Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapay Deri

-007-

Öne çıkan mesajlar

Haber sıkışşş olabilir. Foto daha sıkışşş bi şeyden alınmış olabilr. real doll falan gibi bişi.... Hmmm?
Böyle bir olay ykotur demiyorum (üstünde senelerden beri çalışıyolar sonuçta) ama haber yeni bir şeymiş gibi vermiş ve daha çok boşluk doldurmaya yarayan magazinsel bir habermiş gibi geldi

(Amma Kastım derdimi anlatmak için)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

artık yanlışlıkla robotlara da aşık olurlar[signature][hline]
In a soil thick with snails and rich grease
I've longed to dig myself a good deep grave
There to stretch my old bones at ease
And sleep in oblivion...

[Bu mesaj harvester tarafından 20 Haziran 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black-ice, 20 Haziran 2005 21:51 tarihinde demiş ki:
yahu fotoğrafın zaten yapay derinin resmi olmadıgını bizde biliyoruz.
adamlar kore imajını vermek için koymuşlar yada 10 saniyeliğine insanlar keklensin diye.

[Bu mesaj -007- tarafından 20 Haziran 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zaman makinesi yok yada bizim bildigimiz gibi deil simdi geleckte zaman makinasini icat edilseydi gelecekten bizim zamanimiza gelecetekiler gelmez miydi?[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.

KO
-----
Name:Anelor
Clan:Immortal_Spawns
Class:Assasin
Lvl:4x
Np:600
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trgdy, 20 Haziran 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
haber gercekten var ben gazetede gormustum

Eheh gazetede olması doğru olduğu anlamına gelmez. Onlar her gün kansere 5000 çözüm, AIDS e aşı buluyorlar.. Ama pek bi işe yaramıyo sanki..
Dediğim gibi yapay deri geliştirme olayı var. Ama yeni bir şey değil. Haberin sunuluş biçimi yanlış. Foto uzakdoğuluların Real Doll benzeri bir şirketinin ürünü olsa gerek. Ayrıca haber içerik olarak tatmin edici değil. Proje ne zaman başladı ödenek aldımı. Hangi kol bunun için çalışıyor vs.... Bunlar olsa kesin doğru derdim
Dediğim gibi daha çok boşluk dolsun diye yapılmış bir habere benziyor. Arada haber ajansları böyle haberleri geçerler Maksat dikkat çeksin (Projenin 5-6 sene önce başlamış olması lazım.Eski proje yani)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız

[Bu mesaj dasaaa tarafından 20 Haziran 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-007-, 20 Haziran 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
hatırladığım kadarıyla geçen sene tv de 1 fuarın görüntüleri vardı bu tip kızlardan oluşan

O görüntüler büyük ihtimal REAL DOLL Robot değil. Bi kaç tane yüz mimiği yapan robot var ama yüzlerinde yapay deri denilebilcek herhangi bir madde yok. Sanırım silikon bile değil. O kadar adi. Ve sadece verilen mimikleri yapabliyor. Yani o robot değil real doll[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...