Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 tev, türk eğitim vakfı. kurumsal renkler yok, keyfi. herşeye açıktır, atın dökün, küsün. [signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ilki gayet basarılı seçilememesine üzüldüm[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konsept kavram çok hoş. Logo olarak da sanırım 3 seçenek sunmuşsun, ilki güzel.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sonuçlar açıklanmasına rağmen kazanan da kim bilemiyoruz ... sadece isimler var.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 iiiiiireeeeeeeenç. ama beğendim haha =P.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ? sen mod olmuştun en son dimi?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Gimli, 20 Haziran 2005 01:16 tarihinde demiş ki: ? sen mod olmuştun en son dimi? hehe :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ben ikincisini beyendim. Sağ üst köşedeki..Bence iyi bir iş çıkarmışsın. Tebrik ederim.. Bu yarışmalara katılman için ne gibi şartlar gerekiyor? Bilgi verirsen sevinirim. :)[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bu yarışmaların bir standartı yok aslında, hepsi kendine göre şekil alabiliyor. Misal şu an hazırlandığım, sadece bizim fakülteye (taşkışla-itü) açık bir yarışma. Ama tev, tüm öğrencilere açık bir yarışmaydı (lisans üstü de dahildi sanırım). Gelecek ay katılmayı planladığım başka bir yarışma ise, herkese açık. Daha çok posterleri asılıyor bu yarışmaların, ben oradan öğreniyorum, güzel sanatlar ya da mimarlık fakütelerinde rastlayabilirsin bu posterlere.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yanlis anlama 3ude guzel ama senin gibi bir adamdan daha siradisi seyler beklerdim. sandalye dizayn ettigin gibi dizayn et sunlari:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 özellikle text logolar üzerine hiç yorum yapamıyorum ama 1-2 gayet güzel . onun dışında teknik bişey söliyemiyorum işte. text düşmanıyım :) seçilmemesi kötü olmuş . özellikle 2[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: kabataslak, 20 Haziran 2005 04:09 tarihinde demiş ki: Ben ikincisini beyendim. Sağ üst köşedeki..Bence iyi bir iş çıkarmışsın. Tebrik ederim.. Bu yarışmalara katılman için ne gibi şartlar gerekiyor? Bilgi verirsen sevinirim. :) herif direk ayak uydurmuş patiye imzalar fln...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 arkadaşsınız filan galiba...[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 swoosh'un modasi baya once gecti, ondan secmemis olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 swoosh?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 http://images.google.com/images?q=swoosh&hl=en&lr= http://dictionary.reference.com/search?q=swoosh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yorumlar için teşekkürler. Aslında ben formu, "swoosh"dan degil de (ki varlığından haberdar değildim. Matematik grafiklerinden (doğru grafikleri x y; ya da fizikdeki hız grafikleri) yararlanarak çıkarmıştım. (hani ikinci dereceden doğru grafikleri gibi). yükselmek diyince, ağaç dalları, merdiven falan gibi yerlere gitmiştim, en son bunu uygun görmüştüm. belli ki bilinç altına yerleşmiş.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 swoosh mantığından haberdar olmamak olmaz. dünyada en çok kullanılan corporate görsel öğesidir kendisi. yani söylemekten utanıyorum yaptığım her işte bi tane böyle vuççik(swoosh)li yaparım. onu beğenecek olan onu beğenir. şaşmaz yani. :)[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: dominic, 20 Haziran 2005 15:47 tarihinde demiş ki: swoosh'un modasi baya once gecti, ondan secmemis olabilirler. o moda geçmiyo geçemiyo dominicim leetranom.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 logo gibi bir iletisim grafigi yapiyorsan niyeti sub text degil de grafigin kendisi belirtmeli. yani, matematiksel bir formule dayandigini anlatmak istiyorsan bunu altina yazmak yerine gorsel icerikte belirtmen gerek. bunu belirtmezsen iste swoosh'dan oteye gecemiyor. bir de boyle swoosh kullandiktan sonra serifli bir font kullanmak buyuk hata olmus. cunku serif ister istemez grafik icinde belirli bir donemi ve bir iddayi hatta isi abartirsak bir sosyal gorusu ifade ediyor. Oraya swoosh'u koyduktan sonra daha sans serif, roman, hatta mono bir font kullanman daha mantikli olurdu. horus, boyle bir terbiyesizligi senden beklerdim zaten. -dom 'editlemeden duramiyorum' inic. [Bu mesaj dominic tarafından 20 Haziran 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 aslında öyle bir endişem yokdu, yani insanlar matematiksel bir formule dayandığını anlasınlar diye. kriterim sokaktaki adam bakınca, "aaa, yükselen insan" diyebilsin. Test ettim, öyle idi. Mono bir tarza gitmedim çünkü, grafik eleman ile, text'in bir alış verişi olsun istedim. aynı kıvamda olsunlar, kopuk olmasınlar dedim. (bu arada su an işteyim ama eve gidince ilk tasarımını koyarım orada gayet bold, bir font idi; sonradan değiştirdim)[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bir mono tarz derken neyi kastettin onu biraz acarsan sevinirim, cunku buyuk ihtimalle baska seylerden bahsediyoruz gibi geldi? sunu da soylemeden edemiyorum ki konsept resmini gostermeden kimse 'aa yukselen insan' desin, hatta 140% eminim ki bunu bir cok kisi i-tev, itev veya tevi diye okur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 tarzimla ellesmeyin.[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 itev diil de ikincisini ben tey diye okudum. teyy tey.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hatta halay grubu logosuymus bu dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar