Sensible Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yaptığım dueller sonucunda merak ettiğim "druid şuna karşı ne yapabilir" sorularını sormak istiyorum. 1) Druid işini bilen bir mage'e karşı taktiği nasıl yapar? Bir mage ile duel yaptım. Adam ilk başta beni sheep yapıyor. Sonra uzaklaşıyor. Uzaktan dd büyüsü atıyor. Ben yanına gidene kadar atmaya devam ediyor. Bende moonfire falan atıyorum,yanına gidip cat veya bear olmak amacım. Starfire veya wrath atmaya tenezzül bile etmiyorum çünkü onun nukeleri benimkilerden kat kat kuvvetli. Büyü yapmamı engelleyen birşeyler atıp duruyor. Hele tam heal yaparken birşey yapıyor uzun süre büyü yapamıyorum. O arada indiriyor aşağı. 2)Druid Paladin'i alabilir mi? Aynı levelımda bir paladin ile kapıştım. Root atıyorum,dispel falan mı var nedir 2sn sonra rootdan çıkıyor. Melee ile başetmek için bildiğim tek taktik rootdan geçiyor. 3)Shamanla hiç karşılaşmadım nasıl oluyor? 4)Roguları çoğu zaman yeniyorum zaten 5)Warriorlar aynı 6)Priest'e karşı taktik ne olmalıdır? Moonfire starfire falan birşeyler atıp form dedğiştirip üstüne gidiyorum. Fear atıyor haydiii dön geri. Heal falan yapıp tekrar gidiyorum gene fear. Uzaktan dot atıp duruyor. 7)Hunter kolay zaten,petini uyut gerisi kolay 8)Warlock'u bilmiyorum.[signature][hline]Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 19 Haziran 2005 04:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mageler ile savaşırken işine yarayacak bi kaç şey söyleyebilirim sanırım. Birincisi Sheep olduğunda Travel Forma geçersen Sheep den kutruluyorsun ( diğer formlara geçersende işe yararmı bilmiyorum) Mage ile savaşırken Ayı ya falan dönüşürsen iyi olur güzel DMG veriyor çünkü. Bi Mage ile savaşıyorsan Hp En %40 In aşağısına düşmeden healle kendini. Çünkü Counter spell atarsa 4 Saniye ( 4 dü sanırım) hiç bir büyü atamazsın 4 Sn ye de en fazla %30 u falan gider Hp nin. Ha druid ne dir ne değildir hiç bilmem hiç oynamadım ama oynayanları izledim mage ile oynadım.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 druid pek fena ya. dün bi druidle düel yaptık (level 49 mage charımla) ben en sonunda wandla dalmak zorunda kalmışken, adam hala ayı olup dan dun koyuyodu, can azalınca çat heal. zaten heal olmasını engellesem bile daha counterspell'in cooldown'ı bitmeden bir daha heal edebiliyor kendini. instant heal zaten bir felaket. adam resmen pwned yaptı yani. veya ben noob'um, ehae.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Shaman'la karşılaşırken purge'e dikkat. Bunu fazla shaman kullanmıyoru ama muhteşem bişey. O mana regen'i %400 arttıran zımbırtınız yada mark of the wild vs. gibi büyüleri çok kolay kaldırabiliyorlar. Neredeyse hiç mana gerekmiyor. Şu %400 hadisesini karambolde çaktırmadan atmakta fayda var. Shaman'ın espirisi mana, mana bittiği zaman almak çok zor olmuyor zaten. Shaman kendini ufak ufak cast süresini damage ile bozmana imkan vermeden (talent) heal ediyor. En güzel mana'nı idareli kullanmak ve onunkinin bitmesini beklemek. Shaman'ım henüz lvl 36 yanlız. Vizyonum bu kadar :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi [Bu mesaj Qui tarafından 19 Haziran 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Sensible, 19 Haziran 2005 04:19 tarihinde demiş ki: Yaptığım dueller sonucunda merak ettiğim "druid şuna karşı ne yapabilir" sorularını sormak istiyorum. 1) Druid işini bilen bir mage'e karşı taktiği nasıl yapar? Bir mage ile duel yaptım. Adam ilk başta beni sheep yapıyor. Sonra uzaklaşıyor. Uzaktan dd büyüsü atıyor. Ben yanına gidene kadar atmaya devam ediyor. Bende moonfire falan atıyorum,yanına gidip cat veya bear olmak amacım. Starfire veya wrath atmaya tenezzül bile etmiyorum çünkü onun nukeleri benimkilerden kat kat kuvvetli. Büyü yapmamı engelleyen birşeyler atıp duruyor. Hele tam heal yaparken birşey yapıyor uzun süre büyü yapamıyorum. O arada indiriyor aşağı. 2)Druid Paladin'i alabilir mi? Aynı levelımda bir paladin ile kapıştım. Root atıyorum,dispel falan mı var nedir 2sn sonra rootdan çıkıyor. Melee ile başetmek için bildiğim tek taktik rootdan geçiyor. 3)Shamanla hiç karşılaşmadım nasıl oluyor? 4)Roguları çoğu zaman yeniyorum zaten 5)Warriorlar aynı 6)Priest'e karşı taktik ne olmalıdır? Moonfire starfire falan birşeyler atıp form dedğiştirip üstüne gidiyorum. Fear atıyor haydiii dön geri. Heal falan yapıp tekrar gidiyorum gene fear. Uzaktan dot atıp duruyor. 7)Hunter kolay zaten,petini uyut gerisi kolay 8)Warlock'u bilmiyorum. 1) mage e blinkini harcatacaksın feral chargela yapabilirsin blinkini harcadığı zaman 15saniye tut, dolmadan bash çak regrowth+rejuvenation frost novadan seri shapeshiftle kurtulabilirsin polymorph u da herhangi bir shapeshift formu bozuyor bunun dışında manasını tüketip bitireceksin 2) druid & paladin = ekipman vs ekipman işini bilen bir paladinle ekipmanlarda eşitse 25-30 dakka sürer herhalde dövüşün shieldlarının zamanlarını iyi hesapla heallarını bozmaya çalış, stun eden hammerının zamanını da tut ki kendini healleyecekken stun etmesin seni bir de özellikle 2h retri yani davar damage paladinlerle dövüşürken 8000+ armor veren feral gearınla dövüşmeye bak 3-6) shamanla priest işini biliyorsa işin çok zor çünkü ikisi de heal over time ve bufflarını ufacık manaya dispel ediyorlar, gene sınıfları iyi etüd edeceksin ve gene ikisinin manasına oynayacaksın shamana karşı iyi bir armor bear form işe yarar, level 1 healing touch ve regrowthla kandırmayı deneyebilirsin dispelini bozmak için genelde healing touch kullan bu sınıflara karşı kendini iyileştirmek için çünkü söylediğim gibi hotları bozarlar innervate i de mümkünse çaktırmadan atıp anında shapeshifte geç ve innervate attığını anlamaması için dua et 4) roguelar level 60 da bayaa zorlu olabiliyorlar özellikle perdition's bladeli core hound toothlu vs epic roguelar burda gene anahtar armor, %50 %50 iken roguelarla dövüşüm 8200 armorlı feral ekipman yaptım %90 yeniyorum şu anda vanishini iyi hesaplayacaksın stunlockı iyi hesaplayıp bash üzerinden oynamayacaksın çünkü dodge etme ihtimalleri yüksek ns+ht yi iyi kullan nature's graspi iyi kullan, faerie fire zaten allahın emri 5) warriorı root nuke heal ff, ayı formunda dövüş vs alırsın ama ms/arms buildli warriorlarda rageine dikkat edip üstünde mortal strike yokken kendini heallemeye dikkat edeceksin, defensivelerde ise travel formla arayıp açıp shield bashden kurtulup kendini healleyeceksin 7) hunterın petini metini uyutma bırak tırmalasın tırnaklarını kaşısın gariban hunterın petinin tek rahatsız edici olduğu nokta çat çat koyup büyü yapışını geciktirmesi burda da barkskin devreye girecek stinglere dikkat et özellikle mana emenine abolish poison iyidir natures grasp kraldır peti rootlamak için gerektiğinde, gene manaya oynayıp bitirmeye bakacaksın, ayı formunda kal, bırak istediği kadar scare beast atsın, frenzied regeneration kullanacak kadar rage build etmeye bak. iyi armor işe yarar 8) warlockda curseleri dispel etmek dışında aklında bulunacak ilk şey öyle "dur lan daha hakkım var heal atarım" rehavetine kapılmamak bir an ağzına yüzüne ruin critlerini yiyebilir nööruyo? derken graveyarddan "teh corpserunzor" durumunda bulabilirsin kendini , şu anti-caster petleri var ona dikkat edecez chain+fear atıyorsa diminishing returns ü iyi hesaplayıp gene mana bitirmeye bakacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 o druidler tüketiyor beni ya. nature's swiftness alıyor adam , hpyi 100'e indiriyorum fulleniyo , yine indiriyorum yine fulleniyo , yine indiriyorum yine fulleniyor. böyle gidiyor bu , sonra manam bitiyor , geliyo tokatlıyo.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 mage ile karşılaşıyorsan, shapeshift poly ve slow (1.6 patch ile) etkilerini kaldırır. counterspell yapılan büyünün 10 saniye daha yapılmasını engeller buna ek olarak, eğer talent verildiyse, 4 saniye silence etkisi yapar. mage'lerin heal şansı olan sınıflara karşı tek büyüsüdür. alternatif strateji heal yapıyor gibi yapıp kendi büyünü kendin interrupt etmendir. mage counter'ını bu sırada boşa harcarsa 30 saniye counter yapamaz. ayrıca mage'lerin çoğu sta/int değil int/sta itemlar seçerler. yani health poolları çok küçüktür. bu yüzden strafire mıdır nedir o çok etkilidir. yok shapeshift kullanırsanız geçeceğiniz hiçbir formda mage'e (özellikle frost mage'e) zarar veremezsiniz. zaten güçlü olduğu tarafı melee classlara karşıdır. frost nova, blink, CoC gibi sizi kendinden uzaklaştıracak yetenekleri olduğundan ve instant büyüler ile yüksek damage verebildiğinden melee olarak pek bir hasar veremez, ice armordan aldığınız chill effect ile kalırsınız.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Head, 19 Haziran 2005 13:34 tarihinde demiş ki: o druidler tüketiyor beni ya. nature's swiftness alıyor adam , hpyi 100'e indiriyorum fulleniyo , yine indiriyorum yine fulleniyo , yine indiriyorum yine fulleniyor. böyle gidiyor bu , sonra manam bitiyor , geliyo tokatlıyo. destur bire :D cooldown diye birşey var. bkz. 3 dakika[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 3 dakka cooldown iyidir. bizim ice barrier de 3 dk cooldown.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 3 dakikada 3 adam keserim diyorsun yani? head'den şok açıklama. ne? 3 dakikada 5 druid mi? hadi canım..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 resto talentlı druidi yenmek çok zor magele cs nin cd si 30sn olduğu için paso heallıyorlar kendilerini adam gibi manalarıda gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 vallahi kestim. ama fire mage iken. yani heallanmasalardı 3 druidi yerdim 3 dakkada. ama ben o druid ile duel yaparken frost novadan ve polymorphtan kurtulamıyolardı. eskide yani biraz. bide mana mevzu tabi.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Archmage of Nerull [Bu mesaj Head tarafından 19 Haziran 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 su anda, hele 1.6 dan sonra bir mage druidi yenemez, ancak druid yenilebilir :) otherguy i getirsen yok yani i ih. cok ugrasman lazim mage e yenilmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 otherguy dediğin scorch spam[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Mum_Chamber, 19 Haziran 2005 13:35 tarihinde demiş ki: mage ile karşılaşıyorsan, shapeshift poly ve slow (1.6 patch ile) etkilerini kaldırır. counterspell yapılan büyünün 10 saniye daha yapılmasını engeller buna ek olarak, eğer talent verildiyse, 4 saniye silence etkisi yapar. mage'lerin heal şansı olan sınıflara karşı tek büyüsüdür. alternatif strateji heal yapıyor gibi yapıp kendi büyünü kendin interrupt etmendir. mage counter'ını bu sırada boşa harcarsa 30 saniye counter yapamaz. ayrıca mage'lerin çoğu sta/int değil int/sta itemlar seçerler. yani health poolları çok küçüktür. bu yüzden strafire mıdır nedir o çok etkilidir. yok shapeshift kullanırsanız geçeceğiniz hiçbir formda mage'e (özellikle frost mage'e) zarar veremezsiniz. zaten güçlü olduğu tarafı melee classlara karşıdır. frost nova, blink, CoC gibi sizi kendinden uzaklaştıracak yetenekleri olduğundan ve instant büyüler ile yüksek damage verebildiğinden melee olarak pek bir hasar veremez, ice armordan aldığınız chill effect ile kalırsınız. mage e karşı shapeshift formları kullanmanın esprisi hiç bir zaman damage vermek değil damage emmektir bear formda gelen extra 1240 hp survibability yi arttıracağı gibi bear formdaki frenzied regeneration "counterlanamayan heal, kaybolmayan sakız" gibi vasıfları bünyesinde barındırmasıyla magee karşı biçilmiş kaftandır bear formun diğer bir yararı feral chargela enayi magelere 15sn cooldownlı blinki harcatıp, bash ile (potansiyel novadan 2xshapeshiftle kurtulacağınızı varsayıyorum) countersız bir regrowth+rejuvene koymaktır bünyeye (yukarıdaki senaryo feral charge, imp bash, swiftshiftin ve ferocity talentlarının bünyede mevcut olduğu varsayılarak üretilmiştir) [Bu mesaj neverhood2 tarafından 19 Haziran 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 valla iyi olan druid yukardaki yazılanlarla zaten karsıdakini yenmeme gibi bir sansı yok bi stunlock rogue bide cok saglam itemlı damage almayan warriorlar zorlar mage in cs den kurtulursan mage de olur shamanlarla daha 1v1 kapısma sansım bile olmadı :) warlock ve priestlerlede 1 er kere filan yani cok sansım olmadı pek goremıyorum paladin vs druid ; endless battle dün duel yapıoduk 10 15 dakkadan sonra braktık tamam yeter dedik bitmiyor cunku kaç kere cd doldu combatta :) yani kısada druidde kritik yere brakmadan saglam oynarisen yani hpn cok dusmeden heal basarsan cd leri duzgun kullanırsan gerçekten cok tehlikeli [signature][hline] burning legion druid grry [Bu mesaj grelynx tarafından 19 Haziran 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bu taktikler iyi de druidleri resto+balance'a mı yöneltmek daha iyi,yoksa resto+shapeshifte mi???Restosu iyi olan her druid kendine yer bulur da soloda ve pvp'de anlattıklarınızdan sanki shapeshift daha iyi gibi geldi...[signature][hline]''Love is a bird she needs to fly'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 genelde resto agırlıklı charlar için yazılmıs 9 balance 11 feral 31 resto feralden charge i acıyorsun onemli bi dalga :) resto innervate + nature's swift yani resto/feral agırlıklı gozukuyor[signature][hline] burning legion druid grry [Bu mesaj grelynx tarafından 20 Haziran 2005 03:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar