Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyon Orduspor

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

Orduspor a 2. lig a kategorisinde başarılar diliyoruz..umarım 2006-2007 sezonunda birinci ligde görürüz....
NOT:Eskişehir maçı şaibeli durumda ama bizim lehimize sonuçlanıcak gibi gözüküyor..
17 maçlık galibiyet serisini ile Ali Sami Yen coşkusunu bize yaşatan tüm oyunculara ve yönetime teşekkürler...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

bir Ordu'lu olarak ben de tebrik ediyorum ve bu sevinci paylaşıyorum :D

bu arada eskişehir maçının kesin kararı verildi bugün, 3-0 ordu hükmen galip ilan edildi ve şampiyonluğu kesinleşti :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

bu baslık altında usaksporumuzun sampiyonlugunu kutlamadan edemicem...
ordusporuda ayrıca 17 maç üstüste kazandıkları icin tebrik ediyoruz seneye 2.lig A kategorisinde görüsmek üzere :P[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 24 Mayıs 2005 19:29 tarihinde demiş ki:
bir Ordu'lu olarak ben de tebrik ediyorum ve bu sevinci paylaşıyorum :D

bu arada eskişehir maçının kesin kararı verildi bugün, 3-0 ordu hükmen galip ilan edildi ve şampiyonluğu kesinleşti :)

uyy uşauumm (herkez bu espiriyi yaparya bende yapamdedim) hemşerimiyuk laa?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Sosyal ağlarda paylaş

ben Orduspor bayrağı istiyorum :-) (daha önce bi konu açmıştım bunla ilgili ama ezilmiştim :))

abi artık şu spor geneldeki bayrak uygulamasını Futbol bölümüne taşıyın ya...sunucu yenilenirken bunuda elden geçirin...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ehem...
über federasyonumuz sağolsun ilhan cavcavın da "desteğiyle" takımın 6 puanını birden silme kararı almış, tabi bu durumda Asaşspor yani gençlerbirliğinin altyapısı çıkıyor A gurubuna, yukarıdaki tebrikleri sevinçleri geri kusabiliriz demek oluyor bu da ;)

ilhan cavcavla, parayla, sermayenin gücüyle mücadele edilir mi hiç?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Dersaneden eve dönüyorum mecidiyeköyde indik arkadaşlarla şişliye yürüyoruz neyse ali sami yende bir kalabalık bayraklar,atkılar anababa günü,meğerse ordusporun maçı varmış!GS maçlarında bile böyle görmemiştim orayı görmeniz lazm ağzımız açık kalsın,Arkadaşlar GSli ve onlarda benle aynı fikirdeydi(Fenerliyim ben laf atmak içn söylemiyorum)Yakışır böyle taraftara :)Başarılar..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

bende o maçtaydım :)
10 kişiydik biz babamlar amcamlar vs..bilet alırken eziliyoduk az kalsın..izdiham vardı..karaborsaya düşmüştü biletler oha dedim...

davul zurna getirmişler ordu havasında oynuyolardı süperdi...açılan dev bayrakta cabası :D süper maçtı...etraftaki ağaçlara felan tırmanmıştı dışarda kalanlar o derece doluydu :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
maç 3-0 yeniyoruz..ve maç devam etmekte...

Yönetime inat Şampiyonuz 2. Lig A Kategorisinde Allahına kadar Ordu Spor![signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur :
çocuk : ahaha düştü bu az önce
Mandoo : hade len...

yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar...
çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ?
Mandoo : ...
Sosyal ağlarda paylaş

yigidin hakkını yigide vermek lazım..helal olsun orduspora ..yanlış hatırlamıosam ligin ikinci devresindeki bütün maçlarını kazandılar..tebrikler..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Sosyal ağlarda paylaş

evet eskişehir sahaya çıkma cesaretini gösteremeyip 2-1 galipken 3-0 hükmen yenik ilan edilmişti, sonra çok baskı yaptılar ve maç yeniden oynandı hem de tarafsız sahada, bu sefer 4-0 yenilmişler, 6 oyuncusundan yoksun, moralleri sıfıra inmiş, bir çok oyuncusunun sözleşmesi bitmiş ve başka başka takımlarla anlaşmış bir takıma...

Türkiye futbol tarihinde ilk defa tescil edilmiş bir şampiyonluk iptal edildi ve şampiyon takıma yeniden maç oynatıldı

bazı şeylerin matematiği olmuyor demek ki yürek lazım bazen ;)

tebrikler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...