Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 cleric/ fighter oynatmak istiyorum. iyi bir karakter olacak ve biraz şövalye ruhlu olmasını istiyorum aasimar mı olsam human mı?[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 human.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 aasimar.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 % 50 ile gidiyoruz hadi bakalım[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 cleric/fighter oynatağına paladin oynat, sonuç olarak paladin dediğin de dövüşebilen clericdir:) ama ben human taraftarıyım, zaten multiclasssın, aasimar olursan level atlamak biraz kasacak. bir daylight iki tane resistance için değmez, en azından bence değmez. dersen "yemişim ben kuralları rp ile gelin", ikisinin arasındaki 7 farkı görmekte zorlanıyorum:) sonuç olarak karakterin iyilik fışkıran ve bunu daha çok kafa kıraran yapan biraz yobaz bir adam olacak. aasimar dediğin zaten bu karaktere sahip bir humandır. gümüş saç veya altın göz için de değmez, konuşursun o DM olacak adamla, dersin "benim adamın memlekette öyleymiş". çok mırın kırın ederse de "benim karakter albino ulen, bembeyaz pırıl pırıl hadi bakalım" susar oturur:D özetle, bence human oynat. mütavazi olun biraz kardeşim:)[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. kaleidoscop: çiçek dürbünü. hani bööle bakarsınız rengarenktir falan. hoş alet bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Eğer ben biraz PP istiyom diyosan human derim fakat ben gerçekten iyiliği en üst ideal olarak tutup bunun için biçilmiş bir karakter oynatcam diyosan Aasimar.Aslında her karakter iyilik kavramı için uygundur fakat Cleric/Fighter demişssin onu Cleric/Paladin yapıp Aasimar bir karakter açarsan süper olur. Doüal olarak güzelim bir feat, birkaç skill puanı ve 1 lvl kaybetceksin ama Aasimar tam oturcaktır.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 paladin olursam lg olmak zorunda kalıcam ben biraz daha freelance ( :) ) olmak istiyorum, qui gon jinn gibi[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 multı class olacak san human ol hatta sana tavsıye ılk lvl da fighter al featlerden feat begen[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!?? FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 tanrın neci olacak? ona göre yorum yapacağım bu arada ilk lvl tabii ki fighter al, hem hikaye kısmı daha güzel olur. başta paralı asker olarak başlamış sonra "doğru yolu" bulmuş adam modeli yaparsın. hala human diyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 üstteki mesaj bana ait bu arada, adamdan çıkmayı unutmuşum:) bu arada lg olmayan paladinler de var ilgileniyorsan, kitabı bulursam ayrıntılı bilgi verebilirim.[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. kaleidoscop: çiçek dürbünü. hani bööle bakarsınız rengarenktir falan. hoş alet bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bence ders calıs[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: kaleidoscopic, 18 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki: üstteki mesaj bana ait bu arada, adamdan çıkmayı unutmuşum:) bu arada lg olmayan paladinler de var ilgileniyorsan, kitabı bulursam ayrıntılı bilgi verebilirim. :)[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 18 Haziran 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 eğer düşünebildiğim kadar konuşabilsem ve konuşabildiğim kadar yazabilsem hayat çok daha güzel olurdu:) :utaniem:[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. kaleidoscop: çiçek dürbünü. hani bööle bakarsınız rengarenktir falan. hoş alet bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Aasimar.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Dwarf dan daha cleric/fighter bi olay olabilirmi?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Olabilir Dark-elf hatun. :)[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Cuce, 19 Haziran 2005 06:01 tarihinde demiş ki: Dwarf dan daha cleric/fighter bi olay olabilirmi? hayır.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 human cleric/warpriest yada cleric/warrior olacağım sanırım şu complete divinea biraz daha dalayım ben:)[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 human seçerek en iyisini yapmışsın.Spellcaster oynayacaksan aasimar pek işine gelmez.Hem de başka bir classla multiclass yapıcam demişsin.Bana kalırsa düz cleric git rpsini figter gibi yap.Base atak kısmını büyüyle de halledebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Zamanında Tieflingden mage Aasimar'dan ranger yapmış bir adam olarak konuşuyorum ikisi de PP oyucular içindir RP yapmak istiyorsan human bir numara derim. Bu arada DM'inize çok bulaşmayın onlarda insan değil mi??? Değil mi?!?!!? Peki değiller bulaşın!???!?!! (suvari kılıcı sağlığa zararlıymış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar