Qui Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Şu anda kullanmakta olduğumuz "bütün server duyuruları buraya", "bütün karakter duyuruları şuraya" şeklindeki başlıkların kullanabilirliğinin oldukça sınırlı olduğunu düşündüğümüzden, Blizzard'ın resmi forumlarında olduğu gibi her realm için sticky olmayan başlıklar açmaya karar verdik. Bu başlıkları da, okumakta olduğunuz başlık içine koyarak ulaşılabilirliğini sağlayacağız. Bu başlıkların altında, realm ile ilgili olması kaydı ile herhangi bir şeyi tartışabilirsiniz. Temel olarak hedefimiz karakter duyurularını, sadece o realm'ı ilgilendiren ve üzerine fazla tartışma yapılmayacak olan duyuruları, alım satım duyurularını içeren realm başlıkları yaratmak. Aktif Başlıklar: Agamaggan Aggramar Al'Akir Arathor Argent Dawn Aszune Azjol-Nerub Balnazzar Bladefist Bloodfeather Bloodhoof Bloodscalp Burning Blade Burning Legion Crushridge Daggerspine Darksorrow Deathwing Defias Brotherhood Dentarg Doomhammer Draenor Dragonblight Dragonmaw Dunemaul Earthen Ring Emerald Dream Executus Frostwhisper Genjuros Haumarush Hellscream Kor'gall Khadgar Laughing Skull Lightning's Blade Magtheridon Moonglade Neptulon Nordrassil Ragnaros Ravencrest Runetotem Shadow Moon Shadowsong Shattered Hand Silvermoon Skullcrusher Spinebreaker Stormrage Stormreaver Stormscale Sunstrider Sylvanas Terenas The Maelstrom The Venture Co. Thunderhorn Turalyon Twilight's Hammer Twisting Nether Vashj Warsong Zenedar US - Burning Legion US - Illidan US - Warsong Eğer bu listede oynadığınız realm yok ise kendiniz başlık açabilirsiniz. Bunun için listedeki diğer örnek başlıklara göz atarsanız tek bir formatı oturtma imkanımız olur. Başlığı açtıktan sonra bana mesaj atarsanız yukarıdaki listeye en kısa zamanda eklenir. Bu yeniliği getiriyor olmamız, yanında bir takım sınırlamaları da getirmeyi gerektiriyor elbette. Bir tarafta Warsong başlığı dururken, yeni bir "ben warsong'da oynuyorum" başlığı görür isek elbette bazı moderasyon haklarımızı kullanmak zorunda kalacağız. Realm başlıkları burada tartışılıyor. Fikirlerinizi beli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 güzel lakin linklerin hiç biri çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 linklerdeki "view.php" kısmındaki "view"ı "konu" olarak değiştirip girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Bladefiste nie girilmiyo Bladefist nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Neiloth sen nerdesin abicim ya ? Ben Bronitax... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ya ben bıraktım yazın baslıcam tekrar.Irocaslarla tanıstıgım hafta dersler nedenıyle bıraktım.The Last Wipe deydim bıraktktan sonra kapanmıs.Tekrar baslıcam yakın bı zamanda arastırma yapıyorum iste ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Spinebreaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Turalyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar