Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU Serverlarında Türklerin Yoğun Olarak Girdiği ve Önerilen Serverlar Burada....

Eno

Öne çıkan mesajlar

said:
odium, 14 Şubat 2005 05:57 tarihinde demiş ki:
said:
MeTh, 13 Şubat 2005 19:10 tarihinde demiş ki:
ya 586 kişi diyor çıldırıcam

Ben size bişey söyliyim herken serverlar için 1 haftaya düzelir 1 haftaya düzelir diyor neden böyle bir varsayımda bulunuluyor çünkü oyundaki acemi arkadaşlar 1 haftaya kalmaz sıra beklemekten sıkılır başka serverlara geçer server rahatlar diye.

Fakat ben kimle konuştuysam oyunda danimarkalası isveçlisi ugandalısı hepsi 1haftaya düzelir diyo şimdi herkes 1 haftaya düzelir değiştirmeye gerek yok derse server nasıl düzelicek gibi acayip bi soru soruyorum...

Düzelicek olmasının sebebi ;
- oyun daha yeni çıktı, 1 hafta sonra herkes bu kadar fazla oynamacayak

Blizzardın serverı limitleyip sıra koymasının sebebi
- Zaten kalabalık olan bi serverın dahada kalabalık olmasını ve herkesin aynı serverlarda toplanmasını istemiyorlar.
- Oyunda herkes aynı bölgelere toplanmış durumda. Ashanvale, Duskwood, Westfall vs gibi yerler aşırı dolu. Ama blasted lands, plaguelands gibi onlarca alanda şu anda 1 kişi bile yok.

arkadaşım plaguelands ıcın zaten kımsenın level ı yetmez
Sosyal ağlarda paylaş

Az once BL de karakter yaratayim dedim 700 ki$i sira vardi 94 dk bekletecekti. SOnra du$tum. Bikere daha deneyeyim dedim. 4dk bekleticekti busefer tam girecekken buseferde serverlar down oldu. Hay ben boyle $ansin diyip kapadim :([signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

bugün burning legion a girdim ilk başta bende de 94 dakika fln dedi ama herkes tabi sıra beklemiyo çıkıyo sırayı görünce fln sonra 7-8 dk kada sıra geldi bana...Ben de sıra gelene kadar nette takıldım öle sorun olmadı yani.Ama harbi latency ler biraz yüksek çünkü 10 mbit internet war bende yine de latency 140 dan aşağı inmedi hatta bazen 250 lerde fln dolaşıyo.Şimdi diceksin ona şükret e siz de haklısınız bunu bulamayanlar da war amin :D
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar musadenizle birsey sormak istiyorum, esasen worldofwarcraft.com da arastırma yaptım ancak deneyimli arkadasların daha fazla yardımı dokunacagına inandıgım icin buraya yazıyorum.

Ben us open beta da oynamıstım ve eger yanlıs hatırlamıyorsam, normal bir serverda oynamıstım
bir gun, stormwind i gectikten sonra bir kopru vardı, o kopruyu gecipte, tarlaların oralarda(kusura bakmayın hatırlayamadım ismini o bolgenin) gezerken bir orc player tarafından saldırıya ugramıstım. Hatta dev harvest robotları geziniyor o tarlalarda, ve oralarda bir de kasaba var, savastan cıkmıs bir yer, kule falan var orada.

Simdi;

bu sunucu normal di, yani pvp degildi, bilgi tazelemek icin WoW un web sitesine baktıgımda, boyle bir durumun ancak PVP serverinda olabilecegi gibi bir izlenime kapıldım. Ve kuskuya dustum acaba o zamanda PVP serverindamıydım diye.

Size sormak istedigim, normal serverlarda da factionlar arası PVP mumkunmu? Yani ben normal serverda, dag bayır dolasırken , bir ORC player gelip, ANİDEN, bana saldırabilirmi?

yoksa level 8 olan char ımı bi kenara bırakıp , Burning legion a mı geceyim.

Cok tesekkurler.

[Bu mesaj SethValor tarafından 17 Şubat 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında ben , belli bolgelerde serbest pvp olmasını tercih ediyorum. O zaman cok sevinmistim , hatta adam caktırmadan arkamdan yaklasmıs, bende daga bayıra bakıyorum yaw ne guzel memleket diye, bi ses duydum, hohohaahargg diye bi gulme ses, arkama bi dondum, hödööö diye bir orc, gercekten bir an irkildim. adam daldi tabi bana, hafiften gidiyordum ki, benim bagırmamı duyan aliance playerler, kosarak kuleden geldi, tabi sayı fazlalıgını goren orc player arazi oldu, biraz kovaladık ama scout(yada ranger di galiba) oldugundan uzaklasmayı basardı, hatta bide kurt vardı pet olarak yanında. bu tarz pvp yi seviyorum ama , normal pvp serverlerda potansiyel bir av olmak hosuma gitmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında orası aliance bolgesi degildi, battle gorunds du galiba, ama bende pvp enabled degildi kesinlikle, einim ondan. O bolgede serbest ti galiba pvp , yoksa adam bana saldiramazdı zaten.

O bolgeyi bilen vardir mutlaka. boyle harabe bir kasaba falan vardı, hah!! Hatırladım, stormwind den oraya gryphon la ucabiliyorsun. Boyle hafifi yıkıntı bir kale orası, kasabası falan yıkıntı durumda. iste o kuleye cok yakındı orc playerin saldırdıgı yer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...