Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

böyle bi durumda?

Selmion

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bugün otobüste gidiodum yanıma bi kız oturdu.güzel de bi kız.o oturduktan sonra fark ettim ki otobüste baya bi boş yer war ama geldi yanıma oturdu.içimden bi güldüysem de belli etmedim
nese biraz daha gittik ben kızı kesmeye başladım.bi ara çaktırmadan gördüm o da beni kesti flm.
nese sonra biraz daha dvm etti yol bu böle sıkılmış ayaklarına yattı ofladı pufladı ayaklarını flm salladı saatine baktı
sonra yol bitti indik
böle bi durumda napılır nası tanışılır ne denir nası denir yardım plz
Sosyal ağlarda paylaş

yolda tanışcaktın kızla indikten sonra nie sorarsın =))

Bi daha olması durumunda saat fln sor. İsim fln muabbete girersin.
Sonra bi yerlerde oturursunuz..
Sonra kız akşam seni kahve içmeye çağırır...

sonra..sonra..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
Sosyal ağlarda paylaş

ulan bi merhaba diyemiyosunuz be...
korkuyosunuz reddedilmekten sanki hiç reddilecek cesareti kendinizde toplamışsınız gibi.
ulan siz benim kardeşim olcaktınız ki sizi günde 2 posta dövecektim :)
şaka bi yana merhaba nası gidiyo gibi bir kelime yeterli olur muhabbet başlatmaya.
sonra nerede ineceksin dersin, ineceği yerden 2 durak önce telefon alırsın sonra o iner gider akşamda ararsın....[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News| Blog
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

bak ben yapamıyorum ama akıl veriyom
sanki ucunda ölüm mü var terslerse seni ?
altı üstü bi kız boş ver de meraba felan takıl işte
sanane dersede çak tokadı :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selmion, 20 Haziran 2005 14:23 tarihinde demiş ki:
abi bilmiom öle damdan düşer gibi??
bi de sanane derse ben bütün yol orda amele amele kalcam böhühhü die

o otobüste seni bi daha kim tanıcak ?[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News| Blog
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

İlk önce bu durum için şu an okuduğum yazıdan bir örnek vericem.

Yazı bu

Alıntı :

İngilizce :

People in France have a phrase: "Spirit of the Stairway." In French: Esprit de l'escalier. It means that moment when you find the answer, but it's too late. Say you're at a party and someone insults you. You have to say something. So under pressure, with everybody watching, you say something lame. But the moment you leave the party…

As you start down the stairway, then -- magic. You come up with the perfect thing you should've said. The perfect crippling put-down.

That's the Spirit of the Stairway.

Sir'ün çevirdiği türkçesinden alıntı :

Fransızların bir deyimi vardır, "Merdivenin ruhu". Fransızca: Esprit de L'escalier. Cevabı bulmak ama çok geç kalmış olmak anlamına gelir. Diyelim ki bir partidesin ve birisi seni aşağlıyor. Birşey söylemen gerekiyor. Böylece stres altında, herkes izlerken, salakça birşey söylüyosun. Ama partiyi terkettiğin anda, merdivenlerden aşağı inerken, tam o anda-sihir. Söylemen gereken mükemmel laf aklına gelir. Mükemmel laf oturtma.

İşte o merdivenin ruhudur.

----

İşte bu tip durumlarda aynı buna benzer. Tam herşey bitmişken aklına gelir, keşke şoyle deseydim falan..

----

Konuya gelirsek, ciidi şekilde çekineceğin bir durum yok. Bir kere şunu düşün, eğer kız'ın senin yanına oturma nedenini çözebildiysen, o elektriği aldığından eminsen ciddi şekilde çekineceğin bir şey yok..

Empati kur.
Sen otobüse biniyorsun, bir kız oturuyor oldukça hoş.. (seni de hoş çocuk yaptım bu arada, kıyağımı unutma)
Gidiyosun yanına oturuyorsun. Kızın senle nasıl konuştuğu umrunda olur mu? Saçmalaması falan. Zaten hoşlanmışsın, umrunda olmaz.. (Tabii Hebele Hübele dat duut, felan yapmassan, o konuda da sana güveniyorum :) )

Yani şunu demeye çalışıyorum. Herhalde kız, "dur bakalım bu çocukta tip var(iki oldu), bakalım konuşması nasıl" diye yanına oturmamıştır. Yani bariz şekilde saçmalamadığın sürece sorun olmaz..

Ha muhabbeti nasıl açardım diyorsan halen, binbir çeşit yöntem var..
En olmadı, şey dersin. (gerçi bu otobüste falan olmaz da yine aklında bulunsun bar/mar gibi bir ortamda topu direkt karşı tarafa atmaya yarar.)
"Merhaba, bu tip durumlarda konuşmayı beceremem, siz başlasanız önce?)
Veya ne biliim durumu bilsem belki çeşitlendirirdim. Elinde tuttuğu birşeyden muhabbeti açabilirsin.
Mesela dershane çantası. Mef'de okuyo diyelim.

"Merhaba, Mef'te mi okuyorsun. Ben de o dershaneyi düşünüyordum, fakat çok kalabalık, çalışkan olmayan öğrencilerle pek ilgilenmiyorlarmış diye durdum. Sence nasıl?"

Veya elinde kosla oxi action mı var ?
Neyse geçelim bu muhabbeti..

Veyahut, ne bileyim üstünde bulunan elinde tuttuğu her hangi bir şeyden kolayca muhabbet açabilirsin. EN kolayı budur.

"Ama şunu unutma, hiç bir zaman iltifat yok yeni tanıştığın bir kıza. Benim deneyimlerim hep bunu gösterdi. Maalesef bizim kızlarımız bi kaç iltifatta hemen değişebiliyor.

Yani, "sizin gibi güzel bir bayanın yanıma oturması benim için büyük bir şeref."(çüş tabii Dünya'daki hiç bir bayana ilk tanışmada denmezde, uç bir örnek verdim ki, anlayasın diye)

İltifatların her zaman değeri olmalı. Az ama söyledin mi 3 gün aklından çıkmayacak iltifatlar olmalı. Yoksa her daim güzelsin dedikten sonra bir anlamı kalmıyor.

Neyse nereden nereye geldik, kısacası iltifat içeren cümleler kurmamaya özen göster.

Olay daha ayrıntılı olsaydı belki daha çok şey anlatabilirdim ama sadece bir kızdan başka hiç bir şey bilmiyorum..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selmion, 20 Haziran 2005 14:23 tarihinde demiş ki:
abi bilmiom öle damdan düşer gibi??
bi de sanane derse ben bütün yol orda amele amele kalcam böhühhü die

Sana sormamışltım ki felan dersin. Bu tip durumlarda sıyrılcak çok durum var.

Veya cesaretin varsa (ki bunu ben yaptım, ama ciddi sinirlenmen lazım bu gazı alman için, yapmak istediğim başka zaman oldu yapamadım), sanane dedikten sonra,
"Pardon hanımefendi yanlış anladınız galiba, (sıyrılcak felan zannediyo burada, mors ettim rahatlığı seziliyo bu cümleyi söylerken suratında, ama cümlenin gerisi dağıtıyo tabii) size sormadım, genelde yanıma aptal birisi geldiğinde içimden bu tip sorular çıkar. Gayri ihtiyari..
Sorun sizin aptallığınızda değil, bende..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Sosyal ağlarda paylaş

cem yılmaz'ın gora sında vardı ya kıza sorduğu ,müthiş soru, onu sor :::
"merhaba...okuyo musunuz ? kaçıncı sınıf ? " hahaha[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selmion, 20 Haziran 2005 14:54 tarihinde demiş ki:
ya bi de şöle bi durum oldu ben incektim böle kız ısrarla ayaklarını çekmedi suratına baktım sırıttı böle sonra çekti ayaklarını geçtim ben de
zati şimdi çok pişmanım da keşke bi melaba deseydim ya :(

iyi ki dememişsin..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Sosyal ağlarda paylaş

bırakın yaa sokakta bunlar gibi binlercesi var. biraz sicak kanlı olup merhaba diyip hemen bir konu acın.

bikeresinde kıza anket doldurtmustum. ve çok güzel gelişmişti. fakat telefonunu istemedim o da ben istemiyince vermedi. isteseydim alacagıma da emindim.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği
Uye No : 00000000001

Chaos Tasarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
somebody, 20 Haziran 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
yani sen de var ya...kız kucağına otursa sen kaldıracan... :D

+1
bi meraba desen ya en fazla cevap vermez kafasını çevirir sende birdaha bişi demezsin durağa gelincede inersin olur biter
baktın yüz veriyo ne var ne yok havalar ısındı vs başla muhabbete
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...