Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bagdat caddesi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şampiyonluktan şampiyonluğa gidiyorum vallahi bağdat caddesine yani çok sık gidiyoruz,ama yer mekan pek bilmem de tam bir festival alanına dönüyor şampiyonluklarda pfff yer gök inliyor[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
tabiki soyle erkek/kız arkadaslarımızla takılabılecegımız guzel mekanlar arıyorum...[signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma...

kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir.
Mesaj tarihi:
eğer karşıda bile oturuyorsan mekan olarak beyoğlu gibisi yok derim.ama hani param çok,cebimde fazlalık yapıyo fln diyosan dolaş bul orda her yer öyle.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
Cadde ye yakın oturan biri olarak; Git gör baba, takıl kafana göre. Deneye deneye bulursun kendine göre güzel bi yerler. Yalnız cebinde paran olsun.
Eğer Kadıköy ve çevresinde oturuyor ve yeni taşınmış yer yön bilmiyor isen Bağdat değil Altıyol (boğa heykeli var ya oraları) Bağdat'a nazaran daha uygun olacaktır (maliyet azalırken IQ yüzdesi artacak)

Ha bi de yaş kaç? Kız etkileme amaçlı bir gezi mi? Yoksa (ayıp değil :P ) tikky'lik var da mekan gezmesi mi? vs. amacını açıklarsan patiler daha yardımcı olacaklardır.

Yoksa Bağdat ta yer çooook.....[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Mesaj tarihi:
akvaryum nargile için hoş bir mekandır

bugün 6,5 saat oturduk mesela =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
bak yemekleri en iyiler

old english

planet

kirinti

midpoint

oturunca zevk alacagin yer

old english orta iyiyse planet

bunun disinda polnez ve chicken last stop iyidir.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
pinocho' nun pizzalarını tavsiye edebilirim, pizza hutın sıradanlığından sıkıldıysanız şayet.

her türlü pizza bulabilirsiniz.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 14 Haziran 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
cadde üstü olmasa da suadiye de movieplex var, işe yarar bir mekandır.(sinema)

oraları da saymasak cadde cadde mi olur :)

airetten barlar sokaıı[signature][hline]icqmsn
Mesaj tarihi:
barlar sokagını sor gosterirler aksam 7 den sonra canlanır oralar bunun disinda yemek yiyecek yerlerden fridays mc d. burger the marmara divan kristal vsvs bi cok yer var kız arkadasinla gezmek icin ideal fakat bol bi pantolon alman lazim malum ya elin cebinden cikmayacak :([signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir
Mesaj tarihi:
Havelka diyorum ben. Gerci orasıda caddebostan oluyor.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba.
Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalarYeah!
Mesaj tarihi:
yemek ıcın en ıyı yerler kırıntı ve mıdpoınt.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Mesaj tarihi:
said:
helena, 15 Haziran 2005 09:51 tarihinde demiş ki:
pinocho' nun pizzalarını tavsiye edebilirim, pizza hutın sıradanlığından sıkıldıysanız şayet.

her türlü pizza bulabilirsiniz.
[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
  • Yeni Oluştur...