Zopik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 -Banyo sürem 30 dk kısaldı. -Saç kuturma için harcanan 10 dk artık yok. -Kafam yarım kilo hafifledi. Sonuç itibariyle daha nasıl göründüğümü pek sallamayan biri olarak güzel oldu benim için. Tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 su içtim bende. hadi hayırlısı ozaman.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 iyi yapmışsın zaten yazda geldi rahatlar işte.. oh ne güzel ferah ferah :)[signature][hline]:0) Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 öncesi sonrası resim isteriz bknz. türkçe katli [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] [Bu mesaj Lopeth tarafından 19 Haziran 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Eh yaz geldi tabii.. Yerinde bir seçim olmuş.. Bende bu aralar tekrar uzatıyorum bakalım. Sırtıma kadar gelmicek te en azından biraz daha uzun dursun.. sıkıldım..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Resim olamadan yorum yapmıyoruz...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Walla 20 cm kadar kestim şimdi omuzlarımda işte .. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Foto çekmeden önce bıyıklarımıda kesmem lazım : p Elimde foto yok ama arkadaşta uzun saçlı halimin olması lazım. Bulursam koyarım ama konu amacı o diildi. Ana fikir; sonucu güzel oluyo. bu sıcakta çekilmez uzun saç walla : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Fistan, 19 Haziran 2005 01:36 tarihinde demiş ki: su içtim bende. hadi hayırlısı ozaman. Abi senin yapacak isin yokmu Ne zaman girsem burdasin Ne zaman girsem boyle abuk mesajlar atiyosun :)[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Zopik, 19 Haziran 2005 01:37 tarihinde demiş ki: Walla 20 cm kadar kestim şimdi omuzlarımda işte .. eheh Kestin..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 adminlere tembih ettim ExhaulteD girince msj atın diye sagolsunlar msn den hemen soluyolar sen girince. hastanım[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Zagg, 19 Haziran 2005 01:42 tarihinde demiş ki: said: Zopik, 19 Haziran 2005 01:37 tarihinde demiş ki: Walla 20 cm kadar kestim şimdi omuzlarımda işte .. eheh Kestin.. evet kendim kestim. üşeniyorum berbere kuaföre gitmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 kısa saç güzeldir yaa.. kendimi bildim bileli kafam 3 numara :)[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bende geçen ay 1.5 yıldır kestirmediğim saçları kestirmiştim. Evlat acısı gibi koymuştu behhhh...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ya odaya girerken ayaam takıldı, düşüyodum az daha..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 zihinsel radyo yayını yaptıran kulaklarım olmasa ben de uçuracam ama yemiyor:) saç nerdeydi nereye gitti ben anlamadım ama..[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. kaleidoscop: çiçek dürbünü. hani bööle bakarsınız rengarenktir falan. hoş alet bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 eheh evet evet bende de var o ucu yuvarlak elf kulaklarından :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 aman uzatıcam kasıcam çok süfer saç yapıcam diye boşuna eziyet etmeyin demeye getirdim tavsiye dedim ama aldılar kişisel bölümüne koydular .. heh :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 uff rezilsin niye kestirdin abi :p valla yaz geldi mi kestirmek lazım , kafada 2 kiloluk kıl yığınıyla o sıcakta gezmek...röeh :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ben rüyamda kestirmiştim ve çok da beğenmiştim. Ama biliyorum ki o kadar güzel olmayacak. Fazla da uzun değil aslında benim saçlarım ama... Yine de uzun ve kıvırcık...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bende sıfırıramı vursam[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ben sıfıra vurdurcam walla hem biraz daha gür çıkar. Yoksa 25'imize gelmeden kel kalcaz :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bende düşünüyorum ama çevremdekiler kestirme diyor.. şöle 2 ya da 3 e mi wursam acaba..?[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben de "yaz gelse de saçları salıversem" diye düşünüyodum. hatta yaz geldi, saldım saçları. liseli öğrenci gerçeği tabi eheh.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Saeros, 19 Haziran 2005 10:33 tarihinde demiş ki: ben de "yaz gelse de saçları salıversem" diye düşünüyodum. hatta yaz geldi, saldım saçları. liseli öğrenci gerçeği tabi eheh. +1[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar