daverc Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bu orta ogretim basari okulun ortalamasina gore senin bulundugun durum mantigiyla hesaplaniyor ben gecen sene mezun oldum bu sene tekrar oöbp degisirmi yoksa artik sabitmi kalicak o ? Birde arkadas liseden mezun olamamisken ona ossle birlikte oöbp geldi we sonra yil icinde acik liseden mezun oldu, simdi gelicek össde oöbp deisirmi yoksa ilk gelenmi sabit kalir ? bilgisi olan varsa aydinlatsin bi zahmet :)[signature][hline]Yap yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 öss'den daha zor onları hesaplamak :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ilk kez össye girer ve alanında tercih yaparsan 0.8le carpılıyo alan dısı ve 2. 3. kez osse girersen 0.3 le carpılıyo aöobp mi ne işte o ehhe[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 has neden öle yav :( misal bu sene 70 üstü alıyorsam seneye 70 altımı alıcaz yani ? [signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY [Bu mesaj kingpin tarafından 21 Haziran 2005 03:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 eğer tercih yapmış ve tercihlerinden en az birine puanın yetiyorsa bir dahaki sene puanın düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 eğer önceki össlerde tercih yapıp bi yerleri kazanmadıysan sabit kalır biliyorum ben..[signature][hline]Nat - Not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 tercih yapmazsan sabit kalır puanın.tercih yaparsan birdahaki yıl düşer diye biliyorum.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Nat-Not, 21 Haziran 2005 10:52 tarihinde demiş ki: eğer önceki össlerde tercih yapıp bi yerleri kazanmadıysan sabit kalır biliyorum ben.. doğru. ama tercihlerinizden birini kazandığınız halde gitmeyip bi dahaki yıl össye girersiniz 2 yıl oöbp düşük gelir, iki yıldan sonra tekrar 0.8 ile çarpılır[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya bilip bilmeden sallıyonuz gibi gelio bana benim bildiğim: aoöbp ilk sene ne alırsan hep öyle gelir. ha bir durum var. bi yeri kazanırsın kaydını yaptırırsın bi sonraki sene össye girersin. o zaman katsayı düşer. ama kazanıp da kayıt yaptırmadıysan sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 tercih yapıp, bir yeri kazanırsan seneye puanın du$er.yok eger bir yeri kazanamadıysan aynen kalır puanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: taz, 21 Haziran 2005 14:02 tarihinde demiş ki: ya bilip bilmeden sallıyonuz gibi gelio bana benim bildiğim: aoöbp ilk sene ne alırsan hep öyle gelir. ha bir durum var. bi yeri kazanırsın kaydını yaptırırsın bi sonraki sene össye girersin. o zaman katsayı düşer. ama kazanıp da kayıt yaptırmadıysan sorun yok. sallamamız biraz zor, dersanede hergün rehberlik görüyoruz. zaten bilmesem yazmam buraya, insanlar ciddiye alınması gereken sorular soruyor bu bölümde.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 21 Haziran 2005 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: helena, 21 Haziran 2005 11:16 tarihinde demiş ki: 2 yıl oöbp düşük gelir, iki yıldan sonra tekrar 0.8 ile çarpılır 1 yıl değilmiydi o ?[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Valla orta öretim başarı puanı gitgide düşer...Hersene biraz biraz..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar