tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ya kusra bakmayin bi tek ilk yaziyi okudum simdi yorum yapiorm daha once bu yorumu yapan warsa... "kacan kovalanir" derlerya ,bence sen o yuzden kiza daha cok balanmissin. boswer ,elindekinin kiymetini bil yarin o da gider bizim gibi abazan kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 @trgdy: benım hasta vs olmam senı mı gerdı?gercı burda hasta olan bırı varsa bana dıcegınden once aynaya bak oke?olay bıttı hallettm kendımce kac gun gecmı$ $eyı nıye up edıyorsun laf edıyorsun anlamadım?[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 konuyu uplamadm topici orda gordum yazdım postumda okudunmu bilmiyorum ama aradaki seyleri okumadm yazıyo bittigini bilmiyodum yani hastalıgın dıs gorunusle ne alakası var aynaya bak vs. diyosun[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 nese demek istedigimi anlamamı$sın takılmana bak.daha msj yazmaya gerek yok topic icin.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar