McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bi süredir aklımdaydı bunu sormak. Tanımayan biri olarak nickim nasıl duruyor okununca? Ben direk hikayeyi yaşadığım için ve McsPeyn'i sadece kullandığımı biliyorum ama bir çoğunuz "Bu yazıyı kim yazmış? Hmm McsPeyn.." açısından görüyorsunuz olayı. Neyse.. İlk olarak duyduğunuzda ne geliyor aklınıza, ezik lame, l33t vs. Çünkü adımla değil de yaptıklarımla hatırlanmak isteyen biri olarak efyr tarzı anlamsız, saçma, akılda birşey uyandırmayan(aslında efyr fena değil az önce salladım, cin adı gibi biraz) bir nick seçmeyi düşünüyorum. Bu da hikayesi, "Yeni Gelenler"e yazmıştım ordan k/y. Nickin McsPeyn olması da şöle: Max Payne oyunu çıktığında bizim yan sınıfta birinde cdsi vardı, elden ele geziodu. Ben de hergün uğrayıp "Max Payne CDsi kimde?" die ortalıklarda geziniodum. Bun üzerine o sınıftaki biri bana Max Payne demeye başladı. Bi gün basket maçı yaparken "Mekspeyn pas at, mekspeyn şut çek!" falan dedi. Bu arada benim arkadaşlar da maçı izliodu. Zaten The Matrix filminin etkisinde kalmış olduğum için öğle tenefüslerinde bazen bi kaç kişiyle mavrasına filme özgü yavaş çekim hareketler yapmakla birlikte baskette turnikeye falan da farkında olmadan yavaş çekimde giriomuşum(fazla iyi oynayamıom işte cebelleşioz). Bunun üzerine bana "mekspeyn" olarak okunan bir şekilde hitap etmeye başladılar. Ben de dedim biraz özgün olsun bu bari aynen Max Payne çok özenti olur dedim. Mc's Peyn yaptım nicki. tabi zamanla ' ve boşluk oyunlarda fazla kullanılamama etkisiyle kalktı ve McsPeyn oldu. (Max Payne cdsi bilgisayarımda çalışmadığı için uzun süre oynayamadım sonra da kafede oynayınca single player oyunlardan fazla keyif alamadığım için baydım. Yani sonuçta nickim McsPeyn ama pek Max Payne oynamış değilim..) [signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 güzel hikayeymiş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 nıckını gorunce bnm aklıma ilk max payne gelmı$tı demek ki yanlı$ du$unmemı$ım =P[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 maximum pain hehe. bi de maxx payne vardı ama pek alakalı degil oyunlarla :D[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hmm okuyunca anladım max payne olduğnu güzel hikayeymiş[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 eet hikaye güsel ayrıca nickte güsel duruyo bu arada.. ;)[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hikaye güzel ama nick , ııh :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hikaye saçma ...nick uyduruk...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Aklıma Max payne gelmemişti acıkcası nicki görunce[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: eisberg, 17 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: hikaye saçma ...nick uyduruk...... hayat güzel her şey hoş.... hede hödö[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Beni kurtlar büyüttü...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bana bunu hatirlatiyor: maxpie[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 O maxpie biraz bayıkmış ya, önden aklıma "Beer - Goooood" geldi ama sonra tıklayıp gıdıklamak istedim onları olmadı.. Bi de bi keresinde ben muzdan düşmüştüm, dudağım kopmuştu(ön dişlerim kesti, ama yanları kopmadığı için yerinde durdu) düzgün konuşamıodum, bi kaç gün de okula gitmedim. Arkadaşlar aramış beni isticekler 'mekspeyn' evde mi demişler. Ben de o sırada telefonla konuşan akrabamı izliyordum, yüzü ilginç bi ifadeye büründü. Sonra aralarında tartışmışlar neydi mekspeyn'in adı şeklinde ve hatırlayamamışlardı :). Sonradan "niye okula gelmiyor" deyince anladı benim akrabam benden bahsedildiğini vs. Bi keresinde de ben bi arkadaşı aramıştım. Bizde 3-5 tane Emre var, o açıdan hepsine soyadıyla hitap ediyoruz(Bi keresinde de bizim sınıfta 2 tane Murat Bozkurt vardı, numaralarıyla hitap ederdik) Aradım ben arkadaşın evini, annesi çıktı. Ertan evde mi dedim, buyrun benim dedi, önce afalladım baya, sonra nasılsınız diyerek kıvırıp arkadaşı istemiştim :-) [Bu mesaj McsPeyn tarafından 17 Haziran 2005 09:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hmmmmmm[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hikaye gayet saçmaymış, okumakla zaman harcadım (ne ki yani, "oyunu çok istedim, beni öyle çağırmaya başladılar, eee? ) orjinalliği de yok nick çok özenti duruyor bence MaxPayne daha orjinal hatta. Özelliksiz, hatırlanmayacak bir nick bence... naapiim böyle düşünüyorum... bak "horace" ne süper mesela. bir de benimki :)[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 öeh diyorum moriteri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 çok adiyim :) -ayrıca senin nick te iyiymiş :) [Bu mesaj moriteri tarafından 19 Haziran 2005 03:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yok abi Mandoo yu tek geçerim ;)[signature][hline]Yaş kaç bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: moriteri, 19 Haziran 2005 03:41 tarihinde demiş ki: hikaye gayet saçmaymış, okumakla zaman harcadım (ne ki yani, "oyunu çok istedim, beni öyle çağırmaya başladılar, eee? ) orjinalliği de yok nick çok özenti duruyor bence MaxPayne daha orjinal hatta. Özelliksiz, hatırlanmayacak bir nick bence... naapiim böyle düşünüyorum... bak "horace" ne süper mesela. bir de benimki :) Ya hikaye tam olarak yaşadıklarımı anlatmıyor tabi, hepsini yazmak, nickin evrimini yazmak kasar baya da özetleyeyim. İlk McsPeyn diyen kişiyi(o neden öyle dedi bilmiyorum) duyan yakın arkadaşlarım söylemeye başladı. Ondan sonra da başkalarına bahsederken (mesela abi kim var şu an kafede, osman, ahmet, mekspeyn bi de mustafa var şeklinde) millet kıllandı, ne lan bu meks yabancı mı şeklinde. Bir kısmı geldi, abi sana niye meks diyolar şeklinde. Bi kısmı da merak etmeden meks demeye başladı. Bu olaylar yoğun olarak 4 yıl önce yaşandı işte. Ama halen sürüyor bu olay. Dün gece net kafedeyken dediler meks sen de gircen mi oyuna dediler. Bi süre sonra yanımdaki beni adımla tanıyan arkadaşım sana niye meks diyolar dedi, ben de eeeh uğraştırma şimdi adamı uzun hikaye dedim ve o da artık bana meks diye hitap ediyor. Hikaye bu yani orjinal bişey olmayabilir ama insanın kendine nick seçmesi başka bi duygu, milletin sana öyle seslenmesi sonucu senin onu nick yapman başka bir duygu. Bu arada bundan önceki nickim Unique'ti. Bence McsPeyn her ne kadar dandik bi nick olsa da Unique'ten daha yunik(böyle de felsefe yaparım).[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 gormemişin nicki olmuşş.....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 A Man with nothing to lose.. Takdir ettim seni mcspeyn[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein [Bu mesaj Revenge tarafından 21 Haziran 2005 04:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bi an McPenis gibi okumadım değil nickini :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Benim aklımın ucundan geçmedi,ilk aklıma gelen bu oldu! :-D[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Malibu, 21 Haziran 2005 05:26 tarihinde demiş ki: bi an McPenis gibi okumadım değil nickini :) ahaha ben kaç gündür öyle okuyup ne biçim nick bu kim bu fake diye bakıyodum şimdi gördüm doğrusunu..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Geömişi olan bir nick değiştirme bence.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar