Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

apti (pati) bulsuma (havuz)

hellspe

Öne çıkan mesajlar

arkdaslar bugun aqua marindeydim ist/buyukcekmece
arakdaslar cok bostu rahatlıkla bi bulsuma olablr biris 10 milyon ben yapalım diorm sizn gorusnz nedir
bi gun ayarlarz gun için... :-?[signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin
Rock City
[b]Slash Online
The Metallica Club Of Turkey
Almora Sevenler Buraya

[Bu mesaj hellspe tarafından 13 Haziran 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj hellspe tarafından 13 Haziran 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya sabahdan beri başlıkda apti yazıyo die garanti abzürt bişedir girmiim diodum zorla bi girdim ..=)))
ya aqua marine bozuk bi mekan yaa ..btun kıro tayfası orda baska bi boq yok..baska bi havuz ayarlayabiliriz..mesela wonderland.filan olabilir..[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar isterseniz bulusmaya ben el atayim ve sakin bir askeri kampinda havuz ayarlayim ama 15 kisiyi geçmemeli bulusma ve olay söyle olcak

ilk önce havuzda bol bol yüzülcek, daha sonra çikip 1 gibi pizzalari, hamburgerleri alcaz yicez, daha sonra biraz sohbet isteyen bira filan iççek ve gene havuza dalcaz 4 veya 5 gibi iyice bayip havuzdan çikip mangal basina gitcez 2 ser grup olarak ayrilcaz ve 2 mangal alip ortaklasa magali pisircez. Etleri ordan ortaklasa alcaz bira filan iççez daha sonra 8 9 gibi herkes evlerine gidicek :) ve hepsi bize en fazla 30 milyona patliycak çünkü orasi askeriyee :P[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 13 Haziran 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
Vurmasınlar orda bizi ?

kimse densizlik yapmazsa vurmazlar :d[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

*!İstanbul ahh Ah*

Ama ben İzmirde Daha Cok egleniyorum ya o ayrı.Bodrum ku adası foça çeşme 1 saatlik yol ama Pati ile buluşup kaynaşmak tanışmak iyi olurdu beah :$[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...