Syman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Khowir forest(bole bir ismi vardı) Arena champion badgesi için bir suru gorevler aldım ve arena da arena lideri wookie ile karsılastım.Yolladığı yaratıkları oldurdum ama arena liderin canı yarıya indiinde "oldur" veya "yasamini baisla" turu iki soru cikti.Yanlıslıkla ben adamı oldurdum ve chief kerritamba ya donduumde bana arena champion badgesi falan vermedi onun yerine bir gorev yaptırdı ama o gorevden sonra hic konusmadi benle ve badge yi alamadım doal olarak.Badge yi almak icin ne yapmam lazım... uzun oldu ama onemli bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Heh , sen gene şanslısın. Ben ilk girdiğim zaman acil işim çıktığı için dövüşmeden çıkmıştım. Şimdi içeri almıyo , grupla girince de Wirartu çıkmıyo. Ticket falan attım ama yapabiliceğimiz yok diye mesaj geldi.[signature][hline]Deno O'Connor - Eclipse - FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 allakhazam Çok über bi silah olmasada bunu alabilirsin şampiyonu öldürdüün için[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 oldurmeseydin daha yalan bi silah alirdin merak etme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar