Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oöbp

daverc

Öne çıkan mesajlar

Bu orta ogretim basari okulun ortalamasina gore senin bulundugun durum mantigiyla hesaplaniyor ben gecen sene mezun oldum bu sene tekrar oöbp degisirmi yoksa artik sabitmi kalicak o ? Birde arkadas liseden mezun olamamisken ona ossle birlikte oöbp geldi we sonra yil icinde acik liseden mezun oldu, simdi gelicek össde oöbp deisirmi yoksa ilk gelenmi sabit kalir ? bilgisi olan varsa aydinlatsin bi zahmet :)[signature][hline]Yap yakışanı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nat-Not, 21 Haziran 2005 10:52 tarihinde demiş ki:
eğer önceki össlerde tercih yapıp bi yerleri kazanmadıysan sabit kalır biliyorum ben..

doğru. ama tercihlerinizden birini kazandığınız halde gitmeyip bi dahaki yıl össye girersiniz 2 yıl oöbp düşük gelir, iki yıldan sonra tekrar 0.8 ile çarpılır[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

ya bilip bilmeden sallıyonuz gibi gelio bana
benim bildiğim: aoöbp ilk sene ne alırsan hep öyle gelir. ha bir durum var. bi yeri kazanırsın kaydını yaptırırsın bi sonraki sene össye girersin. o zaman katsayı düşer. ama kazanıp da kayıt yaptırmadıysan sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
taz, 21 Haziran 2005 14:02 tarihinde demiş ki:
ya bilip bilmeden sallıyonuz gibi gelio bana
benim bildiğim: aoöbp ilk sene ne alırsan hep öyle gelir. ha bir durum var. bi yeri kazanırsın kaydını yaptırırsın bi sonraki sene össye girersin. o zaman katsayı düşer. ama kazanıp da kayıt yaptırmadıysan sorun yok.

sallamamız biraz zor, dersanede hergün rehberlik görüyoruz.

zaten bilmesem yazmam buraya, insanlar ciddiye alınması gereken sorular soruyor bu bölümde.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 21 Haziran 2005 14:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 21 Haziran 2005 11:16 tarihinde demiş ki:
2 yıl oöbp düşük gelir, iki yıldan sonra tekrar 0.8 ile çarpılır

1 yıl değilmiydi o ?[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...