somebody Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 30 yaşında bir ağabeyiniz olarak hayat hakkındaki tavsiyelerim: 1- hayata hep umutlu bakın, melankoli ve hüzünü alışkanlık yapmayın kendinize.(az biraz lazım ama az) içinizde iyi duygular barındırın. sevgi,hoşgörü gibi.nefret ve acımasız olmayın. 2- sinirli olmayın.sinirlerinizi yıpratmayın, en zor tedavi sinir sisteminin tedavisidir. eğer birşeye canınız sıkıldıysa ve bunu çözme şansınız yoksa (çözme şansın varsa hemen çöz) ve bunalıyorsan, içine atma, hemen bir fiziksel aktivitede bulun; bir konsere git, diskoya git danset, basketbol oyna sırılsıklam olana kadar veya git koş. enerjini boşalt. kesinlikle içine atma. 3- şunu hiçbir zaman unutmayın : hayatta aslında teksinizdir. sevdikleriniz bir gün yanınızdan şu veya bu nedenle ayrılabilir veya siz onlardan ayrılabilirsiniz. Bu yüzden hayatta tek başınayken de dimdik ayakta kalmayı öğrenmeye çalışın.Buna en azından kendi işlerinizi kendiniz yaparak başlayabilirsiniz. 4- üç numaralı maddeden dolayı, hayatınızda belli bir disiplini sağlamak zorundasınız. sürekli enerjik, dinamik ve hazır olmanız gerekiyor hayata karşı.bu yüzden vücudunuza dikkat etmeniz gerekiyor. erken kalkmak, düzenli beslenmek gibi. sigara ve alkol kullanmamaya çalışın veya mümkün olduğu kadar az kullanmaya çalışın. 5- alkol bağımlısı olmayın kesinlikle. bazı arkadaşlarım bir türlü bırakamıyorlar şu an.ve hayatlarını çok kötü etkiliyor.bu tip arkadaşlarınızı uyarırsınız, eğer sizi dinlemiyorlar ve sizin de onum gibi yaşamanızı istiyorlarsa kabul etmeyin. bu arkadaşlığa ihanet değildir.o sana uysun sen ona değil eğer o kadar iyi arkadaşsa.şunu kesinlikle unutmayın :: önce kendinizi düşünmeniz,sevmeniz,saygı göstermeniz gerekir daha sonra diğerlerine. kendinize sevgi ve saygıyı yitirirseniz zamanla kimseye sevgi ve saygı göstermezsiniz. 6- arkadaş seçimi çok çok çok önemli. sorumluluğunu bilmeyen, berduşt yaşayan, ağzı (sürekli)bozuk, ailesine saygı göstermeyen, sorumluluğunu bilmeyen (dikkat edin iki kez yazdım) kişilerden uzak durun. onlar keyifli gelebilir ama tehlikelidir. sürekli keyiften ve sefahatten bahsederler bu da başta keyifli gelir ama işin aslı bu değildir. çalışmak gereklidir, çalışma sonrası hak edilerek yapılan tatil,sefahat gibisi yoktur.hakedin ve öyle keyif yapın. 7- sorumluluğunuzu bilin. aile kuzusu olmayın ama ailenizle de asla iletişimi koparmayın onlarla belli periyodlarda toplantılar talep edin ve yapın. durumu gözden geçirme toplantıları. 8- hayatınız ve almanız gereken kararlar hakkında insanlara, başarmışlara, ailenize danışın ama sonunda kararınızı kendiniz verin. karar almaya ve arkasında durmaya alışın.(sonuç olumsuz da olabilir dert etmeyin) 9- hedefler belirleyin hayatınızda (tek hedef değil,hedefler)ve bunlara ulaşmak için savaşın. ama ölüm kalım diye de addetmeyin kendinize. güneşin ne zaman ve nereden doğacağı belli olmaz. bazı kritik anlar vardır ve hayatta ve birden herşey değişir. 10- şunu kesinlikle unutmayın :: "gece ne kadar kasvetli ve iç karartıcı olursa olsun sonunda güneş doğar ve her yer aydınlık olur." sevgilerimle.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: somebody, 20 Haziran 2005 11:05 tarihinde demiş ki: 30 yaşında bir ağabeyiniz olarak hayat hakkındaki tavsiyelerim: .... 