Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 "old boy" güzel filmdir. tarantino'dan esinlenilmiş demek yanlış olur bence. tarantino filmlerini (özellikle işleniş bakımından) uzak doğu esintileriyle süsler çünkü. çarpıcı bir senaryosu var, içi boş demeyelim hem de ;) [ yeri değil ama hoşgörün; swan'e de buradan selam iletiyim. hoşgeldin paticik'e kuzen :) ][signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Film gerçekten süperdi, herkese tavsiye ederim.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Esh, 09 Haziran 2005 22:22 tarihinde demiş ki: bana senaryo bole aman aman cekici gelmedi ve sanki daha once izledigim bir filmden calinti oldugunu hissettim de filmi hatirlamiyorum. Japon sapkinliklari yine filme damgasini vurmu$, surukleyici bir film, guzel bir film. ama efsane degil. banada sanki bu konulu bir film izlemistim gibi geliyor bi yerden.15 yil kapatilma sonra salinma kismi disindaki yerler [spo1=spoiler]buarda filmin en basinda kizla ilk karsilastiklarinda aha bu kendi kizi dedim .ilerde cikti."-seni bi yerden taniyorum -bende seni." tarzi bi replik vardi ,ordan ele veriyor olayi[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Xanthe, 08 Haziran 2005 01:15 tarihinde demiş ki: ee star wars warken yılın fılmı old boy falam mı olcak yok ole bişi...May the force be with you Oldboy 2003 release bi film o yuzden yilin filmi olamas :D Bide filmde benim bittigim sahne Woo-Jin Lee'nin kız kardesini barajdan assagi birakirken ve Vivaldi'nin Four Season's Concerto il kemani parcalarken biraktigi elini basina goturmesi silah seklini vermesi ve hemen ardindaki intihar sahnesi . Nefisti tek kelimeyle..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yahu delırıcem bı turlu ızleyemedım hala su oldboyu[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk tarafından 20 Haziran 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ftp,http,p2m ,dc ,torrent de 10' larca release i geziniyo nasip olmadimi..tabi dvd sini de alabilirsin[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 @sie spoiler ypasaydın onu bari[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 eehhe, bi yerden izlemişim gibi geliyor diyenler; ararsanız çok bulabilirsiniz de, asıl konuları pek alakalı değil bu filmle. zaten filmin konusu pek o kapatılma olayı değil, izleyenler tarafından da anlaşılabileceği gibi.(ayrıca buna iyi bir örnek olarak, oldboy'un içinde de bahsedilen monte cristo lordu olabilir) neyse efendim, kurgu iyi, şu iyi bu iyi ama için bomboş diyenleri yerden yere vurmak istiyorum afedersin. şundan daha cesurca aşkı irdeleyen az film vardır. şundan daha çarpıcı bir şekilde intikamı irdeleyen az film vardır. taratinovari filan değil, kill bill'le kıyası olamaz bu filmdeki intikamın. ayrıca niye kimse o tek planda çekilen dövüş sahnesinden bahsetmiyor? evet evet, daessuunun 15-20 adamı patakladığı sahne; tek planda çekildi, eheh. bunun dışında, karınca sahneleri, mürekkep balığı yeme sahnesi, lisedeki intahar sahnesi ve geri gerçek zamana geçişi gibi şeyler gerçekten büyük filmlerden büyük sahneler kapsamında incelenebilir. ha bi de adamın geçmişindeki kendisini flashbackle birlikte izlemesi.(anlatamadık ama izleyenler anladı eheh) ben kötü adamın oyuncuğulunu pek beğenemedim ama esas oğlanın oyunculuğu her şeyi kapattı nerdeyse. iyice içine çekti bir yerde, ben de kesmek istedim o adam gibi dilimi. bu arada filmin amerikan versiyonunu da çekiyorlarmış, yeah dedim heoh. nicholas cage amca oynayacakmıs ayrıca filmi neden star warsla karsılastırdınız be? ehoeh, zaten film 2003 filmi, 2005 değil? neyse efenim, izleyin, izlettirin, rahatsız olup çıkın.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 liq cok spoiler vermissin :) ben dvd versiyonun indirmistim netten,arada film arkasida vardi.ahtapot yeme sahnesinde adam ilk denemelerde dayanamiyor guluyor falan ,kusuyor ,ilgincti baya dovus sahnesinide(koridorda) tek cekimde bitiriyorlar.(yani ilk deneme direk filmde gosterilen sahne) .Dovus sahnesinden sonra basrol oyunucusu bi 5 dk kendine gelemiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Nedem remake yapma gereksinimi duydular bilmiyorum ama hollywood versionunu yapılmış [video]https://www.youtube.com/watch?v=Vd20pywMXuY?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 spike lee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?11,5854007,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar