Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yıllar Boyu Türk Starcraft'ı !!!

huun

Öne çıkan mesajlar

Rast geliyorum bazen bir yerlerde gerçekten komik gercekten manidar oldugunu dusundugum bu sozlere ve efendim hosgorunuze sıgınarak burada paylasmak istiyorum . hepsi starcraft camiasindan oyuncular . medic forumlarinin sonsuzluga gitmesiyle hafizasinin cogunu kaybeden starcraft camiasinin hala hatirlanmaya deger sozleri olduguna inanarak :

kadın takliti yapan kimdi senmi kellemi?

beatle-juice war cok kaliteli bi zerg ama oyle oyun oynamaya zmnı warmı bilemem.bide storm popo k...

bence en karizma goliath hem ne dediğini anlıyorum : goliath online

OVERLORD HEM KARIZMA HEMDE GUZELSIIIN ÇAĞLA ŞİKEL SENİN TOSTUSUNU YESİİİN

tabii bunlar daha girizgah . oyle ha diyince tarihe gececek bir laf etmesini beklemeyin bu camiadan ama sabredin .

[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 30 Mayıs 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne yani koreli oyuncular "protoss ownz joo" demiyorlar mı?

yoksa birbirlerine hep "şurdaki lurker'ı a3'e taşısam, adam marine'i b5'e getirir, tank ise f8'de olduğundan bana birşey yapamaz, sen ne dersin? a2 ile a3 arasında kaldım ama a3 biraz daha güvenli gözüküyor" tarzı muhabbetler mi yapıyorlar?[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Evet,önce kendi yaptıklarımı yazayım; 1)Alesta 21 Kasım turnuvasının replaylerini indirdim,hepsini izledim.2) Replayleri BwChart pro...

sen gönüllerin şampiyonu

[Rush] clandan turnavaya gıren bana ö.m atsın !!!

1.11 repleri bole izleyebiliyomuyuz? 1.11b de yani?

sen oyuna diil de seni kandıranlara lanet et bence. senelerdir oynuyorum bi b.k kaybetmedim daha.bi hobiyle ilgilenirken "para kazanmak" gib ...
Sosyal ağlarda paylaş

hiç tartışmayın işte boşuna sc2 w3 gibi 1şey olcak.bu yüzden hiç olmasın akıcılık ölecek.

millet 30 nisan turnuva ilk tur maclarinin bitirilmesi icin son gun. asagidaki katilimcilardan 30 nisan 24.00 a kadar maclarini yapip repler ...

arkadaslar biliyorsunuz sabah ki yedigim saldırıdan sonra biri kmg dan gelmisdi o butun filolarımı yedi bitirdi sonra bugun 3 saldırı daha y ...

ya ben baska konuya parmak basmak istiyorum.tamam

ahh ulan ah daha ozamanlar ADSL yeni cıkmıstı hey gidi hey!!

rüyada sc çok güzel bişe ermiş sanırım adam nirvana ya ulaşmış sc nirvanası
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ezberledik tabi. istanbul nufusunun yuzde 70 i böle öküz tiplerden oluşunca ezberlenio bu şarkı. sen de bilirsin öyle tipleri :) şakacı beni

Bu arada başlıkta karizma he. Mehmet ali biranlda 32. gün , Mesut yarla gece yarısı , Nada ile 210 saat Haber bülteni başlığı gibi

ya abi bu kadar ciddi bir havaya burunupte gelmemek tam adanaliya yakisir bir hareket gogogo adana

walla 1 ay oldu başlayalı üzerme gelmeyin.. şimdi 1900+ civarındayım

Bence Cafe de sc oynarken Cs ciler ses yapıor diye onlara bağırır ve kavgaya tutuuşur..... sonuç;dayek yer..

bence blackman ustunden gecer bu adamin . oyle 1 dropship m&m le aldigi oyunlar gosterge degildir ve diger izledigim replerden cikardigi ...

hadi lan hayatında hiç overlord gördün mü ?

bune simdi ya . armstrong ben aya gittim dese bu zihniyet seninki kolay yiyorsa evrenin sonuna git gel der . ayip be ayip . adam gencecik ya ...

yaa kızı becerdik becermesinede bana ençok koyan benim lezbiyenin en iyi arkadaşının annesinin benii araıpp senin kız arkadaşın benim kızımı ...

Zealot bi gün bi dragoon görür ve sorar:
Amca! sen misin ne oldu sana?
Dragoon da şöyle der:
Bi gün rush a giderken parlak bir ışık gördüm sonra tek hatırladığım 4 bacağım olduğuydu.(yani zealottan dragoon yapmışlar zavallı zealot siege kurbanı olmuş...)

oynamıyosan neden topic AÇTIN HA NEDEN AÇTIN ALO

nerden bilip yazacak ki? ehhe yeni bi polemik daha yaratilmiştir huehuehue

2004 de fatih ürek okusun bi şarkı arkadan bi kobra dansı tamam 12 12 12 point

oha lan simdi fark ettim orda tank marine ne varsa kaybetmedim ki ben . sadece 2 marine gitti . ooooo carpıtmayın gercekleri .

lan resimimi cekmissin ordaki nuke atanda benim nasil yakisikli cikmisim di mi?
[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...