Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Kafayı yedim az önce camdan fırlatıcaktım birkaç tanesini. Şimdi birtane kaporta parçası var. Bunu ben masaya sabitliyorum matkap ilede boyasını kazıyorum işte. Çöööt diye bir ses geldi. Lan nooldu dedim kaporta yere düştü ulan ulan diye bağırırken bi baktım mengenenin üstündeki kafa parçası tamamen kopmuş. Nası yaa falan dedim (çok zor böyle birşeyin kopması) ikinci bi mengene aldım. bununla sıkıştırmaya çalışıyorum alla alla çevirdikce kolu boşa dönüyor sanki. Sora baktım oda yalama olmuş aynen boşa çeviriyormuşum. Gittim onuda attım. 3. bitane mengene aldım. bununla sıkarken çat dedi sapı koptu bununda. E noldu mengenelerim bitti. Sora ne ulan ne marka bu bidaha almiyim dedim pratikerin markasız türk mallarındanmış. Almayın kardeşim pratikerden birşey. Gidin bauhausdan alman markası alın. Yerli malı diye ucuz ucuz mallar satan insanların cebine para verip üstünede aldığım ürünün bir halta yaramıyacağını bilerek ben niye yerli malı alayım? Mesela geçengün egzost aldım motor için ve motorun üzerindeki tek türk malı olma özelliğini gösterdiği için gurur verici bir durumdu sonra motoru çalıştırdık egzostdan alevler çıkmaya başladı ne oldu boyası tutuşmuş adam egzostu boyamış tamamı yandı rezalet birşey oldu heryere boya parçaları sıçradı. Bauhausdan şaşmamak gerek (mengene derken 2 tür mengene var bunlar tanesi 3ytl olan sopa gibi mengeneler. Birde masaya sabitlenen mengene var oda türk malıydı onunda dişleri attı birşeyi sıkıştırırken kafayı yiyordum da 1 hafta önce oldu o olay onuda pratikerden almıştım:) )[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Kaliteliyse , değerse eğer Türk malı alırım tabiki. zaten çoğu zaman ithal maldan ucuz olur. a baktım gördüm yaramaz işe.. o zaman alıcaksın en iyisi neyse. kaliteye bakoyorum ben aslında mal kiminmiş önemli değil benim için.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 cok talihsizmişsin be :)[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ya üçü niye aynı günde aynı saatte kırılıyo kafayı yicem ya grr:( mengene az kullanılan birşey değil aslında her evde olması lazım malum kapıya adam sabitlemek çeker canın mengene bulamazsan olmaz[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bizim de gayet kaliteli tezgah aletlerimiz var hakkini yemeyelim simdi . sen ucuza kactiysan hersey mumkun tabii .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Cahilliğime ver,mengene ne ?[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 türk mallarının %80 i yalan oluyor. geri kalan yüzde yirmisi ile ithal mallar ile aynı fiyatta oluyor hatta daha pahalı oluyor. E bende gidip ithal olanı alıyorum tabi aynı fiyatta olunca çünkü o %80 e dahil olup olmadığını nerden bilicem? Ya ben ithal ürün fiyatına türk malı alırsam ve o ürünü satan herif sırf kaliteli gözüksün diye pahalıya satıyor üstünede makyaj yapıyorsa(resmen boyuyolar bazı şeyleri güzel gözüksün diye plastik falan kaplıyolar) sonra kazıklanmış olmazmıyım ben.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 serverda yoklar bunanr ehe [Bu mesaj Chemical tarafından 20 Haziran 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bak seninkiler de olmadı :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 türk malına laf yok[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Aslında mengene de yapamicak kadar aciz bi ülke değiliz biz ama Chem mal almayı bilememiş :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 peki neden -007- ? niye laf yok? laf demiyecekmiyiz yorum yapmıyacakmıyız? hep böyle laf yoklar yüzünden suskun kaldıkca insanlar demirin içine kum falan karıştırıyor fiyatları ithal ürünler ile aynı yapıyor. Bak ben negüzel laf diyorum türk mallarının %80 i bir halta yaramıyan ucuz metal ile yapılmış boyalı pahalı ürünlerdir.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 İzeltaş al hem kalite hem uygun fiyat . paraya kıyarsan cok kalite japon aletlerde var 1 kere alacaksin evladiyelik .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Chemical, 20 Haziran 2005 23:53 tarihinde demiş ki: peki neden -007- ? niye laf yok? laf demiyecekmiyiz yorum yapmıyacakmıyız? hep böyle laf yoklar yüzünden suskun kaldıkca insanlar demirin içine kum falan karıştırıyor fiyatları ithal ürünler ile aynı yapıyor. Bak ben negüzel laf diyorum türk mallarının %80 i bir halta yaramıyan ucuz metal ile yapılmış boyalı pahalı ürünlerdir. neden laf yok biliyo musun [spo1=bu sebeple]http://www.sikayetvar.com[/spo] [Bu mesaj -007- tarafından 20 Haziran 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ya birde satılmıyor bu ürünler heryerde gidip bayisinden falan almak gerekiyor mesela niye pratikerde kaliteli türk malı yok anlamıyorum pratikerden ne aldıysam elimde kaldı ulan.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 o sitede bırak türk malını philipse bile birsürü şikayet attım bakan yok:). Ayrıca MARKASI yazmıyor genellikle.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Chemical, 20 Haziran 2005 23:55 tarihinde demiş ki: pratikerde praktikerden bahsediyosan dediğim siteye gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Chemical, 20 Haziran 2005 23:56 tarihinde demiş ki: o sitede bırak türk malını philipse bile birsürü şikayet attım bakan yok:). Ayrıca MARKASI yazmıyor genellikle. ben biçok şikayet yazdım ve çözüldü çözülüp çözülmemesi markaya bağlı bişi belki sen de praktiker'i bu konuda test edersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 en iyi 74. firmaymış şanslısın yine :P http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=sikayet_oku&action=co&subaction=Detial&coNo=320 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 praktiker dimi o hah ulan düşünüyorum niye googlede çıkmıyo diye. basarım valla şikayeti hiç anlamam yannız bp beni harrast ediyo. bp pompa ile bidefa dolandırıldık gittim yazdım oraya sürekli telefon istediler tırstım lan vermedim şimdi mafya gibi gelirler kapıma diye hööyt ne pompası diyerek:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Chemical, 20 Haziran 2005 23:38 tarihinde demiş ki: bi baktım mengenenin üstündeki kafa parçası tamamen kopmuş. nası yaaa :([signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Chemical sakin, nefes al bab.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Ferrero, 21 Haziran 2005 00:04 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 20 Haziran 2005 23:38 tarihinde demiş ki: bi baktım mengenenin üstündeki kafa parçası tamamen kopmuş. nası yaaa :( metal işte lök diye kırılmayı başarmış:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bir de o kadar dandikse cin mali falandir onlar . isim falanda yok demistin simdi dank etti . hatta kesin cin malidir o . adamlarin bicaklari bile ekmek keserken kiriliyor .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 huun lafı ağzımdan aldı,piyasadaki ucuz mallar çin malı biz onlardan ucuza yapamıyoruz yani... o yüzden türk malı diye atmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar