Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dünyada malt içeceğini seven tek kişi benmiyim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar şu ritmix ve diğer malt içeceklerine ben hasta oluyorum. özellikle şeftali f5 ve narlı ritmix.

ama ne zaman arklarımın yanında içmeye kalksam ıyy iğrenç, vöheyy kusturunç, öahh dehşetengiz iğreençsin gibi tepkiler alıyorum.

ya edindiğim arkadaşlarımın başkalarının zevklerine hiç saygıları yok yada harbiden bu ritmix dünyadaki benden başka herkese göre kötü bişey.
topiği içi boş ve kötü olarak görebilirsiniz ama açıkçası öğrenmek istedim.

gelelim soruma:
varmı başka malt içeceği seven??[signature][hline]- hep kel kalacaksın!!
- iki ekmek kap gel..
Mesaj tarihi:
tatlı biraya benziyo ritmix narlı aldım 2 yudum içtim çöpe attım dolu dolu bidahada almam..[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
bende bi kaç kişiden narlı ritmix vodka ile iyyi gidiyo diye duymuştum şahsen denemedim ben vodkayı sek severim ama korkma yalnız diilsin[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
u yuh ama cinle içinmiş

1/10 ölcek sidik 5/10 ölcek rom 4/10 ölcek nane likoru karıştıralım icerim cok guzel ouyo.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 18 Haziran 2005 22:32 tarihinde demiş ki:

1/10 ölcek sidik .

lol[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
f5'in elmalısı güzeldi bence. o arkadaşların bence başkalarının yorumlarını kendilerininmiş gibi söylüyordur, hatta belki aralarında hiç malt içeceği içmemiş kişiler de olabilir.

ara sıra içmek güzel oluyor, o kadar da hastası değilim.[signature][hline]Lightsaber -- a Jedi tool, and a Sith weapon.
Mesaj tarihi:
Ben seviyorum gayet ama f5 e kıl oldum çıkınca niye bilmiyorum fekat şeftalili güzel...[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Mesaj tarihi:
Ya doğru kelime iğrenç değil, gereksiz olmalı. Yani amaç nedir ? Bira gibi alkolü yok, gazoz gibi gazozla alakası yok. Amaç nedir açıklama lütfen..
Mesaj tarihi:
ehh işte kötü deil ama güzelde deil.2 milyon vermeye değmez =)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

• Admin
Mesaj tarihi:
ilk denedigimde tepkim
"öğk , bunu yapanlar hiçmi tadına bakmadı be, birde biton reklam yapıyorlar, tabi reklam da olmasa 1 tane bile satmaz.."

sonra arkadaşa da verdim iç baham dedim , içti. tepkisi:

"bune abi bunu yapan tadına bakmamış mı hiç"
ehu

para verseler içmem[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
  • Yeni Oluştur...