avp Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 EA Games bile ultima online oyuncularinin düşüsünün farkina varmişki oyuncularini tekrar uo'ya davet ediyorlar.. https://my.uo.com/randr/[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah my blog! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ahu adamlar uoyu canlandırmak için neler yapıyor ya[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bos ısler bunlar..[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Khaldern, 17 Haziran 2005 11:37 tarihinde demiş ki: Bos ısler bunlar.. Niye adamlar uoyu tekrar canlandırmak istiyo işte[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Uo bos ya..:)Herkesın gorusun farklı tabı o ayrı...Genede helal bu kadar sene dayandı:)[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 iş işten geçdikden sonramı ? bi wow gibi grafikleri güçlü oyunla nasıl baş edebilir.[signature][hline]Amaç için çabalar amaçsız kalınca ağlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Amaçları ne Nasıl canlandırcakkı? Uo cd si alana istege Gore hediyelermi? Şişme Bebek misali >=/ Yada uo ya iki efekt katarakmı? Teotu Fixlemeye bizler kasıyorken adamlar yeni bi client yazmaktan aciz.bunların ne yeniligi olacak Yada oyunda ciki ciki dansımı eklıcekler.Bırakalım ciddi boş işler.Uo Ölüm Döşeginde.İlacı yeni client yazmak herseye karsı onlem updatelı :S biz uraşıyoruz tabi ölcek.Adamların cebine para girsin osi mosi ayakları boş yani. Edit; said: kenzap, 17 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: iş işten geçdikden sonramı ? bi wow gibi grafikleri güçlü oyunla nasıl baş edebilir. Wow ? Yok ya wow da bişi yok.O kdr iyi oyun yok.Goruntu kalitesi var ama uo ya kafa tutan oyun yok.Ama ciddi canım sıkıluıyor o kdr Cok sıkılıyor ki anlatılmaz.Uo adam degil artık.Onun kdr Zevk veren oyun yok.Tabi Canım sıkılıcak.Boş boş paticige girip Su postları yazıyorum..Cem yılmaz sahan fln indiriyorum.Yabancı kızlarla chatle ingilizce geliştiriyorum.Arada denize Fln gidiyorum Sosyal hayat ful ama Bilg başında Cok sıkılmaya başladım... [signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! [Bu mesaj muratty tarafından 17 Haziran 2005 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Aynen ya ıyıce baydı Bende pc basında bılardo falan oynuoyrum :)...Uo yalan ..[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Katılmamak elde değil uo artık zevk vermiyor.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 öyle güzel bir sistem yapmışlarki kodu yollamıyor,geçen seferde yollamamıştı benim hesabıma kesin bana garezleri var :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 wow grafik? NİHAHA wow un grafikleri Wc 3 ile neredeyse aynı[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Uo artık zevk vermiyor .. çünkü Artık herkez herşeyi biliyor.. Uo ya ilk başladığımız anlarda Hiçbirşey bilmezdik ve Birşeyleri keşfedince Okadar Sevinirdikki ... Şimdi ise Teot cıktı,Buglar cıktı,Insanlarda Paylaşma,dayanışma diye bişi yok .. Roleplay önem veren insanlar yokki Rp yaparak Ultimanın zevki cıkar . Bazıları Düşünüyor ''amann Rp serverına ne gircem,sadece Adamlar emote kullanıyor'' Ne kadar yanlış bi Düşüncedir bu .. Roleplay sadece Emote kullanmak mıdır? Rp de Karakterin gereği ne yapman gerekiyorsa onu yaparsın,Misal bir Swordsman .. Kral olursun Ordunu Kurarsın Savaşlara Gidersiniz .. Ama Yinede Krallığını Korursun,Ona Göre Davranışların ve Kullancağımız Kelimeler Değişir .. Insanlar Rp Serverlarında Sadece konuşmaktan ibaret olduğunu sanıyolar,Ama Halbuki Asıl Gerçek Savaşlar Rp Serverlarında Zevki ve Tadı çıkar ... Ama Artık niçin konuşuyoruzki,Ultima online nın Zamanı bitti bence ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Exile adli bir sunucuda yaklasik 3 yil yöneticilik yaptim son 1 yildir oyuna girmez olmuştum (zaten 2 ay öncede kapatık)OSI'den bir acc alip sifirdan kastim ve halende oynuyorum. Wow vs. ultima'nin verdiği kadar zevk veren oyunlar değil çünkü tam anlamiyla RP yapamiyorsunuz. Hiçbir oyun bana göre ultima online'in verdiği zevk kadar haz vermiyor insana. Ben halen oynuyorum (OSI'de) ve oynacayacağım ..[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah my blog! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Tam anlamıyla Rp yapamıyoruz.. hımmm. Ultima online da hangi guard salute yapınca sana egiliyo. falan filan yani görmeden konuşmak komik olur.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? [Bu mesaj Eternal tarafından 18 Haziran 2005 14:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 haha çağrı ha..[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 uo artık iyice ayağa düştü..arkadaşlar davet ettiler paganuo ya gel diye...girdim öylesine...ula adamı kesiyosun ana bacı sayıyolar...küfürsüz tek bir cümle yok...hayır cevap versen sidik yarışından öteye gidemicek...uo yu bitiren bence Türk oyuncuları olmuştur :D[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur : çocuk : ahaha düştü bu az önce Mandoo : hade len... yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar... çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ? Mandoo : ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 sonuç ve yine sonuç ve yine yine sonuç.. uo bitmedi siz bitdi diyin gözle görülenemi inanılır yoksa lafamı..boş muhabbet yapıyorsunuz bence.. nebula bitti diye uodamı biticek..nebula kimki uo = nebula olsun..birilerinin emeklerini çalarak bir yere gelen adamın batışı diye nitelendiriyorum nebulayı..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ultima Online'a hiç bir şey olmadı. Sphere'nin adam akıllı geliştirilmiyor olması sadece bu sorunları ve bıkkınlıgı getirdi. Speedhack - İnjection - Teot ve gerekse bundan sonra çıkacak programlar için adam akıllı sphere üretilse patch yapılabilinse ve en önemlisi kurulan sunucuların gercek programcılar tarafından olusturulmus olması saglansa "Ultima Forever" Ama işin gerceği ne sphere bundan sonra adam akıllı bir sürüm yapar nede kurulan sunucular saglam olur. işin kolayı Runuo ya gecmektir niye mi suan Runuo gelişmeye devam ediyor. Runuo dan nefret ediyorum adından bile tiksiniyorum ama Sphere Ultima online severleri yarıda bıraktı. AVP ye katılıyorum Osi de oynamak hala insanlara bir haz verebilir. ücretsiz sunuculardan çok birşey beklemeyin.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Eternal, 18 Haziran 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Tam anlamıyla Rp yapamıyoruz.. hımmm. Ultima online da hangi guard salute yapınca sana egiliyo. falan filan yani görmeden konuşmak komik olur. Her oyun gibi ultima online'da güncellenen bir oyun.. Sphere'de sadece 2D oynayabildiğiniz için sanirim ultima online'in yeni versionlarindan haberiniz yok ? örnekWow'da yapabildiğiniz çogu şeyi UO'da yapabiliyorsunuz. ama wow'un grafikleri gerçekten mükemmel ona birşey diyemem hele kuş üstünde uçmak =) [signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah my blog! [Bu mesaj avp tarafından 18 Haziran 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AruzieL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Eskiden online oyun uo nun tekelindeydi ama artık degil...Suan görduklerımız sadece baslangıc yakında cok daha ıyı onlıne oyunlar gelıyor bakalım uo o zaman ne yapacak... Ben derim ki uo bu oyun piyasında son demlerini yasıyor kabullensekte kabullenmesekte...Saygılar[signature][hline]If you are not on my side then you are my enemy... Do not make me kill you... Darkness fills my body with great anger... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: RaVena, 17 Haziran 2005 14:06 tarihinde demiş ki: Uo artık zevk vermiyor .. çünkü Artık herkez herşeyi biliyor.. Uo ya ilk başladığımız anlarda Hiçbirşey bilmezdik ve Birşeyleri keşfedince Okadar Sevinirdikki ... Şimdi ise Teot cıktı,Buglar cıktı,Insanlarda Paylaşma,dayanışma diye bişi yok .. Roleplay önem veren insanlar yokki Rp yaparak Ultimanın zevki cıkar . Bazıları Düşünüyor ''amann Rp serverına ne gircem,sadece Adamlar emote kullanıyor'' Ne kadar yanlış bi Düşüncedir bu .. Roleplay sadece Emote kullanmak mıdır? Rp de Karakterin gereği ne yapman gerekiyorsa onu yaparsın,Misal bir Swordsman .. Kral olursun Ordunu Kurarsın Savaşlara Gidersiniz .. Ama Yinede Krallığını Korursun,Ona Göre Davranışların ve Kullancağımız Kelimeler Değişir .. Insanlar Rp Serverlarında Sadece konuşmaktan ibaret olduğunu sanıyolar,Ama Halbuki Asıl Gerçek Savaşlar Rp Serverlarında Zevki ve Tadı çıkar ... Ama Artık niçin konuşuyoruzki,Ultima online nın Zamanı bitti bence ... cok acik belirtmissin.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ultimanın verdiği zevk , alınan haz başka hiç bir oyunda yok . Sürekli hedefleri olan bir oyun , şöyle yapacağım böyle olacağım gibi... Diğer oyunlarda bu tarz şeyler genellikle yenilenmediği için ve hayal güçlerinin baya arttığı oyunlarda ( wow gibi) gerçek yaşamla bağdaştıramadıkları için ultimayı tercih ediyorlar. Bir süre Ultima oynamayın tekrar başlayın gene zevk alacaksınız. Rp , pvp ,pvm gibi çeşitleri var ancak toplumumuz sadece pvp den ibaret sanıyor. Bizde Pvp ye yöneliyoruz doğal olarak. Rp ve pvm ye öncülük eden olsa dahada zevk alacağımızdan eminim.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar