Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bütün sınava giren arkadaslarıma geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Sanırım bu konunun altına 2005 öss ile ilgili görüşlerimizi yazabiliriz. Hemen kendimce yazam :) Yök'e kafam girsin diyorum baska bişi demiyorum... İşin aslı çok kolaydı fakat işlemleri yavaş yaptıgımdan süre bana yetmedi ve sanırım 230 sayısal alacağım. Bununla anca JEOLOJİ mühendisliği okurum. 250 alabilecekken bunu almak çok koydu bana.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 benimde iyi geçti sayılır çok şükür, üzerimden büyük bi yük kalktı her ne kadar çalışmadıysamda.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Gecmıs olsun...Insallah dıledıgınız yerlerı kazanırsınız..[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Herkese geçmiş olsun. Bundan sonrası tüm öss zedeler için iyi geçer umarım Dark ELF[signature][hline][b]Sozlukte Villians :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 260 bekliyorum... ama istediğim yerlere yetmio :([signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ham 260 mı yetmiyor? ne istiyosun genetik flm mı :)[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ham 260 civari yaptim hatirlamadiklarimi yanlis saydim ama. Normalde 270 civari yapardim hedef 80 di ama olmadi saglik olsun :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sağlık olsun artık, bi daha ki sefere..:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Sözel kolaymıydı beyler? bana baya kolay gibi geldi. sayısalda çaktım orası kesina ama :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 kolaydi yaa ama benim daha yds var onuda kolay yapsalar buy is olcak :p[signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli eşeklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum... Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sınav vay be yorum yapılcak gibi değil berbattı kafa girilesi cinstendi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sınav kolaydı diyorlar girenler ama ne bileyim ben gelecekteki sınavımdan acayip tırsıyorum ve burada öss yi bi daha kınıyorum.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 sözel harika geçti ama matematik geometri zebani ikilisi yatırdı beni bi yerlere gidemezsem bu sene yökü bombalayacam akşam haberlerinde görürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben boşluk hissediyorum ya test mi çözsem napsam. her gün eğlen eğlen napçaz böyle =p of zaten sevinemiyorum bir türlü yanlış geçirdiysem diye paranoya yapıyorum. geçirmediysem 289 falan gelcek ham.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 süper be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 sevindim patilerin öss lerinin iyi geçmesine. benim iyi geçmedi pek ama bana iyi geçti :/[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 valla sayısal gençliği olarak yine ea m 268 say 240 söz 280 hiç solemiyorum bile..zaten belliydi sayısaldan yüksek geelceği ötekilerin ama türkçede 44te kaldım ona yanıoyorum,aptal noktalama sorusunda emin olamadım işaretleseydim 45 olacaktı....Ama mat işlemleri uzundu bu bir gerçek..[signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar