SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bİraz aptalca bi soru ama yeminle bilmiom?
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Lunar Valley e gidiceksin orda kapıda bekliceksin iceri iceri teleport olursun.Orcların mekanına gitmek istersen ordaki adamları takip etmen yeter[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d
zestoretic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 maradondan saga doneceksın karsına yol cıkar dum duz git :D maradon>>Lunar WAlley zaten mıllet toplanır orda
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: zestoretic, 19 Haziran 2005 19:13 tarihinde demiş ki: maradondan saga doneceksın karsına yol cıkar dum duz git :D maradon>>Lunar WAlley zaten mıllet toplanır orda muhteşem bir espri patenti sende degilse bi yere not edip çocuklarıma yapmayı düşünüyorum.[signature][hline]unholy ownz u
zestoretic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 olmaz benden izin alman gerek o da biraz pra ister :D:D:D
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: SnAke_15, 19 Haziran 2005 18:38 tarihinde demiş ki: Bİraz aptalca bi soru ama yeminle bilmiom? abi bu nereden sorusu görünce çok kötü oluyorum direk sizin ewden diyesim geliyor ama artık kendimi tutmayı başarıyorum hafiften *!sizin evden*[signature][hline]Krwlng in my skiN
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 meuheueh burial savaşta benden kaçtı :D koca warrior beni görünce koruma alanına geri döndü:D:D:D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D
Öne çıkan mesajlar