Mirage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hmm doğru Full Throttle Indiana Jones and the Fate of Atlantis Maniac Mansion 2: Day of the Tentacles ama bunların CD versiyonlarında konuşmalar var zaten.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ahah.bi zamanlar hugo vardı.Ama bildimiz su atlayan zıplayan degil. eli yuzu duzgun efendi bi bey olan hugo hatta ilk ucak dusuodu falan...ole biseydi iste :)[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 1-monkey island 2-Larry 3-İndiana Jones[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Full Throttle i unutmusum :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Out of Order.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Malach, 18 Haziran 2005 17:34 tarihinde demiş ki: said: Dwinz, 18 Haziran 2005 17:32 tarihinde demiş ki: çook eskilerden ilk oynadığım oyunlardandı... Heart Of Darkness.. şimdi bulsam tekrar bitiririm... +1 de benden.. bi +1 de benden gerçekten zamanın en iyi oyunlarındandı .Şimdi düşünüyom da ben o oyunu nası oynamışım??[signature][hline]My might cannot be matched.... Crypt Lord-Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 en güzelleri yazılmış zaten. monkey island serisi full throttle grim fandango bide eski bi oyun daha vardı hatırlayan var mı bilmiyorum, the dig vardı.Süperdi.[signature][hline]So many times it's hopeless dark and gray And other times it's hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 abe s .. diye bi oyun vardı adını hatırlıamadım ama efsane bi oyundu adventure sayılır mı bilmiyorum ama hearth of darkness tan sora en begendigim ve eglendigim oyundu arkadasla oynamıstık bazı yerlerini o bazı yerleri ben oynuyodum resmen stres sahibi yapmıstı ruyama girmisti hep gece birileri kovalıyodu o derece piskopat bi oyundu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 aslında abe serisi ve heart of darkness platform oyunları sayılmıyor mu?[signature][hline]So many times it's hopeless dark and gray And other times it's hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 deli bulmacalar vardı ikisinde de:) hod'da o derecede değildi gerçi, daha bi aksiyon ağırlıktaydı. Abe serisi, Abe's Odysee (yannış yazdım evet) ve Abe's Exoddus'tur, daha sonra konsollara abik gubik bişeyler daha çıkardılar, bilmiyorum onları nasıldır güzel midir. ama platformluktan çıkmışlardı bildiğim kadarıyla.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ya ben lşu heart of darknessı indirmeyi deniycemde hiç bişiy bilmiyorum torrent hakkında..nası etsem nası eylesem biri msnden veya pmle anlatabilirmi..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 TORRNET sistemini bilenler bana da pm atsınlar lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Torrent konuları: http://forum.paticik.com/view.php?id=105555 http://forum.paticik.com/view.php?id=46054[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar