nindalf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 2. kez girdim 3'e hazıylanıyorum.[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 matematikten batırdım. cok bozuk moralim[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sunu hala bilmiyiorum yanliz, fen yanlislari matematik neti gotururmu goturmezmi ?[signature][hline]Koynuma idamlar alır, idamlar alır yatarım, Ve sonra sabırla beklerim, Bulutları çekersiniz üstümden, Suçsuzluğumun yargılayıcılarını yargılarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Fenden yanlışım olucağını zannetmiyorumda Matematiğin hepsini yapayım derken geri kalanlar boş kaldı hep türkçe bio falan offf ona yanıyorum[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 oh be rahatladım vallahi mat zordu 6 boş var,türkçe kasmışlar baydı,fen kolaydı bioloji hariç 250 ham gelir herhalde inşallah[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 matemetik cok fena ya fizik falan koylaydı[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: sanerixx, 19 Haziran 2005 13:00 tarihinde demiş ki: uyuya kaldim sinavi kaçırdım! ciddi mi ?[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 herkese gecmis olsun. tatilin tadını cıkarın![signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hadi partilere beyler, evde kalanın canı cıksın simdi...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Kötü geçti dicem ama bütün sene hazırlanmadan bu sınava girmiş biri olarak (evet arada baktım) kötü geçti deme hakkına sahip olmadığımı düşünüyorum.Arkamda bi çocuk vardı sesli düşünüyor ama sadece benim duyabileceğim kadar görevliler fark etmiyor uyuz oldum.Yan sırada bi dinci kız oturuyordu darth sidious gibi giyinmiş bi başında kapşon yoktu :p onada bi küfrettim bayağı.Sorulara gelince Türkçe'ler acayip bayıktı paragraflar ama zor değildi.Matematik bana zor geldi bilmiyorum permutasyon soruları kastırdı yapamadım zaten.Fizik kolay geldi bana, Kimya da şöyle böyle biyolojiye bakmadım zaten :).Enzimlerle ilgili bi soru vardı bir tek onu yaptım.Enzim olunca ne artıyordu gibisinden bi soru su rtna mrna atp falan vardı ben atp salladım oda yanlış sanırım :p.Sonuç olarak patide karpuz gibi bir adamın öss sınavından başarıyla dönmesini umut ederek sözlerime son veriyorum :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Kamu yönetimi garanti daha ne isterim :P[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Satılık ogame acc 6. evren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: kingpin, 19 Haziran 2005 13:19 tarihinde demiş ki: Yan sırada bi dinci kız oturuyordu darth sidious gibi giyinmiş bi başında kapşon yoktu :p onada bi küfrettim bayağı. LoL ahua[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sınava giren bütün patilere geçmiş olsun diyorum. umarım istediğiniz yerlere girebilirsiniz.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 iyi geçti sayılır çok şükür 3 sene oldu artık bu sene giriyim bi yere artık.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Benimde iyi geçti.Tarihten patlamazsam bi yere girebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ben aslında kazanamazsam 2yıllığa girip, 2008de bidaha hazırlanmayı düşünüyorum. Ama umarım kazanırım, bütün patiler kazanır.[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 o 2008 olayını çok fazla kişi kafaya koydu siz fazla bel bağlamayın bence ahah[signature][hline]bloody mess all over my clothes! => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ahua 270 - 280 arası ama aklıma bi soru takıldı geometride fonksiyon sorusu vardo bi tane f(x) i. vermiş 2f(x+1) in grafiğini istiyodu onda takıldım bi..[signature][hline]"did you see my butt??" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hadi bakalım geçmiş olsun millet boşluğun tadını çıkarın=) nasısa 3-4 ay sonra üniversite heyecanı başlicak=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 2008 muhabbeti nedir bu arada ?[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hadi geçmiş olsun.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 2008 de bütün lise sonu bitirenler sınava girip bi üniversiteye giricek sanırım yada öyle bişey..[signature][hline]"did you see my butt??" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 şu yeni lise düzenlemesi yüzünden 2008 de çok az mezun verileceği için sınava katılan insan sayısı çok düşük olacak, az rakip = iyi bir yere girme şansının yükselmesi diye havaya giriyor millet ama kesin bişi çıkar öyle yar etmezler kimseye eheh[signature][hline]bloody mess all over my clothes! => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 abi o f(2x+1) grafik sorusuna takılsım ama eadan bi 265 gibi bişey yapacağım,ama fenciyim bööö!!:( ne yapalım,maramara ingilizce iktisat yolu gözüktü galiba bize......[signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 İnsallah butun patiler istedigi yeri kazanır bende girdigim zaman kazanırım insallah hade hayırlı olsun butun patilere:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life [Bu mesaj CusTodeM tarafından 19 Haziran 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar