Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BL deki tüm türk Horde'ler okursa sevinirim.

Silvia

Öne çıkan mesajlar

Gecen aksam herzamanki gibi instance ye grup ararken Ubrs icin adam lazım oldugu mesajı gecti bende pm attım rogue lazımmı diye, once hayır cevabı aldım , tmm dedik bir sure sonra eger Dal rend main hand cıkarsa ben alıcam sana lazım degilse gelebilirsin diye mesaj geldi bende peki dedim gittik, Rend i kestik bişey cıkmadı bu arada diger rogue grupdan cıktı biz 14 kişi devam ettik ve sonunda Drakki ye geldik grupun biraz noob olmasından dolayı ancak 3. seferde kesebildik ve 14 kişi olmamızdan dolayı, Shadowcraft tunic cıktı ve gruptaki tek rogue benim N dedim gelen cevap sana veremeyiz intoxic denen Rend den sonra cıkan adama vericeklermiş aynı guilddeki adam bunlar guild leri de cırcle of nine sizden ricam bu adamlardan herhangi birini grubunuza almamanız kendi guildimden de rica ettim, yaptıkları şerefsizlikten başka bir şey değil.

ps. ben hs basıp gittikten sonra intoxic denen şahsiyetsiz gelmiş fakat drakki yi kestigimiz zaman o olmadıgı icin itemi verememişler ffa yapmak zorunda kalmışlar salaklar.[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue
Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker
Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silvia, 20 Haziran 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
Gecen aksam herzamanki gibi instance ye grup ararken Ubrs icin adam lazım oldugu mesajı gecti bende pm attım rogue lazımmı diye, once hayır cevabı aldım , tmm dedik bir sure sonra eger Dal rend main hand cıkarsa ben alıcam sana lazım degilse gelebilirsin diye mesaj geldi bende peki dedim gittik, Rend i kestik bişey cıkmadı bu arada diger rogue grupdan cıktı biz 14 kişi devam ettik ve sonunda Drakki ye geldik grupun biraz noob olmasından dolayı ancak 3. seferde kesebildik ve 14 kişi olmamızdan dolayı, Shadowcraft tunic cıktı ve gruptaki tek rogue benim N dedim gelen cevap sana veremeyiz intoxic denen Rend den sonra cıkan adama vericeklermiş aynı guilddeki adam bunlar guild leri de cırcle of nine sizden ricam bu adamlardan herhangi birini grubunuza almamanız kendi guildimden de rica ettim, yaptıkları şerefsizlikten başka bir şey değil.

ps. ben hs basıp gittikten sonra intoxic denen şahsiyetsiz gelmiş fakat drakki yi kestigimiz zaman o olmadıgı icin itemi verememişler ffa yapmak zorunda kalmışlar salaklar.

doh!
Raidlerde bi de tek N olduğu için alan gidio! Dün gece 15 kişi girdik daha beast e gelemeden 11 kaldık. Alan gitti :)
Sosyal ağlarda paylaş

Senin yapacağın şey o zaman direk shadowcraftı alıp yallah demek olacaktı.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası bende bir partye girerken ne düşerse rollayacağımı bilmek isterim yani mal gibi kasıp hayır rollayaman derlerse sinirlenirim. Baştan kesinleştirmek lazım önemli itemların düşmesi durumunda nelerin olacağını.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 20 Haziran 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
bir kere şart çok komik bak şu düşerse benim ona göre kabul edersen gelirsin ne demek abi bu ahaha çocuk zihniyeti adamı partyne ya alırsın ya almazsın binbir maymunluk yapmaya gerek yok

katılıyorum ha su olur gelecek adam partyden cıdden yuksek lvllıdır (high lvl ınstancelar dısında oluor bu olay yane) ve partyının ısını kolaylastıracak hızını arttıracaktır ama der sunu ıstıyorum o zaman olur... ama dier durum anlamsız[signature][hline]Da Site
Da Blog
BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

hayır sword konusunda anlaşmışlar tamam ona bişe denemez ama chest çıkmış + sen tek roguesın nasıl rollayamam çok saçma o adam orda o kadar zaman boşuna geçirmedi sonuçta ben arkadaşın yerinde olsam ninja turtle olayı yapardım valla sonuçta hakkın olan birşey ha bu olaydan sonra adamlar "lan çocuğa ayıp oldu" demişlermidir sanmam bu yüzden her zaman küçük guild olarak kalıcaklar bu ve bu gibi guildler[signature][hline]WTB Healer -,-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 20 Haziran 2005 15:12 tarihinde demiş ki:
hayır sword konusunda anlaşmışlar tamam ona bişe denemez ama chest çıkmış + sen tek roguesın nasıl rollayamam çok saçma o adam orda o kadar zaman boşuna geçirmedi sonuçta ben arkadaşın yerinde olsam ninja turtle olayı yapardım valla sonuçta hakkın olan birşey ha bu olaydan sonra adamlar "lan çocuğa ayıp oldu" demişlermidir sanmam bu yüzden her zaman küçük guild olarak kalıcaklar bu ve bu gibi guildler

master looter bug i fix lendi artik.ninja loot olayi olmuor[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

soyledikleri sey cok salakca ya ...
adam instance da degil nasil lootlayacak ?
tunic BoP alsalar nasil verecekler? hey allahim gitmis vendora guzelim sc ...
ben sahsen direk tepkimi koyuyorum biri master loot dediginde . butun gucu 1 ki$iye vermek daha cezbedici adam orda mage mesela bakicak magister 2 mage daha var rollamasi yerine alabilir zamanla millet nasilsa unutuyo ninja gibi olaylari...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.

[Bu mesaj Disappear tarafından 21 Haziran 2005 06:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence kesinlikle haklısın.hatta bencesi yok evrensel olarak haklı olduğun bir durum.

ama.. böyle durumlarda %90 "ibnelik" (ehe başka türlü anlatamadım, kelime haznem yetmedi) yapılır.o yüzden instance vs. bu tarz olaylara mümkün olduğunca guildmate veya arkadaşlarla gitmek lazım.[signature][hline]Embrace the shadow!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...