jankis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 neler bilioz ..[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Asıl neler bilmiyorum onları sor!? :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Ynlış hatırlamıyorsam çok feci bir şekilde gidiyordu öbür tarafa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Genc osman yeniceriyi kaldirmak istemis fakat yeniceri onu cok guzel ortadan kaldirmistir.Aslinda tathtta kalsa cok sey yapabilecek ama cikar cikmaz bi hapishanede bogularak oldurulmus bi padisah....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 sadece bogulmakmi?:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 toplu tecavüz işte nesini bilmiosunuz.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 osmanlının tüm sorunlarını derlemiş toplamış, sarayda ben bunları düzelticem demiş sonuçta kendi çıkarları olanlar bi güzel yeniçerilere osmanı öldürtmüş. olay budur. genç osmanın yapmaya çalıştıklarını 2. mahmut ileride gizli bir şekilde yapacaktır..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 yok hayır padişah soyu osmanlıda kutsal sayıldığından hiç bir şekilde kanı akıtılmıyor hükümdarların boğularak ölüyor genç osman[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 öncelikle saraydaki sözü unutuyor kadına güvenmiyceksin ve bu yüzden karısı anası fln bunun düşüncelerini söylüyor çeşitli çevrelere önlem almaları için sonrada öldürülüyor ama tecavüz fln olcağını sanmıyorum sonuçta eski türklerden fln gelen kut anlayışı var tanrı tarafından seçilmiş oldukları için herşey onların bu yüzden boğularak öldürülmüş olması bana biraz daha mantıklı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 başlığın doğrusunun genç osman'ın katli olduğunu biliyorum ben mesela :))[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 mef'teki hocaya göre bu genç osman o temsili resminden farklı olarak biraz öküz gibiymiş sanırım. osmanlı soyundan birinin de kanının akıtılması diye bişey söz konusu olmadığından yeniçeriler çullanıyo buna. ama iri bişey işte geleni gideni savuruyo. sonra bişey oluyomuş hatırlamıyorum, boş anına denk geliyo. boğuyolar oracıkta.[hline]Truth does not exist, But the lies do... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Kavuğu düşüyor onu alırken boğuyorlar. Mimiş Osman oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: Mino, 01 May 2003 12:54 tarihinde demiş ki: Kavuğu düşüyor onu alırken boğuyorlar. Mimiş Osman oluyor. hahaha mimis ne demek[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Bir nevi zavallı niyetine kullanıyoruz okulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 yazik yaaaaa. ne ayip. ne serefsizlik. bi insani oldurmek. hele de bogarak. o halti yiyen kopekler su an nerede ne halt ediyorlarsa yaptiklari burunlarindan gelsin.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 unity yavaş :D kaç sene geçmiş olm üstünden naapıyosun neiheheh[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Ben tam bilmiyorum nasıl öldürüldüğünü. Tecavüz mü etmişler, boğmuşlar mı. Ya bu tecavüze gelince, ne adice ne alçakça birşeydir nasıl yaparlar bunu ya hele hele erkeklere helel hele bir padişaha nasıl yaparlar anlamıyorum.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ya beyler iki tane genç osman var hangisini diosunuz padişah olan yedikulede boğduruldu yeniçeriler kaldırdı onu ben ööle biliom o konu hakkında az bilgim var..[hline]Camelot Knight Avalon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: Karakurt, 28 May 2003 21:01 tarihinde demiş ki: Ben tam bilmiyorum nasıl öldürüldüğünü. Tecavüz mü etmişler, boğmuşlar mı. Abi öyle bi yazmışsın ki okuyunca söyle bi anlam çıkıyo; ya boğularak öldürüldü ya da tecavüzden[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Dedim ya bilmiyorum, başlıkta birtek tecavüz ve boğulmak üstünde durulmuş.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Ya benimn bildiim bu II. Mahmut'u tahta geciren ve sadrazamı olan bi eleman war adını unuttum bu vatandas II. Osmanı cok seviyor yani ask olarak deil de yannıs annamayın harbi yapacakları konusunda da umutlu fakat II. Osman bi sefer donusunde mi ne cok guvendii birine Yeniceri Ocagı'nı kaldıracagını soluyor soledii eleman da cok guvendii birine soluyor bole guvenilen elemanlardan gecen soz en sonunda yenicerilere ulasıyo ve o dediim 1 yuzyıl sora sadrazam olcak elemana da ulasıyor... Hemen harekete geciyor bir bolukle gelior saraya fakat II. Osmanı Saray merdivenlerinde bogularak olduruldugunu goruyor. Bunun ustune II. Mahmutu tahta cıkarıyor ve vs vs vs ...[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ne alakaysa GENÇ OSMAN RUllas belkide adım osman oldugundan euheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 genç osman yeniçeri ocağını kaldırmak isteyince yeniçeriler isyan çıkartıp genç osmana tecavüz edip ardından boğuyorlar. olay bu kadar[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Öldürülmeden önce hadım edildiğini duydum ben?![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashmere Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 tecacuz olayini ilk defa duydum ben... bnm bildigim sikarak testislerini patlatiyolar (dalga gecmiyorum cidden boyle duydum hatta okudum sanirim) tasaklari patlayinca ya kendi oluyodu yada boguyolardi sanirim karistiriyoda olabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar