Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aasimar mı human mı?

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

cleric/fighter oynatağına paladin oynat, sonuç olarak paladin dediğin de dövüşebilen clericdir:)
ama ben human taraftarıyım, zaten multiclasssın, aasimar olursan level atlamak biraz kasacak. bir daylight iki tane resistance için değmez, en azından bence değmez.
dersen "yemişim ben kuralları rp ile gelin", ikisinin arasındaki 7 farkı görmekte zorlanıyorum:) sonuç olarak karakterin iyilik fışkıran ve bunu daha çok kafa kıraran yapan biraz yobaz bir adam olacak. aasimar dediğin zaten bu karaktere sahip bir humandır. gümüş saç veya altın göz için de değmez, konuşursun o DM olacak adamla, dersin "benim adamın memlekette öyleymiş". çok mırın kırın ederse de "benim karakter albino ulen, bembeyaz pırıl pırıl hadi bakalım" susar oturur:D
özetle, bence human oynat. mütavazi olun biraz kardeşim:)[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
kaleidoscop: çiçek dürbünü. hani bööle bakarsınız rengarenktir falan. hoş alet
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer ben biraz PP istiyom diyosan human derim fakat ben gerçekten iyiliği en üst ideal olarak tutup bunun için biçilmiş bir karakter oynatcam diyosan Aasimar.Aslında her karakter iyilik kavramı için uygundur fakat Cleric/Fighter demişssin onu Cleric/Paladin yapıp Aasimar bir karakter açarsan süper olur.
Doüal olarak güzelim bir feat, birkaç skill puanı ve 1 lvl kaybetceksin ama Aasimar tam oturcaktır.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

multı class olacak san human ol hatta sana tavsıye ılk lvl da fighter al featlerden feat begen[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan
Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan
Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini
Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın
Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!??
FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!!
Sosyal ağlarda paylaş

üstteki mesaj bana ait bu arada, adamdan çıkmayı unutmuşum:)
bu arada lg olmayan paladinler de var ilgileniyorsan, kitabı bulursam ayrıntılı bilgi verebilirim.[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kaleidoscopic, 18 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
üstteki mesaj bana ait bu arada, adamdan çıkmayı unutmuşum:)
bu arada lg olmayan paladinler de var ilgileniyorsan, kitabı bulursam ayrıntılı bilgi verebilirim.

:)[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 18 Haziran 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eğer düşünebildiğim kadar konuşabilsem ve konuşabildiğim kadar yazabilsem hayat çok daha güzel olurdu:)
:utaniem:[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında Tieflingden mage Aasimar'dan ranger yapmış bir adam olarak konuşuyorum ikisi de PP oyucular içindir RP yapmak istiyorsan human bir numara derim. Bu arada DM'inize çok bulaşmayın onlarda insan değil mi??? Değil mi?!?!!? Peki değiller bulaşın!???!?!!

(suvari kılıcı sağlığa zararlıymış)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...