HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 wooeööw o_0[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Erkek milleti deil mi ?? Hmm.. burdaki kişi pyr0'ydu di mi? Tmm ya hem erkek hem pyr0 ne beklerdiniz :) (şaka cnm kızma :-p) ayrılmasaydın keşke ama :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 patiye sayemde baya kı$ı uye oldu lol.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
outsider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ulen pyro . . .ne diimki sana kafana göre takıl. . .insanları üzme ama! [Bu mesaj outsider tarafından 08 Haziran 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bende okudum tamamını hakkaten kafan karışmış yani ben ayrılma derim kardeşim[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalcan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ayrılmış eziq..bis kıs bulamıoz adam gömlek değişitirir gibi..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zatoichi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 OoOoOoOoOo Pyro çoştu ya yürü be olm. cemo da burdaymış şişe geçirecem ben onu bi istanbula gelim de. Pyro bu arada yazın sonuna izmirdeyim bana da bi kız ayarla lem. beni biliyon ... :)[signature][hline]..:: Andoria Admin ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 izmir öyle bi cennet ki her şebek kafasına göre bitane buluyo :)[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 adisin sen :)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bende msn den yazmıştım hehe sonuç hüsran[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zatoichi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 zuhaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 cok severim ouz seni. ama bu yaptiin bana hiç te dogru gelmedi. hayat senin hayatn, seçimler senin, buna bi dicegim yok. ama en azndan beni dostun olarak gördüünü saniyodum. böyle ortalik bi yerde, kimin ne durumda olucagini düsünmeden yazmadan önce, bnmle paylasmani isterdim. bana dostunmusum gibi davranmani isterdim. kimseyi kirmadan, basitlestirmeden yasanmasini isterdim olayin. sadece kendini düsünmemeni isterdim. bana cok büyük bi hayal kirikligi yasattin, ama keske sdce bana olsaydi. bu kdrini icin bi söz hakkina sahip olduumu saniyorum. bunlari sadece sana söylemek isterdim ama sen bnmle deil herkesle paylasmayi tercih etmissin, ben de öyle yapiyorum. bize insanlarin hakli olduunu gösterdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bak şu lafa gıcık oldum.. Orta yerde... Ne demek orta yerde ? hanginiz biliyordunuz ki paticiği.?? biz söylemesek biz bu linki vermesek hiç bir zaman da bilemicektiniz.. sanki dejavu'ya yazdı.. peh.. adam suçluysa gidin özeline yazın mail atın.. burda ahkam kesmekle olmaz..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: c-urLs, 08 Haziran 2005 21:03 tarihinde demiş ki:seni yanlış tanıdığımı 2.kez yüzüme vurman kötü ama artık çevremde senin için üzülcek daha az insan olması çok güzel oldu.başarılarının devamını dilerim,bizden uzak allaha yakın.. senı takmıyan bırı ıcın buralara gelıp bu kdr yorum? ı ıh sağlığa zararlı lol. said: mutu, 09 Haziran 2005 13:48 tarihinde demiş ki: böyle ortalik bi yerde, kimin ne durumda olucagini düsünmeden yazmadan önce ben buranın ortalık bı yer oldugunu du$unmuyorum.neden böyle bı yere yazdım?ya$ca buyuk bıreylerın fazla oldugu ve onların du$uncelerını ogrenmek ıcın.neden bu kdr basit. ayrıca kim ne duruma du$mu$ anlamadım.orda herhangı bır ısım mı var ya da a$agılayıcı bır kelıme fln?ben buraya yazmadan once ztn bazı $eylerı du$unup karara baglamı$tım mrk etme mutucum.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ya mutu ve c-ruLs nickli arkadaşların dedikleri bana saçma geldi...Paticik bir aile ve biz burda bi çok şey paylaşıyoruz ztn.Ayrıca pryo isimde vermemiş kimseyi zor durumdada bırakmamıs.Ama adilik yapmıs mı kıza :) eee orası tartısılır tabii... Püüüü nie terkettin deyip şöle yüzüne ii bi tokat yapıstırmak geldi mi içimden geldi...Ehh msnde artık :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 iyi ki kızsın,kucuksun dıye bı$ı demedım.direk tepeme cıktı tokat fln lol :)[signature][hline]Pyro [Bu mesaj Pyro tarafından 09 Haziran 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Zegna, 06 Haziran 2005 07:52 tarihinde demiş ki: acima kimseye yazil direk o hatuna , simdikide stepnede dursun. Evet cevap atmama gerek kalmamış.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 aferin, yazık olmuş.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] [Bu mesaj metboy tarafından 09 Haziran 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CarpeDiem Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Madcat, 09 Haziran 2005 16:16 tarihinde demiş ki: Bak şu lafa gıcık oldum.. Orta yerde... Ne demek orta yerde ? hanginiz biliyordunuz ki paticiği.?? biz söylemesek biz bu linki vermesek hiç bir zaman da bilemicektiniz.. sanki dejavu'ya yazdı.. peh.. adam suçluysa gidin özeline yazın mail atın.. burda ahkam kesmekle olmaz.. paticiği biliodk o kdr değil. ama linki vermesen evet bilemicektik ouzun böle bişi yazdığını beklemioduk çnkü. yazmasınada lafım yok paylaşmasına ve sizden yorum beklemesine de. sdc ilk başta sevgilisine açıklamasını beklerdim o kdr. 4 aylık bi ilişki 2 kntle biticek kdr dğersizmiş onun gözünde öğrenmiş olduk. Ki bunları düşündükten sonra keşke gizmle buluşmasydın, yaşadıklarınızı ve sölediklerini düşündükçe benim içim acıo, bu kadarını yapmamalıydın. ayrıca pyro çoğu kişiyi engelledi msninde, nie insanlar özel msg atsn madem o özelden okumak istemio? böle olması herkez için daha iyi oldu ztn, ikinizde mutlu olursunuz umarım. ps:öyküdeki kişi yada kişilerden bahsetmiosunuz o kız stepnede durucak bi kız değil bunu aklınıza sokarsanz sevinirm düzgün yorum yapın! [Bu mesaj CarpeDiem tarafından 09 Haziran 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c-urLs Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Madcat, 08 Haziran 2005 22:06 tarihinde demiş ki: said: c-urLs, 08 Haziran 2005 21:03 tarihinde demiş ki: dimi pyro?yapcağın iş değil o senin,sen sadece şifresini bildiklerinin listesini altüst edersin.. seni yanlış tanıdığımı 2.kez yüzüme vurman kötü ama artık çevremde senin için üzülcek daha az insan olması çok güzel oldu.başarılarının devamını dilerim,bizden uzak allaha yakın.. Haaaa.. siyeeeeeeee. Edik: curL's sen çok düşünüodun payro'yu bu kadar düşünce fazla geldi çocuğa bırakta rahatlasın.. lol... talep ettiğim accountların şifreleri bir türlü aktif olamadığından kendime ait bir account altında giremedim siteye, yöneticilerden naçizane özür dilerim bu durum hakkında, eski şifrem mail'ıma yollanmadı, yollanmış olsaydı onunla girecektim, herneyse. durum şu ki, kız arkadaşımın şifresini bir kez kullanmak için rica ederek siteye girdim. sevgili moderasyon ekibi, "Haaaa.. siyeeeeeeee." gibi bir mesajı, kız arkadaşımın mesajı alıntı yapılarak görmek, açıkçası canımı sıktı. lütfen gerekli yaptırım neyse uygulansın, ha herhangi bir yaptırım yoksa, o zaman lafım yok, bu sitenin konsepti ile alakalıdır. 2. 3. sayfalardan itibaren konu biraz kişiselleşmiş, ama konuyu biraz bilen kişiler açısından konunun kişiselleşmesi hiç de anormal bir durum değil. her ne olursa olsun, bir tepkinin, en azından düzgün kelimelerle iletilmiş bir tepkinin, "siye" gibi bir kelimeyle karşılanması hiç de hoş bir durum değil, medeni bir toplumda görülmesi üzücü bir harektet. şu ana dek dikkat çekmemiş olsa da ben üzerine basarak tepkimi dile getiriyorum, umarım gerekli ilgi gösteririlir. c-bat [Bu mesaj c-bat tarafından 09 Haziran 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj c-urLs tarafından 09 Haziran 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 oha kavgada sölenmez.yürü be! *!gaz verir* euhue konu kızışmış eglenceli oluo okumak[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: CarpeDiem, 09 Haziran 2005 21:11 tarihinde demiş ki: ayrıca pyro çoğu kişiyi engelledi msninde, nie insanlar özel msg atsn madem o özelden okumak istemio? msn e yazılan aptalca nıckler vs vs sıkıldım geyıgınızden desem anlar msn?[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CarpeDiem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 o nickleri hakedicek şeyler yapmasaydın o zmn üzgünüm. ayrıca kişiselleştirmek gibi olucak ama sen beni engelledğinde nickimde hiç bişi yazmıodu, bari canm istedi de anliim. [Bu mesaj CarpeDiem tarafından 10 Haziran 2005 07:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: CarpeDiem, 10 Haziran 2005 07:18 tarihinde demiş ki: o nickleri hakedicek şeyler yapmasaydın o zmn üzgünüm. o zmn farklı nedenler gösterme yok blockluyor yok hede höde? herneyse uzar gider bu böyle.olan oldu,bazı $eyler bitti.hala neyini uzatıyorsunuz anlamıyorum.uzatıcak tek kı$ı var o da gelir kendi konu$ur,neden sorar.o varken size noldu onu anlamadım.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CarpeDiem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yüzüne bakılıcak kdr değerinin kaldığını düşünüosan biraz daha bekle belki gelip neden sorar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar