir acaba ?[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 pvp enabled lar yesil, dierleri mavidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bende bunu merak ediyorum yaw neden[signature][hline]www.wowturk.com Türkiyenin ilk Official wow fan sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bunu çözmek kaç ayımı aldı bir bilseniz :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 etliye sütlüye bulaşmak istemiyorsanız yeşillere buff ve heal atmayın.. :-p yok cengaver takılasınız geliyorsa buff ve heal atın onlara.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Anlamadim :) 2 tane level 60 var,biri mavi diğeri yeşil. Mavi olanın pvp disabled olma şansı yok sanırım. Cevap var mı ? :)[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 mavi olan da pvp disabled dir. pvp serverinda oynuosan ve kendi faction inin bolgesindeysen fark edebilirsin bunu ancak. o bolgelerde pvp disabled san 5dk dier faction la combat icinde bulunmadigin an sen karsi tarafa saldirmadikca karsi taraf sana saldiramaz duruma gecersin. bu durumdayken kendi factioninin uyeleri adini mavi gorur. zeplinde gemi de genklenmemek adina kullanisli bir olay. undercity batmaster campleyen roguelar bile mevcutken ozellikle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ben herzaman mavi'yim:P[signature][hline]Pearce Escobar a.k.a Vevina a.k.a Levia Blodwen a.k.a Mavi ...........................LLLEEERRROOOYYY ftw!........................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar