Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU Serverlarında Türklerin Yoğun Olarak Girdiği ve Önerilen Serverlar Burada....

Eno

Öne çıkan mesajlar

agam buyuksun onunde saygiyla egiliyorum affet bi yanlisim olduysa ben körüm agam forum nedir bilmem 2002 den beri paticik-pepelekte bulunmadim ilk defa geliyorum okumayi da yeni ogrendim zaten ühühü

isin espirisi bi yana sanane kardesim senle ayni oyunu almadim mi?istedigim yerde oynarim alal cattik ya :)merak etme ben post kasan biri degilim sole post lar atmam

dogru..evet..oledir..:)..:D falan vs... yazdim mi uzun yaziyorum uzun yazacak bi konu goremedim o konu da zatentartisilacak konu da olmadi ki :) qui alltan 4. server dedi sora server acilinca B.Legion dedi herkes tamam diyip atladi serverlara..olay secim meselesi degil bazi aciklama istemistim ama yukarda yazdigima bakarsan yetkili birisinden demisim sen yetkili misin? hayır..o yuzden burda muhattabim sen degilsin hade kendine baska ugras bul agacım :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
atahan, 13 Şubat 2005 17:59 tarihinde demiş ki:
bi server da iki acc açabiliyormuyuz???

2 acc demişin sanırım 2 char dicektin 2 acc için zati 2 key lazım.
2 keyin varsa 2 char acarsın aynı serverda.Tek keyle birden fazla horde veya alliance acabilirsin.1 horde 1 alliance acamazsın[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya 586 kişi diyor çıldırıcam

Ben size bişey söyliyim herken serverlar için 1 haftaya düzelir 1 haftaya düzelir diyor neden böyle bir varsayımda bulunuluyor çünkü oyundaki acemi arkadaşlar 1 haftaya kalmaz sıra beklemekten sıkılır başka serverlara geçer server rahatlar diye.

Fakat ben kimle konuştuysam oyunda danimarkalası isveçlisi ugandalısı hepsi 1haftaya düzelir diyo şimdi herkes 1 haftaya düzelir değiştirmeye gerek yok derse server nasıl düzelicek gibi acayip bi soru soruyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeTh, 13 Şubat 2005 19:10 tarihinde demiş ki:

Ben size bişey söyliyim herken serverlar için 1 haftaya düzelir 1 haftaya düzelir diyor neden böyle bir varsayımda bulunuluyor çünkü oyundaki acemi arkadaşlar 1 haftaya kalmaz sıra beklemekten sıkılır başka serverlara geçer server rahatlar diye.

Fakat ben kimle konuştuysam oyunda danimarkalası isveçlisi ugandalısı hepsi 1haftaya düzelir diyo şimdi herkes 1 haftaya düzelir değiştirmeye gerek yok derse server nasıl düzelicek gibi acayip bi soru soruyorum...

US beta, US release, EU beta, Kore beta böyle oldu.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeTh, 13 Şubat 2005 19:10 tarihinde demiş ki:

Düzelicek olmasının sebebi ;
- oyun daha yeni çıktı, 1 hafta sonra herkes bu kadar fazla oynamacayak

Blizzardın serverı limitleyip sıra koymasının sebebi
- Zaten kalabalık olan bi serverın dahada kalabalık olmasını ve herkesin aynı serverlarda toplanmasını istemiyorlar.
- Oyunda herkes aynı bölgelere toplanmış durumda. Ashanvale, Duskwood, Westfall vs gibi yerler aşırı dolu. Ama blasted lands, plaguelands gibi onlarca alanda şu anda 1 kişi bile yok.[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas
Sosyal ağlarda paylaş

Ben acikcasi sevdim bu serveri. daha dun aksam horde gudubetleri :) auberdine kapilarina kadar geldi. lvl 20-24 yirmi kisilik bir grup iyi oyuncu. tabi guardlari gecemediler ama biz disari ciktik baya zevkli savastik. dun bir bugun iki bu kadar cabuk hareketlenmesi ortaligin insanin hosuna gidiyor. haa level kasanlarin isi biraz zorlasiyor ama her daim kalabalik oldugu icin questlere grup bulmakta hic zorluk cekilmiyor. o yuzden en sagliklisi grup halinde gitmek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...