6- arkadaş seçimi çok çok çok önemli. sorumluluğunu bilmeyen, berduşt yaşayan, ağzı (sürekli)bozuk, ailesine saygı göstermeyen, sorumluluğunu bilmeyen (dikkat edin iki kez yazdım) kişilerden uzak durun. onlar keyifli gelebilir ama tehlikelidir. sürekli keyiften ve sefahatten bahsederler bu da başta keyifli gelir ama işin aslı bu değildir. çalışmak gereklidir, çalışma sonrası hak edilerek yapılan tatil,sefahat gibisi yoktur.hakedin ve öyle keyif yapın. sevgilerimle. ellerine saglık cok guzel yazmıssın. seninle aynı yasta sayılırım ve bence yazdıkların icinde insan hayatına en önemli etkisi olanda 6. madde bence. çok ama çok dikkat etmek gerekir bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 teşekkürler gökhan. benim yaşlarımda birinin onaylaması hoşuma gitti doğrusu..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 okudum. okudum ve aksini söyliyebileceğim tek kelime bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 çok güzel yazmışsın ellerine sağlık[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 10 altın kural gibi[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Yazıları arşive attım 14 yıl sonra okuyacam :) Teşekkürler şimdiden...[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 :) teşekkürler. iyi akşamlar hepinize.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hepsi çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 güzel şeyler bencede sevidm.İyi yazmıssın...haklısın...haklısın...haklısın...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: somebody, 20 Haziran 2005 11:05 tarihinde demiş ki: şunu kesinlikle unutmayın :: "gece ne kadar kasvetli ve iç karartıcı olursa olsun sonunda güneş doğar ve her yer aydınlık olur." "gündüz ne kadar aydınlık olursa olsun sonunda güneş batar ve her yer karanlık olur." Yani bu son verdıgın ornegı fazla begenmedıgımı soylemek zorundayım. Karşıtı var cunku[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk tarafından 20 Haziran 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bu örneğin karşıtı olmalı zaten, çünkü karşıtı olarak adlandırdığın durum aslında ölüm.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ölüm? saçma.. ozaman ılk ornekde olumden doğuş olması lazımdı O_o[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 zaten yokken var oluyosun, tek bir hücreyken bu hale geliyosun, hayatın karanlık başlayıp karanlıkla son buluyor. ayrıca hayatın ne kadar parlak, başarılı ya da karamsar, bunalımlı bir şekilde geçerse geçsin, bu bir gün sona ereceği- yani güneşin batacağı- gerçeğini değiştirmiyor.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Yani bu son verdıgın ornegı fazla begenmedıgımı soylemek zorundayım. Karşıtı var cunku karşıtınında karşıtı var. karşıtının karşıtınında karşıtı var karşıtının karşıtınının karşıtınınında karşıtı var ............................... ............................. ............................[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: helena, 20 Haziran 2005 22:00 tarihinde demiş ki: zaten yokken var oluyosun, tek bir hücreyken bu hale geliyosun, hayatın karanlık başlayıp karanlıkla son buluyor. ayrıca hayatın ne kadar parlak, başarılı ya da karamsar, bunalımlı bir şekilde geçerse geçsin, bu bir gün sona ereceği- yani güneşin batacağı- gerçeğini değiştirmiyor. evet bu daha dogru bi genelleme oldu[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 arkadaşlarla ilgili olan maddeye katılıyorum.arkadaş seçimi insanın hayatında çok öenmli bir yer tutuyor.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 1ve 2 numaral1 maddelere kesinlikle katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 çok güzel yazmışsın ellerine sağlık..[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Kralsın harikasın müthiş yazmışsın.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Şu an yapmak isteyip de yapamadıklarımdan bahsetmişsin..Sayende yeniden düşünme fırsatı buldum.. Çok içten ve anlamlı olmuş.. :) Beynine sağlık..[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar