hellspe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 arkdaslar bugun aqua marindeydim ist/buyukcekmece arakdaslar cok bostu rahatlıkla bi bulsuma olablr biris 10 milyon ben yapalım diorm sizn gorusnz nedir bi gun ayarlarz gun için... :-?[signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya [Bu mesaj hellspe tarafından 13 Haziran 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj hellspe tarafından 13 Haziran 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Wtf?[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 arkdaslar baslıkta pati yazcagıma apti yazmısm kusra bakmayın deistirlse iyi olur :)[signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Aquamarine e giden bayanlara para veriyolar sap yüzdesini düşürdükleri için. Gerçi burda da bayan yok yine sapsap gidilir ama yinede tavsiye etmiyorum 2. senesinden itibaren medeni biyer sıfatını kaybetti orası.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bende diyorum apti diye film var onla ilgili bişimi çözemedim aheuhe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Sadece başlığı yanlış yazsan neyse...[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ahah ben geyiğine pati buluşması yapalım demiştim millet harbi harbi buluşuo :D fena fikir değil aslen..[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Güzel olabilir..[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya sabahdan beri başlıkda apti yazıyo die garanti abzürt bişedir girmiim diodum zorla bi girdim ..=))) ya aqua marine bozuk bi mekan yaa ..btun kıro tayfası orda baska bi boq yok..baska bi havuz ayarlayabiliriz..mesela wonderland.filan olabilir..[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Guzel olabilir[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sakin yazsaydın biraz, heyecan var sanırım :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hehe diyorum apti bulsuma ne demek ne diyo bu oğlan :P gelirim , pis su sıçratırım...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bikere ablamla gitme hatasında bulunmustum 200 tane hayvancık 1k.m. lik kaydırak sırasındahiç sıkılmadılar neden cunku yanlarında bi dişi vardı ve onu izliyolardı bu adamlarla aynı havuza girmek pek tavsiye etmem[signature][hline]bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 arkdaşlar yani bana uyar aqua dolphin'de olablr orası daha gzl mekan ne derisnz :-?[signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Birbirlerini sevmiyen insanlar boğmasın birbirini :)[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 gidelim ulaan..deli dehşet kapttrlım bütün havuzarı..pati geliyo diye...walla adamlar pokunuzu yiyim diyip kapatırlar..gelenler kaleye mum diksin[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 aqua dolphin'in fiyatını bilen varmı ? oss'den sonra bi bulusma duzenliyelim :-?[signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 arkadaslar isterseniz bulusmaya ben el atayim ve sakin bir askeri kampinda havuz ayarlayim ama 15 kisiyi geçmemeli bulusma ve olay söyle olcak ilk önce havuzda bol bol yüzülcek, daha sonra çikip 1 gibi pizzalari, hamburgerleri alcaz yicez, daha sonra biraz sohbet isteyen bira filan iççek ve gene havuza dalcaz 4 veya 5 gibi iyice bayip havuzdan çikip mangal basina gitcez 2 ser grup olarak ayrilcaz ve 2 mangal alip ortaklasa magali pisircez. Etleri ordan ortaklasa alcaz bira filan iççez daha sonra 8 9 gibi herkes evlerine gidicek :) ve hepsi bize en fazla 30 milyona patliycak çünkü orasi askeriyee :P[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Vurmasınlar orda bizi ?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bellow super bence oss'den sonra yapalım[signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben çok kaslıyım gelimmi ehehhe[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Spidee, 13 Haziran 2005 23:57 tarihinde demiş ki: Vurmasınlar orda bizi ? kimse densizlik yapmazsa vurmazlar :d[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 *!İstanbul ahh Ah* Ama ben İzmirde Daha Cok egleniyorum ya o ayrı.Bodrum ku adası foça çeşme 1 saatlik yol ama Pati ile buluşup kaynaşmak tanışmak iyi olurdu beah :$[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 valla ya ayarlıyalm bi tarih[signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Vodan, 13 Haziran 2005 18:28 tarihinde demiş ki: Aquamarine e giden bayanlara para veriyolar sap yüzdesini düşürdükleri için. *!bizde aynisini bu sitedemi yapsak diye dusunmeye baslar*:hmm:[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar