Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Mevzunuz Nasıldı ?

muratty

Öne çıkan mesajlar

Kötü geçti dicem ama bütün sene hazırlanmadan bu sınava girmiş biri olarak (evet arada baktım) kötü geçti deme hakkına sahip olmadığımı düşünüyorum.Arkamda bi çocuk vardı sesli düşünüyor ama sadece benim duyabileceğim kadar görevliler fark etmiyor uyuz oldum.Yan sırada bi dinci kız oturuyordu darth sidious gibi giyinmiş bi başında kapşon yoktu :p onada bi küfrettim bayağı.Sorulara gelince Türkçe'ler acayip bayıktı paragraflar ama zor değildi.Matematik bana zor geldi bilmiyorum permutasyon soruları kastırdı yapamadım zaten.Fizik kolay geldi bana, Kimya da şöyle böyle biyolojiye bakmadım zaten :).Enzimlerle ilgili bi soru vardı bir tek onu yaptım.Enzim olunca ne artıyordu gibisinden bi soru su rtna mrna atp falan vardı ben atp salladım oda yanlış sanırım :p.Sonuç olarak patide karpuz gibi bir adamın öss sınavından başarıyla dönmesini umut ederek sözlerime son veriyorum :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Sosyal ağlarda paylaş

şu yeni lise düzenlemesi yüzünden 2008 de çok az mezun verileceği için sınava katılan insan sayısı çok düşük olacak, az rakip = iyi bir yere girme şansının yükselmesi

diye havaya giriyor millet ama kesin bişi çıkar öyle yar etmezler kimseye eheh[signature][hline]bloody mess all over my clothes! => [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

İnsallah butun patiler istedigi yeri kazanır bende girdigim zaman kazanırım insallah hade hayırlı olsun butun patilere:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 19 Haziran 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...