Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

genç osmanın katliamı ?

jankis

Öne çıkan mesajlar

Asıl neler bilmiyorum onları sor!? :D[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
OwO
>Silphatos Iceheart - Locus@NBL
>Grynn Iceheart - Ethernass
>Grynn Uth Xare - Quaxis
>Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN
HLDM ver.1.0.1.6

~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ
~~
Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın...

Sosyal ağlarda paylaş

osmanlının tüm sorunlarını derlemiş toplamış, sarayda ben bunları düzelticem demiş sonuçta kendi çıkarları olanlar bi güzel yeniçerilere osmanı öldürtmüş. olay budur.

genç osmanın yapmaya çalıştıklarını 2. mahmut ileride gizli bir şekilde yapacaktır..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle saraydaki sözü unutuyor kadına güvenmiyceksin

ve bu yüzden karısı anası fln bunun düşüncelerini söylüyor çeşitli çevrelere önlem almaları için sonrada öldürülüyor

ama tecavüz fln olcağını sanmıyorum sonuçta eski türklerden fln gelen kut anlayışı var tanrı tarafından seçilmiş oldukları için herşey onların bu yüzden boğularak öldürülmüş olması bana biraz daha mantıklı geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

mef'teki hocaya göre bu genç osman o temsili resminden farklı olarak biraz öküz gibiymiş sanırım. osmanlı soyundan birinin de kanının akıtılması diye bişey söz konusu olmadığından yeniçeriler çullanıyo buna. ama iri bişey işte geleni gideni savuruyo. sonra bişey oluyomuş hatırlamıyorum, boş anına denk geliyo. boğuyolar oracıkta.[hline]Truth does not exist,
But the lies do...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
unity yavaş :D
kaç sene geçmiş olm üstünden naapıyosun neiheheh[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
-------------------------------------------
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benimn bildiim bu II. Mahmut'u tahta geciren ve sadrazamı olan bi eleman war adını unuttum bu vatandas II. Osmanı cok seviyor yani ask olarak deil de yannıs annamayın harbi yapacakları konusunda da umutlu fakat II. Osman bi sefer donusunde mi ne cok guvendii birine Yeniceri Ocagı'nı kaldıracagını soluyor soledii eleman da cok guvendii birine soluyor bole guvenilen elemanlardan gecen soz en sonunda yenicerilere ulasıyo ve o dediim 1 yuzyıl sora sadrazam olcak elemana da ulasıyor... Hemen harekete geciyor bir bolukle gelior saraya fakat II. Osmanı Saray merdivenlerinde bogularak olduruldugunu goruyor. Bunun ustune II. Mahmutu tahta cıkarıyor ve vs vs vs ...[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim."
A. Eınsteın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...