TheKing Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 millet hadi bakalım bırazda cadde uzerınde bildigimiz yerleri paylasalım..duyduguma gore cok sahane yerler warmıs..[signature][hline]
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 şampiyonluktan şampiyonluğa gidiyorum vallahi bağdat caddesine yani çok sık gidiyoruz,ama yer mekan pek bilmem de tam bir festival alanına dönüyor şampiyonluklarda pfff yer gök inliyor[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
TheKing Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 tabiki soyle erkek/kız arkadaslarımızla takılabılecegımız guzel mekanlar arıyorum...[signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma... kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir.
riglous Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Chicken Last Stop[signature][hline]Tulahr
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 eğer karşıda bile oturuyorsan mekan olarak beyoğlu gibisi yok derim.ama hani param çok,cebimde fazlalık yapıyo fln diyosan dolaş bul orda her yer öyle.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Cadde ye yakın oturan biri olarak; Git gör baba, takıl kafana göre. Deneye deneye bulursun kendine göre güzel bi yerler. Yalnız cebinde paran olsun. Eğer Kadıköy ve çevresinde oturuyor ve yeni taşınmış yer yön bilmiyor isen Bağdat değil Altıyol (boğa heykeli var ya oraları) Bağdat'a nazaran daha uygun olacaktır (maliyet azalırken IQ yüzdesi artacak) Ha bi de yaş kaç? Kız etkileme amaçlı bir gezi mi? Yoksa (ayıp değil :P ) tikky'lik var da mekan gezmesi mi? vs. amacını açıklarsan patiler daha yardımcı olacaklardır. Yoksa Bağdat ta yer çooook.....[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
mutos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 carsı nın onundeki duvarlar.gencligimin gectigi yerler :))[signature][hline]icq ¶ msn
helena Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 akvaryum nargile için hoş bir mekandır bugün 6,5 saat oturduk mesela =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
555 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 biraz pahalı bi yer sanki..[signature][hline]la petite ezique
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 cadde üstü olmasa da suadiye de movieplex var, işe yarar bir mekandır.(sinema)[signature][hline]comand falied
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Barlar sokagında Marakeş var otur ıste :) ne bılıyım yerfıstıgı war fıstıkları cok guzeldir :=)[signature][hline]The Night is Long The Music is Strong The DJ is Here..!!
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yer fıstığı,havelka gibi mekanlar güzel ye iç eğlen ne istersen yap
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bak yemekleri en iyiler old english planet kirinti midpoint oturunca zevk alacagin yer old english orta iyiyse planet bunun disinda polnez ve chicken last stop iyidir.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
helena Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 pinocho' nun pizzalarını tavsiye edebilirim, pizza hutın sıradanlığından sıkıldıysanız şayet. her türlü pizza bulabilirsiniz.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
mutos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: arcane, 14 Haziran 2005 20:41 tarihinde demiş ki: cadde üstü olmasa da suadiye de movieplex var, işe yarar bir mekandır.(sinema) oraları da saymasak cadde cadde mi olur :) airetten barlar sokaıı[signature][hline]icq ¶ msn
duende Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ablamın zoruyla gittigim 1-2 yervar kırıntı guzeldi[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight
KuolemanN Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 barlar sokagını sor gosterirler aksam 7 den sonra canlanır oralar bunun disinda yemek yiyecek yerlerden fridays mc d. burger the marmara divan kristal vsvs bi cok yer var kız arkadasinla gezmek icin ideal fakat bol bi pantolon alman lazim malum ya elin cebinden cikmayacak :([signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir
micha Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Havelka diyorum ben. Gerci orasıda caddebostan oluyor.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalarYeah!
Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yemek ıcın en ıyı yerler kırıntı ve mıdpoınt.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: helena, 15 Haziran 2005 09:51 tarihinde demiş ki: pinocho' nun pizzalarını tavsiye edebilirim, pizza hutın sıradanlığından sıkıldıysanız şayet. her türlü pizza bulabilirsiniz. [signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Öne çıkan mesajlar